Met welke film verdiende Tom Cruise het meeste geld?

Inhoudsopgave:

Met welke film verdiende Tom Cruise het meeste geld?
Met welke film verdiende Tom Cruise het meeste geld?
Anonim

Als een van de grootste filmsterren in de geschiedenis is het voor Tom Cruise geen onbekende om in grote films te spelen en daarbij geld te verdienen. Hij heeft talloze hits gehad en heeft daarbij samengewerkt met ongelooflijke regisseurs als Steven Spielberg. Hij heeft niets meer te bereiken, en toch blijft hij schitteren in grote hits.

Tijdens zijn illustere carrière heeft Cruise enkele van de grootste loonstrookjes in de geschiedenis verzilverd. Hierdoor vragen fans zich af welke film Tom Cruise het meeste geld opleverde.

Laten we eens kijken welke film Cruise de grootste cheque heeft opgeleverd en hoe dat geld is aangepast aan de inflatie. Spoiler alert: hij heeft een fortuin verdiend.

‘Mission: Impossible II’ leverde hem $ 100 miljoen op

Tom Cruise MI2
Tom Cruise MI2

Het v alt niet te ontkennen dat de Mission: Impossible-franchise een enorme boost is geweest voor Tom Cruise en zijn gigantische vermogen, maar sommige mensen zijn zich misschien niet bewust van hoeveel geld Cruise sinds de jaren 90 met de franchise heeft verdiend. In zijn grootste betaaldag tot nu toe verdiende Cruise een gezonde $ 100 miljoen van Mission: Impossible II, volgens Celebrity Net Worth.

De eerste Mission: Impossible-film was een enorm succes voor Cruise en het productiebedrijf, en ze verspilden geen tijd om het vervolg van de grond te krijgen. Dankzij een enorme hoeveelheid hype en anticipatie kon Mission: Impossible II naar de theaters gaan en een munt slaan aan de kassa. Dit bracht op zijn beurt het salaris van Cruise volledig naar een ander niveau.

Waarom staat dit salaris bovenaan als hij meer dan eens dit soort geld heeft verdiend? Inflatie. Volgens Celebrity Net Worth ligt de $ 100 miljoen van Cruise, gecorrigeerd voor inflatie, in feite op de grens van $ 150 miljoen. Dit maakt zijn Mission: Impossible II-salaris veel meer waard dan alles wat hij tot nu toe in zijn zak heeft gestopt.

Mission: Impossible II heeft jaren geleden zeker de lat gelegd voor het salaris van de artiest, en hoewel hij het aangepaste inflatiebedrag niet heeft overschreden, heeft hij absoluut de 9-cijferige grens bereikt een andere keer in zijn illustere carrière.

‘War Of The Worlds’ leverde hem ook $ 100 miljoen op

Tom Cruise WOTW
Tom Cruise WOTW

Met talloze hitfilms is het logisch dat Cruise buitensporige salarissen heeft betaald voor zijn werk, en dit blijkt duidelijk uit het feit dat hij meer dan eens een salaris van 9 cijfers heeft verdiend. Voor zijn werk aan de film War of the Worlds werd Cruise beloond met een betaaldag van $ 100 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

Dit bindt hem wel met zijn Mission: Impossible II-salaris, maar er is een addertje onder het gras. Gecorrigeerd voor inflatie komt Cruise's War of the Worlds-salaris uit op $ 130 miljoen, wat $ 20 miljoen te kort is voor wat hij voor zijn vorige film maakte. Houd er rekening mee dat de meeste sterren op de A-lijst slechts $ 20 miljoen in rekening kunnen brengen, en dit is het verschil in betaaldag tussen de cheques van 9 cijfers van Cruise.

Cruise is geen onbekende in het bankieren op de winst van een film, en War of the Worlds was een enorm succes aan de kassa. Deze actiefilms met een groot budget zijn al jaren het brood en de boter van Cruise, en hij heeft geweldig werk geleverd door de juiste rol op het juiste moment te krijgen en zijn kolossale vermogen te vergroten.

Hoewel deze twee films Cruise's enige uitbetalingsdagen van 9 cijfers zijn, betekent dit niet dat hij in het verleden nog steeds geen buitensporige salarissen heeft verdiend.

‘Mission: Impossible’ leverde hem $70 miljoen op

Tom Cruise MI1
Tom Cruise MI1

Zoals we al hebben vermeld, verdient Cruise al jaren miljoenen aan de Mission: Impossible-franchise, en dit gaat helemaal terug tot de eerste film. Voor die film verdiende Tom Cruise $ 70 miljoen, en hoewel er een andere Mission: Impossible-film is met een hoger basissalaris, verandert de inflatie het spel hier opnieuw.

Gecorrigeerd voor inflatie kon Tom Cruise 115 miljoen dollar mee naar huis nemen voor die eerste Mission: Impossible-film. Nogmaals, dit is technisch gezien geen uitbetaling van 9 cijfers, aangezien de cheque zelf $ 70 miljoen bedroeg. Er was echter gewoon geen manier om over zijn grootste betaaldag te praten zonder rekening te houden met inflatie.

Die eerste missie: onmogelijk veranderde alles voor de acteur, en het begon zijn tijd in een van de meest lucratieve franchises ooit op het grote scherm. Cruise heeft onvoorstelbare bedragen verdiend dankzij het spelen van Ethan Hunt, en fans zijn klaar voor de volgende aflevering, die volgend jaar uitkomt. Als het net als de meest recente afleveringen is, staan fans iets te wachten.

Tom Cruise heeft honderden miljoenen dollars verdiend, en deze films waren allemaal een enorme boost voor zijn fortuin.

Aanbevolen: