Inside Sydney Sweeney's financiële problemen

Inhoudsopgave:

Inside Sydney Sweeney's financiële problemen
Inside Sydney Sweeney's financiële problemen
Anonim

Onlangs vertelde Euphoria-ster Sydney Sweeney over de harde realiteit van werken in Hollywood. Daar onthulde ze dat ze niet genoeg verdient om een "pauze van zes maanden" te nemen van acteren of om de jonge moeder te zijn waarvan ze altijd al had gedroomd om te worden. Dit is de waarheid over de financiële problemen van de actrice.

Sydney Sweeney's familie worstelde financieel

In juli 2022 onthulde Sweeney aan The Hollywood Reporter dat haar familie worstelde met geld toen ze opgroeide. Het werd moeilijker toen ze op 13-jarige leeftijd naar Los Angeles verhuisden om te acteren. Haar ouders verkochten hun huis in Spokane om de grote verhuizing te financieren. Ze konden zich echter nog steeds geen huis in L. A. dat ze in een motel zijn beland. "We woonden in één kamer. Mijn moeder en ik deelden een bed en mijn vader en broertje deelden een bank", herinnert ze zich. Haar ouders gingen uiteindelijk uit elkaar omdat ze hun spaargeld verbrandden en vervreemd raakten van hun familie en vrienden die hun verhuizing afkeurden.

De White Lotus-ster bleef maar proberen voor slechts $ 100 per dag "echte shit-projecten" uit te proberen, in de hoop dat het haar ouders bij elkaar zou houden. "Ik dacht dat als ik genoeg geld zou verdienen, ik het huis van mijn ouders terug zou kunnen kopen en dat ik mijn ouders weer bij elkaar zou kunnen brengen", vertelde ze. "Maar toen ik 18 werd, had ik maar $ 800 op mijn naam staan. Mijn ouders waren niet meer bij elkaar en ik kon niets doen om te helpen." Daarna werden de landingsonderdelen er niet makkelijker op.

"De afwijzing die je krijgt terwijl je probeert te leren jezelf te zijn, is krankzinnig", zei ze over het inbreken in Hollywood. "Het is krankzinnig hoe volwassenen naar je kijken."Als gevolg daarvan gaf ze toe dat ze zich nog steeds een buitenstaander in de showbusiness voelde. "Ik had geen idee om in deze industrie te komen hoeveel mensen connecties hebben," zei ze. "Ik begon vanaf nul, en ik weet hoe verdomme… koning is moeilijk. Nu zie ik hoe iemand gewoon door een deur kan lopen, en ik heb zoiets van: 'Ik heb me hier 10 jaar lang keihard voor gewerkt.'"

Hoeveel verdiende Sydney Sweeney met 'Euphoria'?

"Ze betalen acteurs niet meer zoals vroeger, en met streamers krijg je geen residuen meer", vertelde Sweeney aan THR. Volgens World Celebs verdiende ze slechts $ 25.000 per aflevering in Euphoria. Voor de context verdiende Jennifer Aniston $ 22.500 ($ 39.000 vandaag) per aflevering in het eerste seizoen van Friends. Tegenwoordig verdient elk van de hoofdrolspelers ook $ 20 miljoen aan herhalingsrestanten per jaar. Je zou denken dat de 24-jarige actrice meer zou krijgen, zeker gezien haar vele naaktscènes in de HBO-serie. "De gevestigde sterren worden nog steeds betaald, maar ik moet 5 procent aan mijn advocaat geven, 10 procent aan mijn agenten, 3 procent of iets dergelijks aan mijn zaakvoerder", legde Sweeney uit."Ik moet mijn publicist elke maand betalen, en dat is meer dan mijn hypotheek."

Als gevolg hiervan gaf Sweeney toe dat ze side-optredens nam om haar leven in L. A. te ondersteunen. Dat houdt onder meer in dat ze een ambassadeur is voor Miu Miu, een hoofdrol speelt in een Armani-campagne en het badmodemerk LA Collective steunt, dat haar naar verluidt aanklaagde. "Als ik gewoon had gehandeld, zou ik mijn leven in L. A. niet kunnen betalen. Ik neem deals omdat het moet", bekende ze. Ze haalde zelfs het maximale uit de aankoop van haar huis dat ze zich geen poort kon veroorloven om haar te beveiligen tegen paparazzi en fans die haar adres-vastgoedblogs vonden. "Ik kon niet geloven dat ik zelfs maar een huis kon kopen", zei ze. "Ik wil daar kunnen blijven."

Sydney Sweeney's zorgen over het moederschap

Sweeney onthulde ook aan de publicatie dat ze altijd al een jonge moeder wilde zijn. Haar financiën zijn echter nog niet in lijn met haar plannen. "Ik wil een gezin hebben, ik heb altijd een jonge moeder willen zijn, en ik maak me zorgen over hoe deze industrie jonge vrouwen die kinderen hebben stigmatiseert en ze in een ander licht bekijkt", zei ze over haar bedenkingen."Ik was bang dat als ik niet werk, er geen geld en geen ondersteuning voor kinderen zou zijn." Het gerucht gaat al lang dat de actrice verloofd is met restaurateur Jonathan Davino. Ze weigerde echter details over hun relatie vrij te geven.

De Voyeurs-ster is tegenwoordig ook op de snelle weg en neemt projecten links en rechts. "Als ik een pauze van zes maanden wilde nemen, heb ik geen inkomen om dat te dekken", zei ze over haar financiële onzekerheden. "Ik heb niemand die me steunt, ik heb niemand tot wie ik me kan wenden om mijn rekeningen te betalen of om hulp te roepen." Een ander ding is dat ze niet in staat is om betrouwbare mensen om zich heen te houden terwijl haar carrière van de grond komt. "Het is gebouwd om te proberen je mensen terug te laten steken", zei ze over haar beroep.

"Het is krankzinnig. Mijn zaakwaarnemer is mijn beste teamgenoot, en ik zal haar voor altijd hebben. [Maar] ik zie hoe mensen zijn: 'We steunen elkaar' - en ik zeg: 'Nee. Jij f-king niet, '"zei ze tegen THR-journalist Seija Rankin."Ik voel mijn bubbel van met wie ik kan praten en intieme dingen delen en relaties heb die krimpen, krimpen, krimpen. Je zult hierover schrijven en mensen zullen niet geloven wat ik zeg. En dat is echt, heel moeilijk."

Aanbevolen: