Deze 'Friends'-fantheorie zegt dat Ross en Rachel vervloekt waren

Inhoudsopgave:

Deze 'Friends'-fantheorie zegt dat Ross en Rachel vervloekt waren
Deze 'Friends'-fantheorie zegt dat Ross en Rachel vervloekt waren
Anonim

Er zijn dingen in het universum van de popcultuur waar iedereen het over eens is, en een daarvan is dat Ross Geller en Rachel Green bedoeld waren. Het is altijd een goed moment om nog een aflevering van Friends te kijken,en het debat over de personages die een pauze van elkaar nemen, woedt nog steeds voort.

Terwijl Rachel en Joey aan het daten waren, wisten fans altijd dat Ross en Rachel een van de koppels zouden zijn die achterbleven bij de seriefinale. Kijkers dachten dat Rachel egocentrisch kon zijn, maar het was moeilijk om niet voor dit paar te steunen.

Er zijn theorieën van Friends-fans die veel verklaren over de populaire sitcom. Zou een theorie dat Ross en Rachel vervloekt waren waar zijn? Laten we eens kijken.

De vloek van de eerste aflevering

Er zijn talloze afleveringen van Vrienden waar fans graag aan denken. Een daarvan was toen de bende hoorde over de romance van Monica en Chandler. Een andere was de allereerste aflevering.

De pilot van Vrienden zet heel wat op. Kijkers leren over Ross en Monica's middelbare schoolvriendin Rachel en hoe haar leven een puinhoop is geworden sinds ze besloot haar trouwdag niet door te laten gaan. Nu zullen Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey en Phoebe de hele tijd rondhangen, en Rachels opname in de groep zal een grote impact hebben op iedereen.

Jennifer Aniston als Rachel Green en David Schwimmer als Ross Geller in de tv-show van vrienden
Jennifer Aniston als Rachel Green en David Schwimmer als Ross Geller in de tv-show van vrienden

Een fan gepost op Reddit Ross opende een paraplu in de pilot en dit leidde tot een vloek. Ze schreven: "Als Ross in de coffeeshop is om Rachel te ontmoeten, gaat zijn paraplu onverwacht open; dit begint een 7-jarige pechreeks met Rachel. Zodra de vloek is opgeheven, vertelt Rachel aan Ross dat hij vader wordt."

Sommige fans van de show waren blij om deze theorie te horen. Een deelde: "Ik vind dit geweldig" en een ander zei dat het een "favoriete fantheorie" was.

Dit is zeker interessant om over na te denken. Ross en Rachel hebben door de jaren heen behoorlijk veel pech gehad. Hoewel het waar is dat alle tv-koppels obstakels en conflicten doormaken, of het nu gaat om een sitcom of een drama, lijken deze twee meer dan hun deel van de problemen te hebben. Ze houden zoveel van elkaar, maar hun romance wordt geplaagd door problemen en het is niet gemakkelijk voor hen om gewoon te besluiten om samen te zijn.

Andere Ross en Rachel theorieën

jennifer aniston als rachel green in vrienden tv-show piloot
jennifer aniston als rachel green in vrienden tv-show piloot

Er zijn enkele andere fantheorieën over Friends die het gedrag van Ross en Rachel verklaren.

Nog een fantheorie uit een thread op Reddit die suggereert dat Ross aannam dat hij en Rachel andere mensen konden daten terwijl ze een pauze hadden, want dat deden hij en zijn ex Carol toen ze op de universiteit zaten. De fan zei dat hij niet besefte dat Rachel dit schokkend zou vinden, omdat hij en Carol met anderen wilden daten en zorgvuldiger wilden nadenken over de vraag of dat de bedoeling was.

Een derde fantheorie over Ross suggereert dat hij niet langer de voogdij over zijn zoon, Ben, had. De fan schreef op Reddit: "Friends was tien seizoenen actief, maar Ben komt niet persoonlijk opdagen na aflevering twaalf van seizoen acht. Hij wordt slechts zes keer genoemd in de resterende vierenvijftig afleveringen na zijn laatste optreden." De fan had ook een goed punt: hoewel Ross en Rachel hun dochtertje Emma hadden, hebben Emma en Ben elkaar niet ontmoet tijdens de show. Dit lijkt zeker iets dat zou zijn gebeurd.

Wat de acteurs denken

Hoewel fans nooit zullen weten of deze theorie over Ross en Rachel die een vloek op hen hebben gelegd echt waar is, is het leuk om te leren wat David Schwimmer en Jennifer Aniston dachten over hun fictieve personages die zo verliefd waren.

In juli 2020 zei Schwimmer dat Ross en Rachel even pauze hadden. Hij verscheen virtueel in The Tonight Show met Jimmy Fallon en zei: "Het is niet eens een vraag. Ze hadden pauze."

Terwijl Schwimmer zijn gevoelens over die belangrijke vraag deelde, heeft Aniston gesproken over de status van de relatie tussen Ross en Rachel nadat de serie was afgelopen… en natuurlijk maakte ze grapjes over hetzelfde.

Volgens NME.com plaatste Aniston een foto met haar collega Friends-acteurs op Instagram en een fan vroeg: "Blijven Ross en Rachel bij elkaar?" Aniston zei: "We hebben pauze."

Op een serieuzere toon zei Aniston "absoluut" toen hem werd gevraagd in een interview over de romantische status van Ross en Rachel. Volgens Today.com zei ze: "Emma is volwassen. Middelbare school? Ja, ze zit op de middelbare school. Laten we zeggen junior high.”

Hoewel fantheorieën niet per se waar zijn, helpen ze sommige aspecten van een show te verklaren, en in het geval van Ross en Rachel voelt het alsof een vloek is opgeheven en dat ze nog lang en gelukkig kunnen leven.

Aanbevolen: