Met welke film verdiende Leonardo DiCaprio het meeste geld?

Inhoudsopgave:

Met welke film verdiende Leonardo DiCaprio het meeste geld?
Met welke film verdiende Leonardo DiCaprio het meeste geld?
Anonim

Een ster op de A-lijst worden in Hollywood is een van de moeilijkste paden die een persoon kan nemen. Zelfs een enkele rol in een film of tv-show bemachtigen is al moeilijk genoeg, maar het lijkt voor velen onmogelijk om de top van de industrie te bereiken. Dit is precies waarom topsterren het grote geld krijgen.

Leonardo DiCaprio is een filmster sinds de jaren 90 en in de loop van de tijd is hij een van de beste acteurs van zijn tijd geworden en heeft hij salaris kunnen verdienen waar de meeste mensen zich voor schamen.

Laten we eens kijken welke films DiCaprio het meeste geld hebben opgeleverd!

Hij verdiende meer dan $ 50 miljoen voor de oprichting

Op dit punt in zijn carrière voegt Leonardo DiCaprio gewoon toe aan zijn nalatenschap en verhoogt hij zijn vermogen in het proces. Maar alleen omdat hij niets meer te bereiken heeft, wil nog niet zeggen dat hij bereid is zijn enorme salaris op te offeren voor een project. Natuurlijk, soms een kleinere cheque om de productie te helpen, maar niets te gek.

Voor zijn werk in de film Inception zou DiCaprio een mooie rimpel in zijn contract hebben waardoor hij de winst van de film zou kunnen innen. Ondanks dat de film vol zat met ongelooflijk talent, was DiCaprio nog steeds in staat om boven de rest uit te steken en genoeg geld te verdienen om verschillende mensen met pensioen te laten gaan.

Volgens Men's He alth kon DiCaprio maar liefst $ 50 miljoen mee naar huis nemen voor zijn rol in de hitfilm. De site meldt dat dit zowel winst uit kassa-inkomsten als geld uit dvd- en tv-verkoop omvatte. Ongeacht waar het vandaan kwam, $ 50 miljoen is voor de meesten een onpeilbaar aantal, en het is wild om te denken dat dit behoorlijk minuscuul is als je kijkt naar wat een paar anderen hebben gemaakt voor hun grootste films.

Hoewel DiCaprio nog steeds hetzelfde soort financiële cijfers moet behalen met wat hij deed voor Inception, heeft hij nog steeds projecten gehad die meer hebben opgeleverd dan alleen de typische A-catalogusprijs van $ 20 miljoen.

Titanic leverde hem ongeveer $ 40 miljoen op

Aan het einde van de jaren 90 werd Leonardo DiCaprio een van de grootste namen ter wereld na een hoofdrol in de film Titanic. Die film was de meest winstgevende film aller tijden totdat Avatar kwam, en DiCaprio werd een wereldwijde sensatie en een ongelooflijk rijke acteur vanwege het succes van de film.

Men's He alth meldt dat DiCaprio een basissalaris van $ 2,5 miljoen heeft gekregen voor zijn rol in de film. Hij zou er echter voor zorgen dat hij een deel van de winst van de hitfilm in eigen zak zou steken, waardoor zijn salaris destijds ongekend hoog was. Dankzij een aandeel van 1,8% in de winst kon DiCaprio een betaaldag van $ 40 miljoen binnenhalen, wat een hoop geld is, maar nog steeds $ 10 miljoen minder dan wat hij verdiende voor Inception.

Om de zaken in perspectief te plaatsen, deze man verdiende bijna $ 100 miljoen voor het spelen in slechts twee films. Acteurs kunnen hun hele leven in entertainment doorbrengen en komen niet in de buurt van het verdienen van dat soort geld. Maar nogmaals, er is maar één Leonardo DiCaprio, en filmstudio's zijn altijd bereid veel geld te betalen voor zijn capaciteiten en zijn aantrekkingskracht aan de kassa.

Hoewel Inception en Titanic zijn grootste verdieners tot nu toe zijn, kun je maar beter geloven dat DiCaprio al jaren op enorme cheques van zijn projecten rekent, die er allemaal toe hebben bijgedragen dat hij een ongelooflijk rijke man is geworden.

Hij verdient regelmatig $ 20 miljoen

$20 miljoen lijkt het magische getal in Hollywood te zijn, aangezien dit het typische salaris is voor de grootste sterren in de industrie. Het kan jaren duren om dit aantal te bereiken, en vaker wel dan niet zal een artiest er nooit in de buurt komen, maar de gelukkigen die dat wel doen, stapelen links en rechts cheques op.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Leonardo DiCaprio dit type betaling meerdere keren in zijn carrière kunnen binnenhalen. Hij heeft deze beloning verdiend voor films als Catch Me If You Can, The Departed, The Aviator en Blood Diamond. Deze films waren allemaal op zichzelf succesvol en DiCaprio was een enorme reden waarom mensen geïnteresseerd waren om ze in de eerste plaats te zien.

Momenteel heeft DiCaprio een aantal projecten op de tap, en het zal interessant zijn om te zien hoeveel hij van deze films verdient. Don't Look Up is momenteel aan het filmen en projecten zoals The Black Hand zijn in pre-productie, volgens IMDb.

Leonardo DiCaprio heeft in zijn carrière geld verdiend en we kunnen ons alleen maar voorstellen hoeveel zijn toekomstige films aan zijn vermogen zullen toevoegen.

Aanbevolen: