Wat is er met Noah Cyrus gebeurd sinds de CMT Awards van 2020?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Noah Cyrus gebeurd sinds de CMT Awards van 2020?
Wat is er met Noah Cyrus gebeurd sinds de CMT Awards van 2020?
Anonim

De CMT Music Awards bestaan al sinds 1967, zij het onder verschillende andere titels. Het evenement van de 2020-awards vond plaats in oktober vorig jaar, op het hoogtepunt van de dodelijke pandemie van het coronavirus. Als zodanig moest de ceremonie opnieuw worden bedacht en uitgevoerd op een manier die de juiste richtlijnen voor COVID-preventie in acht nam.

In de afgelopen jaren werden de CMT's meestal gehouden in de Bridgestone Arena in Nashville, Tennessee. In 2020 werd het evenement echter naar buiten verplaatst en waren er slechts een beperkt aantal fans en artiesten fysiek aanwezig om de regels voor sociale afstand te respecteren.

Bij een zeer succesvol evenement was een van de topattracties Noah Cyrus, dochter van de legendarische countrymuziekster Billy Ray en jongere zus van de beroemde Miley. Haar optreden op de avond was een zeer gedenkwaardige, en het kan worden gezegd dat ze dat sindsdien als platform heeft gebruikt om te proberen haar carrière naar een hoger niveau te tillen.

Muziek was onvermijdelijk voor haar

Komende uit de familie die Cyrus doet, is het niet in het minst verrassend dat ook zij heeft besloten om het pad van professionele muziek in te slaan. Een beetje meer uit het linker veld is het lekkernij dat haar eerste liefde misschien acteerde: haar eerste professionele optreden was toen ze twee jaar oud was, als een personage genaamd Gracie Hebert in de medische dramaserie van haar vader, Doc op Pax TV.

Muziek zou echter altijd onvermijdelijk zijn voor de jonge Cyrus. Eind 2016 tekende ze haar allereerste platencontract bij het label RECORDS. Ze begon met een plons door Make Me (Cry) uit te brengen, haar allereerste single - in samenwerking met de Britse superster Labrinth.

Noah Cyrus en Labrinth in een akoestische uitvoering van hun nummer 'Make me (Cry)&39
Noah Cyrus en Labrinth in een akoestische uitvoering van hun nummer 'Make me (Cry)&39

Ze bracht haar eerste EP uit, getiteld Good Cry in 2018, en volgde het op met The End of Everything in mei 2020. Ze mocht ook samenwerken met meerdere andere artiesten aan een aantal niet-album-singles zoals sommige op de eigen albums van deze muzikanten. Een van die samenwerkingen was met Jimmie Allen voor een single genaamd This Is Us op zijn Bettie James-album. Dit was het nummer dat het duo ten gehore bracht tijdens de CMT's van 2020.

Speciale kledingkeuze

Cyrus trok veel aandacht voor hun optreden die avond, vooral vanwege haar eigenaardige kledingkeuze. Haar lange, gitzwarte haar prijkte prominent naast het opvallende pak dat ze droeg. Ze maakte haar look af met witte handschoenen, hoge laarzen en een cowboyhoed.

De outfit was nogal een statement, maar hun optreden ook. Zozeer zelfs dat Cyrus en Allen tijdens de 2021-awards zelfs genomineerd waren voor CMT Performance of the Year. De 21-jarige sprak na afloop over de uitdagingen die zij en haar tegenspeler hadden ondervonden bij de voorbereiding van de voorstelling, aangezien ze elkaar niet konden ontmoeten om te repeteren. "Het is moeilijk omdat Jimmie in Nashville woont en ik in LA ben. Dus ik heb net vanuit mijn huis gerepeteerd en het lied gezongen," zei ze.

Desalniettemin sprak ze haar opluchting uit dat ze zelfs in die moeilijke tijden nog steeds muziek had om op te leunen. "Het is gewoon heel gek, weet je, om nu deel uit te maken van deze tijd en alles wat er in de wereld gebeurt," vervolgde ze. "Ik denk vooral, ik heb gewoon geluk dat ik nog steeds muziek heb. Dat is het enige dat niemand echt uit het oog is verloren tijdens de pandemie."

Echte ster beurt

Cyrus was een echte ster op het evenement, maar haar focus lag al op het uitbrengen van nieuwe muziek. Een van haar belangrijkste inspiratiebronnen was het verlies van haar grootmoeder van moederskant, die stierf tijdens de quarantaineperiode.

Noah Cyrus met haar grootmoeder, Loretta Finley
Noah Cyrus met haar grootmoeder, Loretta Finley

"In 2021 kun je zeker veel dingen verwachten. Ik heb meerdere projecten waar ik aan werk en die ik zo enthousiast ben om met de wereld te delen ", vertelde ze enthousiast. "Ik zeg dit bij elk nummer dat ik uitbreng, maar het is elke keer waar dat het zo persoonlijk voor mij is. Ik heb veel van die emotie en inspiratie van mijn familie en verlies [in de muziek] gestopt."

Cyrus stelde haar fans niet teleur en was al snel terug in de studio om meer muziek te maken. Ze bracht in december de single All Three uit, al snel gevolgd door een videoclip voor het nummer. In april van dit jaar dropte ze haar derde EP onder de naam People Don't Change, in samenwerking met de Australische zanger PJ Harding.

Op acteergebied speelde ze als een personage genaamd Connie in de seizoensfinale van Ryan Murphy's American Horror Stories. Het was de zoveelste demonstratie van Cyrus' meedogenloze ambitie, wat erop zou kunnen wijzen dat voor de kunstenaar haar succesverhaal nog maar net is begonnen.

Aanbevolen: