Anya Taylor-Joy's 'Lord of the Rings'-obsessie zorgt ervoor dat ze op dit personage lijkt

Inhoudsopgave:

Anya Taylor-Joy's 'Lord of the Rings'-obsessie zorgt ervoor dat ze op dit personage lijkt
Anya Taylor-Joy's 'Lord of the Rings'-obsessie zorgt ervoor dat ze op dit personage lijkt
Anonim

Fictionele personages zijn Anya Taylor-Joy altijd komen redden, wanneer ze ze nodig had. Terwijl Harry Potter haar Engels leerde spreken, redde de Lord of the Rings-franchise haar van een saaie kerst!

Een kersttraditie in tegenstelling tot anderen

Kerstmis zag er dit jaar anders uit voor gezinnen over de hele wereld, met de pandemie die de manier verandert waarop we naar vieringen kijken. Net als veel andere acteurs was Anya Taylor-Joy ook alleen tijdens de feestdagen, maar ze had een plan om er het beste van te maken.

De Amerikaans-Argentijns-Britse acteur verscheen op de Late Show With Stephen Colbert en besprak hoe haar favoriete traditie ervoor zorgde dat ze zich met Kerstmis een beetje minder eenzaam voelde.

"Ik begrijp dat je op eerste kerstdag alle Lord of the Rings-films in een marathon hebt bekeken. Lijk je daarom nu op Galadriel?" Colbert vroeg Taylor-Joy, die haar van nature blonde haar had ingeruild voor opvallende, platinablonde lokken.

"Eerlijk gezegd heb ik mijn hele leven geprobeerd er als een elf uit te zien. Dat is mijn belangrijkste doel in het leven, " vertelde Taylor-Joy.

Fans waren verrast door de griezelige gelijkenis die Anya deelde met de Elven-dame. "Het is interessant dat Anya praat over eruitzien als een Elf, omdat ze er meer Elfen uitziet dan de acteurs die elfjes spelen in Lotr."

Een andere fan van Lord Of The Ring had een idee voor een coole castingkeuze, en Amazon Prime Video zou aantekeningen moeten maken! "Als iemand de dochter van Galadriel gaat spelen, is het zeker Anya."

Later deelde Anya haar favoriete traditie, waaronder de hele dag tijd doorbrengen met mensen uit Midden-aarde.

"Voor velen van ons zag Kerstmis er dit jaar heel anders uit. Normaal gesproken bracht ik Kerstmis door in Argentinië met mijn familie, en dit jaar was ik vrijwel alleen in Londen."

Haar tijd alleen in Londen smeekte haar om een leuke traditie terug te brengen! "Ik dacht, oké, je moet een manier vinden om hier iets positiefs aan toe te voegen. Wat is een prachtige traditie waar je echt van geniet?"

Ze kondigde aan: "Het antwoord is duidelijk, Lord of the Rings."

De acteur bewees haar hoge status als nerd, toen ze de theatrale en uitgebreide versies van de film besprak.

"Theatrale versie voor de eerste, verlengde versie voor Two Towers [2002] omdat je weet, ik hou van twee torens. Return of the King, theatrale versie omdat de persoon met wie ik was in slaap viel, wat heiligschennis is, " deelde ze.

Aanbevolen: