Dit is waarom Marvel-fans geloven dat Heimdall in 'Thor: Love and Thunder' zit

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Marvel-fans geloven dat Heimdall in 'Thor: Love and Thunder' zit
Dit is waarom Marvel-fans geloven dat Heimdall in 'Thor: Love and Thunder' zit
Anonim

Chris Hemsworth organiseerde gisteren in Sydney, Australië, een supercool verjaardagsfeestje met een jaren 80-thema voor zijn jeugdvriend en persoonlijke assistent Aaron Grist. Fans overspoelden de commentarensectie terwijl ze hun bezorgdheid uitten over de ster, zich niet realiserend dat het land bijna vrij is van COVID-19.

De Thor: Ragnarok-acteur werd vergezeld door zijn vrouw Elsa Pataky, broer Liam Hemsworth samen met Matt Damon en een bepaalde acteur uit de MCU, die sinds 2018 niet meer in de films is verschenen.

Is Heimdall een onderdeel van Thor: Love and Thunder?

Het is niemand minder dan Idris Elba! De Engelse acteur speelt Heimdall in de MCU, de alziende en alwetende Asgardiaanse krijger-god… en een goede vriend van Thor.

Sinds zijn dood door toedoen van Thanos in Avengers: Infinity War, vragen fans zich af of de acteur zijn rol in welke hoedanigheid dan ook zou kunnen hernemen. Ze denken dat het nu mogelijk is!

De acteur woonde het feest bij dat werd georganiseerd door Hemsworth, waardoor Marvel-fans zich afvragen of zijn MCU personage, Heimdall, deel zal uitmaken van Thor: Love and Thunder.

De sterrencast is momenteel aan het filmen in Australië, wat fans ertoe bracht te speculeren of Elba daar om dezelfde reden was.

"Idris Elba?? Is hij terug voor Thor 4?" schreef @vikram_sood28.

"Dus Heimdall is terug?" informeerde @captainpr_official.

Een gebruiker voegde eraan toe dat Elba officieel in Australië is om de film van George Miller, Three Thousand Years of Longing, te filmen.

Een andere fan suggereerde de mogelijkheid dat het personage van Heimdall terugkeert in een cameo, misschien in een flashback-reeks. Aangezien Thor: Love and Thunder is gebaseerd op het werk van stripschrijver Jason Aaron, verwachten fans dat Thor het vermogen verliest om Mjolnir op te tillen. Jane Foster zal zijn plaats innemen, in de rol van Mighty Thor, terwijl ze als mens tegen kanker vecht.

Nieuw-Zeelandse regisseur Taika Waititi leidt het project en regisseerde ook Thor: Ragnarok. Chris Pratt, Tessa Thompson en Natalie Portman zullen hun MCU-rollen opnieuw opnemen, terwijl de associatie van Matt Damon met de film een mysterie blijft.

De laatste keer dat we Thor zagen, vergezelde hij de Guardians of the Galaxy-crew op hun buitenaardse avonturen, dus het zal interessant zijn om te zien wat er in de film gebeurt!

Aanbevolen: