Hier is waarom de meeste '90-daagse verloofde'-paren onder financiële problemen komen

Hier is waarom de meeste '90-daagse verloofde'-paren onder financiële problemen komen
Hier is waarom de meeste '90-daagse verloofde'-paren onder financiële problemen komen
Anonim

Voor veel fans is ' 90 Day Fiancé' absoluut een guilty pleasure. Sommige koppels lijken volledig nep, terwijl andere misschien authentiek zijn. Hoe dan ook, de show zit vol met cringy momenten die fans over het algemeen graag haten.

Er is een reden waarom de reality-tv-serie zo succesvol is geweest, en het is niet omdat de sterren van de show rijk en beroemd zijn. Nee, het is omdat ze meer herkenbaar zijn dan producenten misschien hadden verwacht.

Een door sterren gekruiste (en geografisch gecompliceerde) romance is één ding. Maar voeg wat financiële problemen toe en de '90 Day'-franchise heeft de magische formule voor meer kijkers en meer drama.

Koppels die ruzie maken over geld is niets nieuws, maar nu kan het publiek ze het op het scherm zien doen, terwijl ze door het visumproces navigeren en in sommige gevallen samen een gezin stichten.

Maar waarom hebben zoveel van de '90 Day Fiancé'-paren geldproblemen? Er is een vrij simpele verklaring: ze zijn eigenlijk al kapot voordat de camera's beginnen te draaien.

Een reden waarom de koppels van '90 dagen' allemaal failliet lijken te zijn, is dat hun relatie hen vooraf geld kost. Een visum aanvragen is in de eerste plaats niet goedkoop; een instantie zegt dat het kan variëren van $ 1200 tot $ 5000 alleen voor een aanvraag, of de aanvrager nu een visum krijgt of niet (of als ze beweren dat ze op Amerikaanse bodem zullen blijven ondanks dat ze geen groene kaart hebben).

Behalve de juridische elementen - en het inhuren van een advocaat, wat duidelijk het duurste maar vaak het meest noodzakelijke deel van het hele scenario is - zijn er andere kosten wanneer een van de castleden van de show v alt voor een verre Romeo of Julia.

Reizen is de andere grote uitgave voor de meeste stellen, vooral wanneer ze meerdere reizen per jaar maken om elkaar te bezoeken. Er is ook het feit dat de paren vaak aparte woningen moeten onderhouden. Zelfs als ze eenmaal getrouwd zijn, wonen ze misschien niet meteen samen, vooral als ze visumproblemen hebben (of, laten we zeggen, eerder niet-vernietigde huwelijken).

'90 Day Fiance' koppel Melanie en Devar
'90 Day Fiance' koppel Melanie en Devar

Nog een belangrijke reden waarom de koppels financiële problemen ervaren? TLC is selectief over de koppels die ze accepteren voor de show. Zoals CheatSheet blijkbaar heeft bevestigd, komen de paren uit een bestaande visumwachtrij; ze vragen geen visa alleen voor de show aan. Maar TLC zoekt wel naar "echte mensen met interessante achtergronden en verhalen en potentieel interessante situaties."

Het 'selectieve' sollicitatieproces is de reden waarom fans verschepende koppels zoals Jenny en Sumit besluiten, ondanks hun verschillen (en een aanzienlijk maar onduidelijk leeftijdsverschil). Kijkers zullen zich herinneren dat Jenny haar pensioenfonds in feite heeft geliquideerd, zodat ze het zich kon veroorloven om bij Sumit te zijn…

En andere stellen bevinden zich in een vergelijkbare situatie wat betreft het feit dat ze niet genoeg geld hebben om hun relaties te financieren. Maar dat lijkt precies te zijn wat TLC wil. Als de koppels niet genoeg relatieproblemen hebben, is het een gemakkelijke manier om ruzie te maken en de kijkcijfers van de show te verhogen door er geld in te gooien.

Aanbevolen: