Zendaya vertelt hoe het was om met John David Washington te werken aan 'Malcolm & Marie

Zendaya vertelt hoe het was om met John David Washington te werken aan 'Malcolm & Marie
Zendaya vertelt hoe het was om met John David Washington te werken aan 'Malcolm & Marie
Anonim

Eerder deze week bracht Netflix de officiële trailer uit voor de langverwachte film Malcolm & Marie. De film draait om een schrijver/regisseur (John David Washington) en zijn vriendin (Zendaya) die thuiskomen van een filmpremière.

Terwijl ze wachten op de filmrecensies, ontstaat er een tumultueuze ruzie waardoor ze de ware kracht van hun relatie in twijfel trekken.

In de laatste aflevering van de nieuwe podcast OTHERTone van Pharell Williams opende de 24-jarige actrice hoe het was om de film te maken tijdens de quarantaine met co-ster John David Washington.

“We hebben een luchtbel gemaakt. We gingen allemaal in quarantaine en verbleven in dit zeer kleine gebied in het midden van nergens. We hebben in dit huis geschoten… we mochten nergens heen of weggaan, 'zei ze. "Ik doe mijn eigen haar en make-up in de badkamer en heb veel van mijn kleren meegebracht om te helpen met de set [decoratie]."

De productie voor de film vond plaats tussen 17 juni en 2 juli in het Caterpillar House in Californië. De filmploeg volgde een reeks richtlijnen voor acteren en regisseren en veiligheidsprotocollen.

Toen het nieuws bekend werd dat Zendaya een geheime film in quarantaine had opgenomen, wilden fans het project graag zien.

De drive achter het maken van de film begon nadat Euphoria-maker Sam Levinson te horen kreeg dat de populaire HBO-show vanwege de pandemie gedwongen was de productie voor het tweede seizoen stop te zetten.

GERELATEERD: Zendaya wordt echt over haar historische Emmy-overwinning

In een rapport van Deadline legde Zendaya uit dat ze de regisseur had gebeld om te zien of hij midden in de sluiting een film kon produceren. Binnen zes dagen had hij een idee.

"In de loop van die gesprekken kwam het erop aan: 'Hé Sam, wat als we iets in mijn huis zouden schieten? Maak het ons alleen. We zouden iets kunnen schrijven', zei ze. "We hadden geen verwachting van wat dat zou zijn, of hoe het eruit zou zien. Toen was het, zou dit zelfs mogelijk zijn? Enkele zeer vreemde ideeën begonnen rond te drijven en enkele concepten die het absoluut niet haalden."

De Euphoria-actrice voegde eraan toe dat Malcolm & Marie haar toestonden om haar creativiteit te uiten en op haar instincten te vertrouwen. "We wisten allemaal dat dit een tijd was waarin veel mensen niet in staat waren om te werken, en dat droeg bij aan het dankbare gevoel en het feit dat we die bubbel deelden met mensen die ook financieel konden profiteren van onze film", zei ze.

“Voor mij had ik dat hele jaar niet zo goed kunnen acteren. Ik was gewoon zo dankbaar om tussen deze mensen te zijn en iets te creëren dat speciaal voor ons is geschreven, "vervolgde ze.“Maar het was ook mijn droomrol. Ik kon niet geloven dat ik het kon maken zoals ik wilde, en dat ik niemand had om op te antwoorden, behalve de mensen om me heen die ik bewonder en waarmee ik elke dag samenwerk."

Malcolm & Marie gaat op 5 februari in première op Netflix.

Aanbevolen: