Wilde Mischa Barton de O.C. verlaten?

Inhoudsopgave:

Wilde Mischa Barton de O.C. verlaten?
Wilde Mischa Barton de O.C. verlaten?
Anonim

De O. C. voelt als een geweldige show om opnieuw op te starten. Het richtte zich op rijke tieners met een dramatisch liefdesleven, en het had een toon die zowel licht als donker was, afhankelijk van de aflevering of het seizoen. Maker Josh Schwartz wil geen nieuwe versie, dus fans zullen genoegen moeten nemen met het steeds opnieuw kijken van de vier seizoenen.

Het was leuk om de cast bij te houden, omdat ze grote veranderingen in hun leven hebben gezien. Rachel Bilson had haar dochter, Briar Rose, in 2014, en Adam Brody en zijn vrouw Leighton Meester hebben twee kinderen.

Sinds het verlaten van The O. C., deed Mischa Barton mee aan Dancing With The Stars en speelde in enkele films. Maar hoewel mensen altijd hebben gezegd dat ze de show die haar beroemd heeft gemaakt, wilde verlaten, is dat echt waar?

Laten we eens kijken of Mischa Barton The O. C. wilde verlaten

Een carrièrekeuze?

Adam Brody praat niet graag over The O. C. maar door de jaren heen heeft Mischa Barton vaak gesproken over het tienerdrama waar mensen haar van kennen.

Als het gaat om de vraag of Mischa Barton is gestopt met The O. C., zijn er een aantal verschillende accounts die het moeilijk maken om precies te weten wat er is gebeurd.

Mischa Barton heeft gezegd dat ze verder wilde met haar acteercarrière. Volgens Cheat Sheet zei ze: Ik had gewoon veel in mijn carrière dat ik wilde doen en bereiken. Ik had het gevoel dat de dingen heel erg van mij afhankelijk waren, en ik kreeg geen tijd om een van de andere aanbiedingen te doen die er waren.”

Barton zei ook dat hoewel de schrijvers Marissa in leven hadden kunnen houden, ze dacht dat haar personage zeker een donker en tragisch einde zou hebben. Ze legde uit: "Ik denk gewoon niet dat zeilen naar de zonsondergang het juiste afscheid is. Ze is een van die burnout-personages waarvan ik niet weet hoeveel meer we met haar hadden kunnen doen, "volgens Cheat Sheet.

Voor de show?

Schepper Josh Schwartz noemde het overlijden van Marissa een 'creatieve beslissing'.

In een interview met The Huffington Post legde hij uit: "Het was honderd procent een creatieve beslissing voor de show en het werd geboren uit zowel het creatieve gevoel dat het de richting was die de show moest uitgaan en ook, eerlijk gezegd, een functie van iets groots moeten doen om de show op te schudden aan het einde van dat derde seizoen om zowel de show terug te laten komen voor een vierde seizoen als, denk ik, om de show een echte creatieve schok te geven in seizoen 4 en zet de show in zijn eigen verrassende, onverwachte richting."

Schwartz zei ook dat Mischa Barton haar karakter geweldig heeft neergezet: hij zei: "Maar Mischa kwam elke dag opdagen en deed haar werk en deed geweldig werk en werkte heel hard, dus het had niets met haar te maken."

Fans zullen zich herinneren dat toen Marissa Cooper stierf, zij en Ryan in een auto reden en Kevin Volchok hen achterna zat. Nadat de auto was neergestort, stierf Marissa aan haar vreselijke verwondingen.

Ben McKenzie, die Marissa's liefdesbelang Ryan Atwood speelde, deelde met Entertainment Weekly hoe hij het vond dat Marissa stierf: hij zei: "Het was… heel vreemd om iemand te zien die er vanaf het begin bij was, maar jij weet je, het was dramatisch in alle opzichten van de O. C.."

Mischa's verhuizing naar Engeland

Fans herinneren zich misschien dat Mischa Barton een tijd in Engeland heeft gewoond. Volgens ABC News Go nam Barton een interview op terwijl ze meedeed aan Dancing With The Stars en sprak over deze keer in haar leven.

De actrice zei over het afscheid van Marissa: Ik denk dat ik net op het punt ben gekomen dat ik dacht: 'Ik weet niet zeker of ik hier meer van geniet.' Ik voelde me alsof ik in een machine zat en ik kon er niet echt uit. Het was dus tijd om een stap terug te doen. Dus ging ik terug naar Engeland en het was gewoon een jaar van echt zelfonderzoek.”

Volgens Us Weekly komt Barton uit Engeland en werd ze geboren in Hammersmith, het Verenigd Koninkrijk, dus het was logisch dat ze daarheen wilde verhuizen.

In 2008 werd Mischa Barton geïnterviewd door Marie Claire UK en vertelde ze dat het belangrijk voor haar was om wat tijd te vinden om een gewoon persoon te zijn. Ze zei: "Ik weet niet echt wat de vooroordelen van mensen zijn. Ik kijk niet naar de roddelwebsites - het is ongezond en ik denk dat het een groot deel is van wat mensen in LA gek maakt. Ik ben een actrice, ik Ik ben hierin om het volgende geweldige project te vinden. Feit is dat ik een echt leven heb en een normaal mens ben."

Het is interessant om de verschillende redenen te horen waarom Mischa Barton The O. C. voor het vierde seizoen, en het klinkt alsof het gelukt is sinds Barton haar leven een tijdje buiten de schijnwerpers heeft kunnen leven.

Aanbevolen: