Leidt 'WandaVision' rechtstreeks naar de serie 'Secret Invasion'?

Inhoudsopgave:

Leidt 'WandaVision' rechtstreeks naar de serie 'Secret Invasion'?
Leidt 'WandaVision' rechtstreeks naar de serie 'Secret Invasion'?
Anonim

De Disney+ serie WandaVision heeft het publiek effectief kennis laten maken met de MCU versie van SWORD. De clandestiene organisatie lijkt erg op S. H. I. E. L. D., maar ze pakken zaken aan die verder gaan dan het aardse. Sommige agenten zijn de ruimte ingegaan voor een missie hier en daar, hoewel het niets is in vergelijking met de interstellaire activiteiten van SWORD.

De uitloper van de ruimtevaart is interessant omdat ze een cruciale rol spelen bij het ontrafelen van het mysterie achter Westview en de fictieve realiteit die Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) daar heeft gecreëerd. Agent Woo (Randall Park) en Monica Rambeau (Teyonah Paris) hebben de leiding over de operatie en houden het fort in bedwang totdat de anomalie niet meer is.

Hoewel er voor hen nog genoeg te doen is op WandaVision - vooral nu Scarlet Witch steeds meer losraakt - zal de missie op een gegeven moment eindigen. Als dat zo is, hebben de veldagenten van SWORD nog een strijd om bij te wonen, behalve dat het op Secret Invasion zal zijn.

Wat heeft SWORD te maken met 'Secret Invasion'

Agent Woo en Monica Rambeau in 'WandaVision'-serie en SWORD-logo
Agent Woo en Monica Rambeau in 'WandaVision'-serie en SWORD-logo

Voor iedereen die niet op de hoogte is, staan de Skrulls op het punt hun aanwezigheid op aarde bekend te maken in een andere Disney+ serie, Secret Invasion. Een handvol maakte hun debuut in de speelfilm van Captain Marvel, maar een veel grotere factie komt eraan. Er is geen manier om te zeggen hoeveel van hen zullen deelnemen aan de strijd, hoewel zelfs de gedachte aan enkelen de aandacht van SWORD zal trekken. De organisatie houdt vreemde activiteiten over de hele planeet in de gaten en het landen van buitenaardse wezens zal een hoge prioriteit voor hen zijn. Ze hebben gezien hoe landingen in het verleden zijn verlopen, en elke buitenlandse activiteit zal een enorme rode vlag zijn.

De vraag is of de WandaVision-seizoensfinale een direct vervolg zal zijn op Secret Invasion? De laatste aflevering zal meer dan waarschijnlijk de nasleep behandelen van Westview die werd ontmanteld of afgezet voor Wanda en Vision (Paul Bettany) om een veilig thuis weg van alle anderen te hebben. Maar zoals bij de meeste Marvel-projecten klinkt een reeks na de aftiteling geloofwaardig.

Als er iets is, zou een opname van Woo die naar de nachtelijke hemel staart terwijl een ruimteschip neerstort perfect zijn. Een dergelijk scenario opent de deur voor SWORD om zich bewust te worden van de Skrulls, samen met de herintroductie van Nick Fury (Samuel L. Jackson). De voormalige directeur van SHIELD heeft een reden nodig om samen te werken met een organisatie waar hij vermoedelijk niets van weet, dus voor Woo neervallen is perfect. Of misschien is het kapitein Rambeau die Fury begroet bij terugkeer.

Zien hoe Monica Rambeau al bekend is met buitenaardse wezens - en het feit dat ze een Captain Marvel-aluin is - met haar functie als ambassadeur van de Skrulls, is heel logisch. Als ze zich midden in een buitenaardse burgeroorlog bevond, zou Rambeau ook weer in de lucht komen. Haar moeder gaf haar naar verluidt huisarrest na de klap, wat een grote teleurstelling was na Monica's terugkeer. Het eerste contact van de Skrulls op aarde kan echter reden genoeg zijn voor haar bevelvoerende officieren om Monica's herplaatsing te heroverwegen.

Of het nu Agent Woo, Monica Rambeau of een ander Marvel-personage is, SWORD zal op de een of andere manier een rol spelen in Secret Invasion. Buitenaardse indringers zijn niet langer een dreiging die lichtvaardig moet worden opgevat, en deze S. H. I. E. L. D. vervanging zal de komst van de Skrulls niet ongecontroleerd laten. Het is gewoon een kwestie van afwachten wie WandaVision zal verbinden met de andere Disney-shows van de MCU wanneer deze twee werelden botsen.

Aanbevolen: