Was '2 Broke Girls' geannuleerd omdat ze 'te gemeen' waren?

Was '2 Broke Girls' geannuleerd omdat ze 'te gemeen' waren?
Was '2 Broke Girls' geannuleerd omdat ze 'te gemeen' waren?
Anonim

Hoewel velen zeggen dat '2 Broke Girls' "gepolariseerde" feedback van kijkers ontving, waren fans helemaal weg van de relatie op het scherm van de belangrijkste actrices en het drama (en de lach) die erop volgde.

Maar helaas, aan al het goede komt een einde, en dat is wat er gebeurde met '2 Broke Girls'. De show werd in 2017 geannuleerd na een reeks van zes seizoenen. Maar waarom annuleerde CBS de show, en was het omdat het programma over het algemeen gewoon te gemeen was?

Een veelgehoorde kritiek op de sitcom is dat het gewoon gemeen was. Zoals The Guardian uitlegde, kreeg de show veel feedback van kijkers die boos waren over de weergave van Aziatische Amerikanen.

De maker van de show - voormalig 'Sex and the City'-medewerker Michael Patrick King - zei zelfs dat zijn status als minderheid het oké maakte voor hem om anderen voor de gek te houden. Hij merkte op: "Ik vind het komisch om iedereen neer te halen, en dat is wat we doen." De cast had echter ook veel te zeggen over hun tijd in de show - niet allemaal negatief.

Zoals The Guardian opmerkte, zei The New Yorker dat de show "zo racistisch was dat het minder aanstootgevend is dan verbijsterend", wat de gedachten van veel critici samenvat. Verder waren er andere problemen met de cast die "gemeen" was.

De afhankelijkheid van de show van toespelingen was een andere klacht, maar in werkelijkheid waren de stereotiepe en racegerichte grappen de belangrijkste klacht van veel critici. Zelfs fans kunnen toegeven dat de show niet altijd een leuke, gezinsvriendelijke uitstel van de echte wereld was. In plaats daarvan bevatte het veel van de ongelukkige elementen van het echte leven, inclusief stereotypen.

Maar werd de show echt geannuleerd omdat het zo gemeen was en wat sommigen vreselijke grappen noemden?

Nee, zoals Hollywood Reporter uitlegt, '2 Broke Girls' werd geannuleerd vanwege wat saaie dingen achter de schermen. Nou, voor de studio die de show produceerde, was het misschien drama. Maar voor fans waren de momenten op het scherm interessanter dan CBS en zijn productiestudio (Warner Bros.) die ruzieden over de rechten op de show.

Ja, de komedie werd niet geannuleerd vanwege grappen met een andere kleur of gewoon 'te gemeen'. Het werd geannuleerd omdat het op een gegeven moment in de positie was om miljoenen te verdienen op basis van een uitzending. CBS trok de stekker eruit omdat ze een aandeel wilden in de inkomsten van de show en Warner Bros. sloot ze af.

Zoals Hollywood Reporter verduidelijkt, als CBS een van zijn eigen studio's had gebruikt om de show te produceren, had het anders kunnen zijn. Hoewel een daling van het aantal kijkers '2 Broke Girls' bedreigde, duwde CBS het over de rand om te voorkomen dat er miljoenen aan inkomsten misliepen.

Ondanks het vroegtijdige einde zijn sommige fans nog steeds geobsedeerd, wachtend op nog meer details achter de schermen - en hopen nog steeds dat de makers met een soort reboot zullen komen.

Aanbevolen: