Waarom fans er absoluut van overtuigd waren dat 'Burden Of Truth' was geannuleerd

Inhoudsopgave:

Waarom fans er absoluut van overtuigd waren dat 'Burden Of Truth' was geannuleerd
Waarom fans er absoluut van overtuigd waren dat 'Burden Of Truth' was geannuleerd
Anonim

In sommige opzichten is een trouwe fan van een tv-programma buitengewoon de moeite waard. Als gevolg van het feit dat sommige mensen bijvoorbeeld echt geen genoeg kunnen krijgen van de populaire door Steve Carrell geleide sitcom, pikten ze een aantal hilarische paaseieren van The Office op. Bovendien zijn er door de jaren heen een aantal echt geweldige tv-romances geweest, maar alleen de mensen die consequent naar de shows kijken waarin ze verschenen, konden ervan genieten.

Helaas is de waarheid dat er een duistere kant is aan het houden van een tv-programma. Iedereen weet tenslotte dat de meeste succesvolle shows die te lang duren, bergafwaarts gaan, met The Goldbergs als actueel voorbeeld daarvan. Erger nog, wanneer een show de verwachtingen overtreft en geweldig blijft, kan deze nog steeds uit het niets worden geannuleerd. Voor veel fans van het juridische drama Burden of Truth waren ze ervan overtuigd dat de show het slachtoffer was van veel te vroeg annuleren om een behoorlijk interessante reden.

Waarom fans ervan overtuigd waren dat de waarheidslast is geannuleerd

Helaas voor trotse Canadezen die hun medeburgers van het Grote Witte Noorden willen steunen, is de waarheid dat de meeste shows en films die in het land worden gemaakt, teleurstellend zijn. Om die reden duren de meeste shows die worden geproduceerd door een van Canada's beste tv-netwerken, de CBC, niet lang of maken ze geen indruk in het buitenland. Af en toe komt er echter een CBC-show langs die internationaal succes boekt. In de afgelopen jaren zijn bijvoorbeeld shows als Schitt's Creek en Kim's Convenience over de hele wereld bekend geworden.

Hoewel er geen twijfel over bestaat dat het juridische drama Burden of Truth nooit een van de meest spraakmakende shows ter wereld is geworden, zoals Schitt's Creek deed, genoot het veel succes. Nadat de show bijvoorbeeld begon op CBC, ontdekten Amerikaanse kijkers hoe geweldig de show kon zijn toen deze in het land werd uitgezonden dankzij The CW.

Toen Burden of Truth eenmaal in Amerika werd uitgezonden, duurde het niet lang voordat de show een gepassioneerde aanhang ontwikkelde. De show werd zelfs zo populair dat seriester Kristin Kreuk consequent vragen begon te beantwoorden van de fans van de show op sociale media. Toen hadden veel fans van de show plotseling het gevoel alsof het kleed onder hen werd weggetrokken toen werd aangekondigd dat de show na slechts vier seizoenen zou eindigen.

In deze tijd is het verrassend gebruikelijk geworden dat tv-shows extreem lang op televisie blijven. In feite zijn shows als Days of Our Lives, The Simpsons en Saturday Night Live al tientallen jaren in de lucht. Met dat in gedachten maakte het nieuws dat Burden of Truth werd geannuleerd na slechts vier seizoenen veel fans van de show woedend.

Toen bekend werd dat Burden of Truth eindigde, begonnen de fans van de show met theorieën voor de beslissing te komen. Een Reddit-gebruiker concludeerde bijvoorbeeld dat CBC zijn gescripte shows terugschroefde sinds Kim's Convenience rond dezelfde tijd eindigde. Gezien de manier waarop de pers aanvankelijk de omstandigheden achter het einde van Kim's Convenience and Burden of Truth behandelde, is dat heel logisch. Immers, de krantenkoppen over het einde van beide shows deden het oorspronkelijk lijken alsof ze door de CBC waren geannuleerd.

Waarom de waarheidslast echt is geëindigd

Nadat thewrap.com aanvankelijk had gemeld dat Burden of Truth was geannuleerd, werd de website gedwongen om het artikel en de kop over de situatie bij te werken. In alle eerlijkheid naar thewrap.com, de waarheid is dat toen de website zijn eerste reactie publiceerde, iedereen dacht dat de serie was geannuleerd. Later kwam het team achter Burden of Truth echter naar voren om de realiteit van de situatie te onthullen.

In een verklaring die werd vrijgegeven aan TVeh.com, legden de uitvoerende producenten van Burden of Truth uit waarom de show eindigde, omdat het verhaal zijn natuurlijke en vooraf geplande einde bereikte.“We zijn ongelooflijk trots op ‘Burden of Truth’ en zijn vereerd dat de show wereldwijd zoveel kijkers aansprak. Toen we dit seizoen begonnen, wisten we dat ons verhaal een natuurlijk einde zou krijgen met een zinvolle conclusie voor Joanna, Billy en de hele cast van personages.'

Wat het oorspronkelijke plan voor Burden of Truth ook was, er hadden zeker dingen kunnen veranderen toen de serie een succes werd. Hoewel fans van Burden of Truth verdrietig waren om het einde van de show te zien, was het zeer waarschijnlijk een goede zaak. De show bleef tenslotte geweldig en als er geen vaste einddatum was, had het plot gemakkelijk kunnen worden meegesleurd en alsof het nergens heen ging.

Aanbevolen: