Heeft Tiger Woods zijn vriendin gered van haar krankzinnige financiële problemen?

Inhoudsopgave:

Heeft Tiger Woods zijn vriendin gered van haar krankzinnige financiële problemen?
Heeft Tiger Woods zijn vriendin gered van haar krankzinnige financiële problemen?
Anonim

Om als professionele atleet de kost te kunnen verdienen, moeten ze zoveel meer getalenteerd zijn dan de gemiddelde persoon dat het moeilijk is om het verschil te overschatten. Met dat in gedachten is het des te verbazingwekkender dat sommige atleten zo veel beter zijn dan de rest van de professionele atleten dat ze uiteindelijk een begrip worden. Atleten zoals de Williams-zussen, Michael Jordan, Cristiano Ronaldo, LeBron James en Tiger Woods zijn bijvoorbeeld allemaal bekend geworden over de hele wereld.

Dankzij het feit dat hij al vele jaren een atletische superster is, zijn er veel interessante feiten bekend over pro-golfer Tiger Woods. De wereld heeft bijvoorbeeld veel geleerd over het duistere verleden van Woods en het ongelooflijke fortuin dat hij heeft vergaard dankzij zijn vele toernooiwinsten en sponsordeals. Bovendien is het liefdesleven van Woods in de loop der jaren veel in het nieuws geweest en wil de wereld nu alles weten over Woods' vriendin Erica Herman. Om die reden is bekend geworden dat Herman met financiële problemen kampt, waardoor sommige waarnemers zich afvragen of Woods haar schulden heeft afbetaald.

Waarom zat de vriendin van Tiger Woods, Erica Herman, in financiële problemen?

Dankzij de populariteit van het Food Network en series als Top Chef en The Great British Baking Show lijkt er meer belangstelling te zijn voor bakken en koken dan ooit tevoren. Hoewel het geweldig is dat zoveel mensen geïnteresseerd zijn in het verbreden van hun voedselhorizon, geven veel van dergelijke shows geen volledig beeld van de culinaire wereld. De waarheid is dat de meeste restaurants kort na hun opening failliet gaan.

Aangezien veel mensen onwetend lijken te zijn over hoe moeilijk het is om een restaurant, bar of nachtclub te openen, hebben sommige mensen geprobeerd in het bedrijf te komen om alleen hun overhemden te verliezen. Zo opende Erica Herman in 2013 verschillende restaurants onder de naam Lotus met twee partners, haar toenmalige vriend, Jesse Newton, en iemand genaamd Ricky McIntosh. Helaas, ondanks het potentieel voor succes dat Lotus had, eindigde elke locatie en ging er veel geld verloren in het proces.

Voordat Erica Herman, Jesse Newton en Ricky McIntosh hun restaurants openden, overtuigden ze een man genaamd Tom Morris om $ 200.000 in hun bedrijf te investeren. Morris was niet bereid om de verliezen te accepteren toen de restaurants sloten, en besloot het trio aan te klagen en hij won in de rechtbank. In feite werden Herman en haar zakenpartners naar verluidt veroordeeld om Morris $ 240, 233,08 te betalen om zijn investering, rente en gerechtskosten te dekken.

Helaas voor Erica Herman is ze meer dan eens aangeklaagd. Per slot van rekening werden Herman en haar voormalige vriend en zakenpartner Jesse Newton ook door Alena Hospitality voor de rechter gedaagd om $ 450.000 te eisen voor een onbetaalde schuld. In dat geval is het niet duidelijk of Herman zegevierde in de rechtbank of Alena Hospitality, maar het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat zij de winnaar was en zelfs als ze dat was, zouden de advocaatkosten zijn opgeteld. Hoe dan ook, het is overduidelijk dat Herman op een gegeven moment te maken had met ernstige financiële problemen.

Heeft Tiger Woods zijn vriendin gered van haar krankzinnige financiële problemen?

Op het moment van schrijven heeft Erica Herman al meer dan vierenhalf jaar een relatie met de rijke en beroemde atleet Tiger Woods. In feite wonen Herman en Woods al een tijdje samen en er is zelfs gemeld dat ze een hechte band met zijn kinderen heeft gekregen door zijn mislukte huwelijk.

Naast het daten en samenwonen met Tiger Woods, is de carrière van Erica Herman ook verbonden met Woods'. Herman is nu tenslotte de algemeen directeur van een restaurant dat Woods in Florida opende, genaamd The Woods Jupiter. Helaas bracht haar rol in het restaurant Herman in meer juridische problemen. De reden daarvoor is dat iemand in het restaurant te veel werd bediend en vervolgens een ongeluk kreeg met verlies van mensenlevens. Gelukkig voor Herman werd ze uiteindelijk ontslagen uit de rechtszaak die voortvloeide uit dat incident.

Volgens Daily Mail leidden haar financiële problemen ertoe dat het loon van Erica Herman van het beheer van het restaurant van Tiger Woods op een gegeven moment werd gegarneerd. Als dat rapport waar is, werd er wekelijks $ 295,60 afgetrokken van Hermans loon en betaald voor haar schuld. In de jaren sinds die onthulling is nooit gemeld dat Woods voor de schuld van Herman zorgde. Het paar heeft echter hun leven samengevoegd en Woods kon het zich veroorloven om Hermans schuld zonder zorgen af te lossen. Als gevolg hiervan gingen veel mensen ervan uit dat Woods voor de dingen zorgde. Volgens tvovermind.com heeft Herman nu een nettowaarde van $ 500.000. Als dat waar is, lijkt het een bevestiging dat Herman haar schulden uit het verleden niet meer aankan.

Aanbevolen: