Wat fans kunnen verwachten van Netflix's 'Bling Empire

Wat fans kunnen verwachten van Netflix's 'Bling Empire
Wat fans kunnen verwachten van Netflix's 'Bling Empire
Anonim

Het lijkt erop dat Netflix de laatste tijd echt mensen aan het praten heeft, en om een paar goede redenen. Het media-imperium brengt tonnen nieuwe inhoud uit, met de line-up van januari die belooft te entertainen en te verleiden. En een van de meest spraakmakende shows is het aanstaande 'Bling Empire'.

Wat kunnen fans verwachten van de nieuwe titel, en hoe vermakelijk is het waarschijnlijk? Laten we bespreken.

Allereerst is de officiële beschrijving van de serie door Netflix de plek om te beginnen. De streamingdienst legt uit dat de show "wild rijke" Aziatische Amerikanen zal volgen die in Los Angeles wonen.

Het is een realityserie, maar fans weten wat dat betekent - er zullen waarschijnlijk tal van dramatische maar gescripte momenten zijn. Maar de show belooft dat de sterren "allen uit zullen gaan met fantastische feesten, glamour en drama."

Maar afgezien daarvan onthult Netflix niets. Er is nog geen cast of crew vermeld op IMDb en fans hebben absoluut geen idee wie ze in de serie kunnen verwachten. Zo te zien zijn de gezichten van de show voorlopig anoniem, en wie weet of de mensen in de advertenties van de show zelfs castleden zijn.

Screengrab van 'Bling Empire&39
Screengrab van 'Bling Empire&39

Naast het gebrek aan informatie op hun officiële pagina's, heeft Netflix ook nog geen spoilers vrijgegeven. De mensen van Binged hebben echter enkele ideeën.

Kortom, ze suggereren dat de nieuwe show een kruising zal zijn tussen 'Keeping Up with the Kardashians' en de romantische komedie 'Crazy Rich Asians'. Een fan beweerde zelfs op Reddit dat deze nieuwe serie losjes op de film is gebaseerd en dat er al aan gewerkt wordt sinds het boek uitkwam.

Aangezien het een realityshow is, stelt Binged, kunnen er wat geënsceneerde drama- en scriptmomenten zijn. Maar de show zal uniek zijn omdat het niet de traditionele verhaallijn volgt van Aziatisch-Amerikaanse immigranten die zich een weg banen uit de armoede.

In plaats daarvan kunnen kijkers aannemen dat de serie parallel loopt aan het leven van de Kardashians in Californië, met alles van dure auto's tot spraakmakende feesten. Tegelijkertijd gaat het gerucht niet dat de cast één specifieke familie of groep mensen is.

Integendeel, fans kunnen verwachten dat de serie niet-verwante Aziatisch-Amerikaanse castleden zal volgen die rijk zijn door verschillende omstandigheden (of ze nu zelfgemaakt zijn of een soort imperium hebben geërfd).

Natuurlijk hebben sommige fans hun eigen theorieën over het verloop van de show. Redditors suggereren dat de show al een tijdje in de maak is en dat een van de coproducenten ook een hoofdpersoon in de serie is. Een andere Redditor suggereerde dat ze Kevin Kreider in een van de trailers van de show zagen.

Op dit moment is het niet te zeggen wat er in de show kan gebeuren, of wie er in de cast terecht zal komen. Fans zullen gewoon moeten wachten op spelden en naalden tot de releasedatum van 15 januari voor 'Bling Empire'!

Aanbevolen: