Falcon And The Winter Soldier': serie-updates

Inhoudsopgave:

Falcon And The Winter Soldier': serie-updates
Falcon And The Winter Soldier': serie-updates
Anonim

Hoewel details nog schaars zijn, beginnen de stukjes op hun plaats te vallen voor The Falcon and the Winter Soldier, de tweede langverwachte Marvel TV-serie die beschikbaar zal zijn op Disney+ op 19 maart 2021.

De serie omvat zes afleveringen, zoals WandaVision, en wordt geregisseerd door Kari Skogland, die aan verschillende tv-projecten heeft gewerkt, waaronder The Handmaid's Tale, The Punisher en Sons of Anarchy. Malcolm Spellman is de hoofdschrijver. Het creatieve en schrijvende team omvat ook Derek Kolstad, een van de makers van de John Wick-films.

Valk en wintersoldaat
Valk en wintersoldaat

Wie wordt Captain America? - Anthony Mackie is terughoudend

Natuurlijk domineerde de vraag wie het schild van Captain America zal overnemen de discussie over de komende serie. Het laatste dat we zagen, was dat Steve Rogers het schild aan Sam Wilson/Falcon had doorgegeven.

Het is echter al bekend dat Wyatt Russell John Walker zal spelen, een regeringsagentversie van Steve Rogers, en hij wordt afgebeeld met het Captain America-schild. Russell is ook gewoon bekend als US Agent. In de strips wordt US Agent een tijdje Captain America nadat Steve Rogers stopt. Zijn versie van Cap is scherper en schiet zelfs met een pistool. Hij had zelfs zijn eigen miniserie als U. S. Agent. Met zijn lange geschiedenis en populariteit in het verleden, kan de Amerikaanse agent een langdurig lid van de MCU worden. Uiteindelijk geeft hij het kostuum terug aan Steve Rogers.

Na Endgame verwachtten veel fans dat Wilson/Falcon van Anthony Mackie de rol automatisch zou opnemen. Maar Mackie was terughoudend over dat onderwerp in interviews. Comic Book citeert Mackie tijdens zijn optreden in The Jess Cagle Show op het Sirius-netwerk.

“Nee, dat weten we nog niet. De show, het idee van de show is eigenlijk, weet je, en aan het einde van Avengers: Endgame besloot Cap dat hij met pensioen zou gaan en hij vroeg me of ik het schild wilde opnemen, maar op geen enkel moment deed hij dat. Ik ga akkoord met of zeg dat ik Captain America zou zijn, 'zei hij.

Een tweet van speelgoedfabrikant via @BRMarvelNews draagt bij aan de speculatie.

Mackie vertelde journalist Rich Eisen dat de vraag zou worden verweven in de doorlopende verhaallijn van de show.

“Kijk, aan het einde van Endgame accepteerde Sam het schild niet. Als je het je herinnert, zei hij tegen Steve [Rogers]: 'Het voelt niet goed omdat het schild van jou is.' Dus de show is een lange weg om erachter te komen wie Captain America wordt, 'onthulde hij. 'Waar komt het schild terecht. En, wie wordt Captain America, en zal die naam terugkomen. Gaat iemand die naam weer vasthouden?”

In een interview geciteerd in The DisInsider, zegt seriecomponist Henry Jackman dat de serie niet bang zal zijn om actuele kwesties aan te pakken.

"Met afleveringen van zes uur is dat meer onroerend goed dan een van [de films]. Er is wat meer gelegenheid om in psychologisch drama te gaan en achtergrondverhalen te verkennen. En in deze specifieke serie zijn er zeer serieuze problemen, nu meer dan ooit, over wat het betekent om [Cap's] schild vast te houden en wat voor soort persoon dat schild uiteindelijk zou moeten vasthouden, en met de geschiedenis van dit land, en hoe Afro-Amerikanen zouden het gevoel hebben Captain America te zijn of niet. Het is nog steeds vermakelijk, maar het raakt minder comfortabele dingen die aanleiding geven tot een aantal echt indrukwekkende uitvoeringen. Het is een geweldige balans tussen entertainment en schrijven [centreren] rond meer gewichtige kwesties."

Aanwijzingen uit de trailer

De trailer die op Disney's 2020 Investors Day viel, bevatte een aantal paaseieren die aanwijzingen bevatten voor wat fans in de serie zullen zien. De clip toont volgers van Flag-Smasher, een "anti-patriot" en superschurk die Captain America vaak heeft ontmoet in de strips.

Baron Zemo is terug. Een voormalige kolonel van het Sokoviaanse leger, de terrorist die de burgeroorlog van de Avengers ontketende met zijn lijf als Wintersoldaat. Hij werd voor het laatst gezien in een gevangeniscel en werd bespot door Everett Ross. Hij heeft ongetwijfeld moeite met het paar.

VS Agent verschijnt in de trailer als de tamboer-majoor die tijdens de rust op het veld rent.

Er zijn enkele subtiele aanwijzingen over de locatie van de actie die grotendeels afkomstig zijn van details op foto's van de set die suggereren dat de serie de twee superhelden naar Madripoor kan brengen. In de strips is Madripoor een vrijwel wetteloos eiland in Zuidoost-Azië.

De valk en de wintersoldaat
De valk en de wintersoldaat

Castdetails

Tijdens het radio-optreden sprak Anthony Mackie ook over de terugkeer van Chris Evans in de rol van Steve Rogers. 'Nou, het is grappig dat ze eigenlijk een oude kerel wilden casten om Chris Evans te spelen. Dus brachten ze maar liefst drie acteurs binnen. Ze zijn als, geen van deze, zoals deze, is niet hoe Chris eruit zal zien als hij oud is. Zoals, hij gaat, hij is net George Clooney. Hij wordt 95 en nog steeds als knap, weet je? Dus brachten ze een make-upteam en protheses en make-up binnen en maakten er een oude man van. En hoe goed is een acteur Chris, het werkte echt zoals hij, hij deed het met zijn stem en zo. Hij deed het geweldig.”

Bucky is uit zijn verblijf in Wakanda gekomen om te herstellen en een paar technische updates te krijgen, samen met een nieuwe look met kort haar. In de clip verwijst Wilson naar zijn 'cyborgbrein', wat mogelijk ook enkele andere verbeteringen betekent, samen met zijn nieuwe set vleugels.

MCU-veteranen Daniel Bruhl en Emily VanCamp keren voor het eerst sinds Captain America: Civil War terug als Helmut Zemo en Sharon Carter.

Carl Lumbly (Doctor Sleep, Supergirl), Miki Ishikawa (The Terror: Infamy), Desmond Chiam (Now Apocalypse), Noah Mills (The Enemy Within) en Danny Ramirez (Assassination Nation) ronden de bevestigde cast af.

Aanbevolen: