Cast voor de Netflix-aanpassing van Neil Gaiman's stripserie 'Sandman' onthuld

Cast voor de Netflix-aanpassing van Neil Gaiman's stripserie 'Sandman' onthuld
Cast voor de Netflix-aanpassing van Neil Gaiman's stripserie 'Sandman' onthuld
Anonim

Voor het eerst aangekondigd op het DC Fandome-evenement in augustus 2020, heeft de aankomende dramaserie The Sandman eindelijk de langverwachte onthulling van zijn cast.

Deze aanpassing heeft lang op zich laten wachten: de serie werd in 1991 gekozen voor film door Warner Bros., maar heeft de afgelopen 30 jaar een probleem na een addertje onder het gras geraakt.

Eindelijk drong het tot het productieteam door dat die film niet het beste medium was om het verhaal te vertellen. "Ik kwam tot de conclusie dat de beste versie van dit pand bestaat als een HBO-serie of een beperkte serie, niet als een speelfilm, zelfs niet als een trilogie", legt Eric Heisserer uit, een van de scenarioschrijvers die is ingehuurd om aan de film te werken. anno 2016. Hij vertelde i09: "De structuur van de speelfilm past hier echt niet bij."

Warner Bros. was het al snel eens met deze mening en in 2019 tekenden ze een deal met Netflix om de serie te produceren.

Auteur Neil Gaiman ging naar Twitter om de sterren aan te kondigen, waar hij een foto deelde met foto's van alle castleden.

Tom Sturridge vertolkt de hoofdpersoon, Dream, ook bekend als 'Morpheus', die de heerser is van The Dreaming, een etherische dimensie. Game of Thrones-sterren Gwendoline Christie en Charles Dance maken ook deel uit van de cast, met de stem van respectievelijk Lucifer Morningstar (de duivel zelf) en occultist Roderick Burgess.

Logan (2017)-acteur Boyd Holbrook speelt de hoofdrol als de Corinthian, een nachtmerrie die is ontsnapt en probeert alles in de wereld te proeven.

Vivienne Acheampong, Asim Chaudhary en Sanjeev Bhaskar ronden de cast af. Acheampong speelt Lucienne de bibliothecaris, de trouwe beschermer van The Dreaming en een vertrouweling van Dream. Chaudhary en Bhaskar zullen respectievelijk de waarnemend taken voor Abel en Cain op zich nemen.

Afbeelding
Afbeelding

In de graphic novel wordt Kaïn beschreven als het eerste slachtoffer en wordt Abel genoemd als het eerste roofdier. Zowel Kaïn als Abel waren trouwe onderdanen van The Dreaming en zijn bewoners.

De afgelopen 33 jaar hebben de ''Sandman''-personages geademd en rondgelopen en in mijn hoofd gepraat. Ik ben ongelooflijk blij dat ze nu eindelijk uit mijn hoofd kunnen stappen en werkelijkheid worden”, zei Neil in een interview met Variety.

Hij voegde er verder aan toe: "Ik kan niet wachten tot de mensen daarbuiten te zien krijgen wat we als Dream hebben gezien en de rest van hen vlees wordt, en het vlees behoort toe aan enkele van de beste acteurs die er zijn daar."

Aanbevolen: