DC-fans boos over de verwijdering van Green Lantern uit 'Zack Snyder's Justice League

Inhoudsopgave:

DC-fans boos over de verwijdering van Green Lantern uit 'Zack Snyder's Justice League
DC-fans boos over de verwijdering van Green Lantern uit 'Zack Snyder's Justice League
Anonim

DC-fans geloven dat het een gemiste kans is.

Nieuw uitgebrachte concept art heeft onthuld dat Wayne T. Carr is gecast als John Stewart alias Green Lantern in Zack Snyder's Justice League.

Jojo Aguilar, een toonaangevende productie- en conceptontwerper van de film, deelde ongeziene blikken op meerdere personages die bedoeld waren om in Justice League te verschijnen; waaronder Granny Goodness, de Joker, de Martian Manhunter en John Stewart alias Green Lantern.

Het zou Stewarts debuut op groot scherm zijn geweest

Stewart is de eerste Afro-Amerikaanse superheld die in DC Comics verscheen en was een architect uit Detroit, Michigan. Hij werd geselecteerd door de Guardians of the Universe om de mantel op zich te nemen nadat Guy Gardner, de back-up van Hal Jordan (eerder geportretteerd door Ryan Reynolds) bij een ramp gewond was geraakt.

Stewart zou in de laatste momenten van Zack Snyder's Justice League verschijnen, in dezelfde volgorde waarin de Marsmanjager (Harry Lennix) zichzelf onthult aan Ben Affleck's Batman.

Sinds de concept art zijn weg vond naar Twitter, zijn DC-fans woedend over de verwijdering van het personage uit de film!

"Hij zou zijn filmdebuut hebben gemaakt als Green Lantern als WB Snyder niet had verteld om GL uit de film te verwijderen…" gedeeld @UberKryptonian.

"Warner Bros verwijderde de rol van Wayne Carr als groene lantaarn uit Justice League", voegde @Aquuaman toe.

Ze voegden eraan toe: "Dit had de grote Hollywood-break van Wayne Carr kunnen zijn, hij speelde groene lantaarn en WB dwong Zack letterlijk om zijn scène te verwijderen."

"Het pak ziet er perfect uit! Waarom zou WB Zack Snyder dwingen om Green Lantern uit te snijden?! WHYYY?" nog een fan toegevoegd.

Wayne T. Carr's eerdere werk toont zijn betrokkenheid bij theater, en het is bekend dat de acteur in tal van toneelgezelschappen in de Verenigde Staten heeft opgetreden. DC-fans zijn teleurgesteld over Warner Bros. omdat ze een kans hebben weggenomen van een "onbekende acteur met lovende theaterrecensies", vooral wanneer een rol in Zack Snyder's Justice League gemakkelijk zijn grote doorbraak had kunnen zijn.

In een interview met Esquire legde de regisseur uit dat hij een scène met Green Lantern in zijn "tuin" had gefilmd.

"En toen vroegen ze [WB Studios] me, toen ze de film zagen en zagen dat ik hem erin stopte, zouden ze hem eruit halen. En ik zei dat ik zou stoppen als ze probeerden hem te nemen En ik voelde me slecht. De waarheid is dat ik niet wilde dat de fans geen film zouden hebben, alleen op basis van dat ene standpunt dat ik zou innemen."

Snyder legde uit dat hij "geen gekleurde persoon uit deze [JL]-film wilde halen", maar "met Harry Lennix' Martian Manhunter aan het einde" maakte het "oké".

Aanbevolen: