Jennifer Garner's nieuwe film 'Yes Day' geeft '13 Going On 30'-vibes af

Inhoudsopgave:

Jennifer Garner's nieuwe film 'Yes Day' geeft '13 Going On 30'-vibes af
Jennifer Garner's nieuwe film 'Yes Day' geeft '13 Going On 30'-vibes af
Anonim

Voordat fans te opgewonden raken, zal Yes Day niet de terugkeer van Garner als Jenna Rink markeren, maar het klinkt toch als een gezonde film.

In de komende Netflix-komedie, geregisseerd door Miguel Arteta, speelt Garner de moeder van twee Allison Torres. Allison en haar man Carlos, gespeeld door Édgar Ramírez, zullen 24 uur lang alles moeten gehoorzamen wat hun kinderen zeggen. Katie en Nando Torres worden gespeeld door You-ster Jenna Ortega en Julian Lerner.

Jennifer Garner vertelt ouders dat ze hun kinderen een ‘Ja-dag’ moeten geven

Garner en Netflix deelden een afbeelding waarop de familie Torres kleurrijke feestkleding draagt voor een ritje naar de wasstraat.

"Jennifer Garner en Edgar Ramirez zijn een stel dat geen nee kan zeggen in YES DAY - waar 24 uur lang de kinderen de regels bepalen en de ouders geen andere keuze hebben dan mee te gaan met de avontuurlijke stroom, " Netflix ondertiteld de foto.

"Heb je er ooit van gedroomd om door de wasstraat te gaan … met je ramen naar beneden?" Garner schreef op haar Instagram-pagina.

“Geef je kinderen een YesDay en je komt er misschien wel achter!” ging ze verder.

Garner dient ook als producer voor de film.

Geschreven door Justin Malen, Yes Day is een bewerking van het gelijknamige kinderboek van Amy Krouse Rosenthal en Tom Lichtenheld.

Wat gaat Jennifer Garner nu doen?

Garner is onlangs te zien in de actiefilm Peppermint en is momenteel bezig met het filmen van The Adam Project, een sciencefictionfilm geregisseerd door Shawn Levy.

De Alias-hoofdrolspeler zal naast Ryan Reynolds verschijnen, en MCU-sterren Zoe Saldana en Mark Ruffalo, en Catherine Keener.

Volgens de officiële synopsis ziet de film de hoofdrolspeler, gespeeld door Reynolds, als een man die terug in de tijd kan reizen om hulp te krijgen van zijn 13-jarige zelf om hun overleden vader te confronteren. De film is ingesteld om te worden gestreamd op Netflix, maar heeft nog geen officiële releasedatum.

Yes Day gaat op 12 maart in première op Netflix

Aanbevolen: