Suicide Squad 2': laatste updates en hoe het in de DCEU past

Inhoudsopgave:

Suicide Squad 2': laatste updates en hoe het in de DCEU past
Suicide Squad 2': laatste updates en hoe het in de DCEU past
Anonim

The Suicide Squad, de volgende DCEU film en de enige nieuwe release in 2021, is klaar met filmen en gaat naar post-productie.

Hoewel Viola Davis terugkeert als Amanda Waller, samen met Margot Robbie's Harley Quinn en Joel Kinnaman als Rick Flag, zal het verhaal geen direct vervolg zijn op de Suicide Squad-film uit 2016. Regisseur James Gunn zegt zelfs dat het helemaal niets met elkaar te maken heeft.

Het is de eerste DCEU-film voor Gunn, na zijn enorme succes in de MCU met de Guardians of the Galaxy-films. Maar aangezien hij al zei dat Guardians of Galaxy Vol. 3 zal zijn laatste in de franchise zijn, het is misschien niet zijn laatste DCEU-inval. Van alle films die hij heeft gemaakt, tweette hij zelfs dat The Suicide Squad de leukste was.

De nieuwe officiële synopsis

Warner Bros. heeft de officiële synopsis voor de film vrijgegeven. In dit scenario worden de superschurken vastgehouden in Belle Reve, 'de gevangenis met het hoogste sterftecijfer in de Verenigde Staten van Amerika'. Genoemde schurken hebben met andere woorden niet veel overtuigingskracht nodig om zich bij Task Force X aan te sluiten.

Deze keer worden Harley en Jai Courtney (Captain Boomerang) vergezeld door Idris Elba als Bloodsport, Daniela Melchior als Ratcatcher 2, Michael Rooker als Savant, Steve Agee als King Shark, Pete Davidson als Blackguard en Flula Borg als Javelin. Ook in de cast zijn David Dastmalchian als Polka-Dot Man, Mayling NG als Mongal, Peter Capaldi als The Thinker, Alice Braga als Solsoria, Nathan Fillion als TDK, Sean Gunn als Weasel, Taika Waititi en Storm Reid in nog niet bekendgemaakt rollen.

John Cena speelt Peacemaker, een personage dat zal voortleven in zijn eigen tv-serie - ook geregisseerd door James Gunn. Cena's interview op de Jimmy Fallon-show wordt geciteerd in CBR. "Peacemaker is als het tegenovergestelde van Bruce Wayne," zei hij. "Bruce Wayne is een miljardair met een Bat-grot, en ik woon in een single-wide."

Joel Kinnaman, die de heteroman Rick Flag speelt, wordt geciteerd in Movie Web.

"Met James Gunn is het een heel nieuw universum. Het is iets heel anders. We zijn allemaal met een schone lei begonnen… Het voelt niet alsof we op wat voor manier dan ook een vervolg maken."

Hoewel hij geen details van het verhaal heeft onthuld, kunnen fans verwachten dat de James Gunn-benadering doorkomt.

"Ik denk niet dat [Gunn] ook maar een greintje van zijn visie moest inleveren. Hij moet echt precies doen wat hij wilde. En het wordt absoluut de grootste budget-R-rated film die ooit is gemaakt En het is zwaar R-rated en super dwaas. Het is echt als kinderachtige, kinderachtige humor en het vindt ook deze diepgaande momenten waarop je echt emotioneel geraakt wordt. En dan is het super gewelddadig en dan is het weer echt dwaas… Elk personage is gewoon zo belachelijk."

de-zelfmoordploeg
de-zelfmoordploeg

Volgens de synopsis is het plan voor Task Force X om "ze zwaar te bewapenen en (letterlijk) te laten vallen op het afgelegen, door vijanden doordrenkte eiland Corto M altese."

Het eiland Corto M altees – De DCEU-link

Corto M altese zal een bekende naam zijn voor iedereen die bekend is met de strips of animatiefilms (The Dark Knight Returns Part 2). In de strips verscheen het voor het eerst in The Dark Knight Returns 3 in 1986. Het eiland voor de kust van Zuid-Amerika is de thuisbasis van een rebellenopstand die de VS ertoe brengt de regering te steunen, terwijl Sovjet-Rusland de rebellen steunt. Een nucleaire raket wordt ontketend en Superman, die voor de Amerikaanse regering werkt, leidt hem om.

De synopsis geeft meer details over het eiland van criminelen en eeuwige onrust.

"Trekking door een jungle vol militante tegenstanders en guerrilla-troepen bij elke beurt, is de Squad op een zoek- en vernietigingsmissie met alleen kolonel Rick Flag op de grond om ze te laten gedragen … en Amanda Waller's regeringstechnici in hun oren, elke beweging volgen. En zoals altijd, één verkeerde beweging en ze zijn dood (of door toedoen van hun tegenstanders, een teamgenoot of Waller zelf). Als iemand weddenschappen aflegt, is het slimme geld tegen hen - allemaal."

James-Gunn-en-Harley-Quinn-Margot-robie-Suicide-Squad
James-Gunn-en-Harley-Quinn-Margot-robie-Suicide-Squad

Hoewel soms subtiel, zijn er eerdere verwijzingen naar Corto M altese geweest in DC-films. In Batman (1989) had Vicki Vale foto's van de burgeroorlog in Corto M altese in haar portfolio. Het verscheen ook tijdens seizoen 3 van Arrow.

Op dit moment verwacht niemand dat Superman zal verschijnen in The Suicide Squad, maar desalniettemin is het een concrete link terug naar de DCEU en opent het vele mogelijke toekomstige verhaallijnen. Gezien de twee-Batman multiversumbenadering van de DC voor het vertellen van verhalen, is het echter nog niet duidelijk hoe het in toekomstige films zal uitpakken.

The Suicide Squad debuteert op 6 augustus op HBO Max en bioscopen in de Verenigde Staten.

Aanbevolen: