Met welke film verdiende Dwayne Johnson het meeste geld?

Inhoudsopgave:

Met welke film verdiende Dwayne Johnson het meeste geld?
Met welke film verdiende Dwayne Johnson het meeste geld?
Anonim

Acteur Dwayne Johnson is een van de meest populaire acteurs ter wereld en tijdens zijn tijd op het grote scherm heeft hij zijn carrière naar verbazingwekkende hoogten gebracht. Of het nu in de Fast & Furious-franchise is of op Netflix, Johnson heeft het talent om jaar in jaar uit rollen te spelen in succesvolle projecten.

Hierdoor verdient hij miljoenen sinds zijn Scorpion King-dagen. Hoewel hij tot nu toe misschien geen Oscar-strijder is voor zijn werk, heeft Johnson nog steeds een flink salaris voor elk project waarin hij wordt gegoten. Door de jaren heen heeft hij veel van zijn collega's overschaduwd in loon.

Laten we eens kijken welke film Dwayne Johnson het grootste vooruitbetaalde salaris gaf!

Hij kreeg $ 25 miljoen betaald voor San Andreas

Dwayne Johnson San Andreas
Dwayne Johnson San Andreas

Om te zien welke Dwayne Johnson-film hem het meeste geld heeft opgeleverd, moeten we terugkijken naar de film San Andreas. Dit is misschien niet zijn meest populaire film, maar het was financieel succesvol en het leverde de acteur een enorme betaaldag op.

Normaal gesproken kunnen de beste acteurs in Hollywood ongeveer $ 20 miljoen binnenhalen voor een film, maar Johnson kon hier de lat hoger leggen met zijn betaaldag van $ 25 miljoen. Dit is een duizelingwekkende hoeveelheid geld voor elke artiest om naar beneden te halen, en het is duidelijk dat de studio ervan overtuigd was dat de sterrenkracht van Johnson deze film zou kunnen helpen om succes te boeken aan de kassa.

Voordat hij in San Andreas verscheen, had Dwayne Johnson al rollen gespeeld in drie verschillende Fast and Furious-films, en hij had zelfs deelgenomen aan andere succesvolle projecten zoals G. I. Joe: Retaliation, Journey 2: The Mysterious Island en The Other Guys. Dit was zeker een enorme reden waarom hij een hoop geld kon verdienen voor San Andreas.

Volgens Box Office Mojo was San Andreas in staat om $ 473 miljoen te genereren aan de wereldwijde box office, waardoor het een financieel succes werd. Het komt lang niet in de buurt van Johnsons grootste film, maar hij moet met liefde terugkijken op de ervaring gezien zijn gigantische salaris.

Ongelooflijk, dit zou niet de enige keer zijn dat Johnson met zijn salaris meer dan $20 miljoen zou bedragen.

Hij kreeg $ 23,5 miljoen voor Jumanji: het volgende niveau en rode kennisgeving

Dwayne Johnson Jumanji
Dwayne Johnson Jumanji

Op dit moment zijn er een paar acteurs op de planeet die in net zoveel succesvolle films hebben gespeeld als Dwayne Johnson, en hierdoor kan hij enorme salarissen afdwingen voor zijn projecten. Voor zowel Jumanji: The Next Level als Red Notice kreeg Johnson een mooie $ 23 uitbetaald.5 miljoen.

Zoals we al vermeldden, kunnen A-lijstartiesten meestal rond de $ 20 miljoen vragen, tenzij ze een grote vooruitbetaling verliezen voor een kans om de winst te verzilveren. Het is ongelooflijk om te zien dat Dwayne Johnson veel van zijn tijdgenoten op de betalingsafdeling heeft weten te overtreffen.

Jumanji: The Next Level was de vervolgfilm op de succesvolle Jumanji: Welcome to the Jungle, en Johnson kon zijn aanvangssalaris opnemen en aanzienlijk verhogen dankzij het succes van de eerste film. Gelukkig werden beide films succesvol, en het zou ons niet verbazen als er een derde moderne Jumanji-film komt.

Wat betreft Red Notice, de film met in de hoofdrol Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds, staat gepland om in 2021 op Netflix te verschijnen. Het is duidelijk dat het streamingplatform gelooft in het pand, aangezien ze in staat waren om te casten ongelooflijk getalenteerde en succesvolle individuen in hun primaire rollen.

Hij krijgt $22 miljoen voor Jungle Cruise

Dwayne Johnson Jungle Cruise
Dwayne Johnson Jungle Cruise

Red Notice komt niet alleen in 2021 op Netflix, maar op het grote scherm krijgen fans ook de kans om Jungle Cruise te zien, een bewerking van de geliefde rit in Disneyland. Voor deze film gaat Johnson naar huis en schat hij $ 22 miljoen.

Het is interessant om te zien dat Disneyland een van zijn attracties gebruikt als basis voor een film, omdat de studio een allegaartje van resultaten heeft op deze route. Ja, de Pirates of the Caribbean-films genereerden miljarden dollars, maar nogmaals, de Haunted Mansion-film was lang niet zo succesvol. Het is duidelijk dat ze in Johnson geloven en hem dienovereenkomstig betaalden.

Volgens Wonderwall heeft Johnson minstens $ 20 miljoen verdiend voor andere projecten zoals Hercules en Hobbs & Shaw. Over serieus geld gesproken! En dan te bedenken dat deze man helemaal blut was terwijl hij probeerde naam te maken in het professionele worstelen.

Dwayne Johnson is een van de grootste sterren ter wereld en hij heeft het vermogen om ervoor te laten zien.

Aanbevolen: