Is er een toekomst voor visie in de MCU na de WandaVision-serie van Disney Plus?

Inhoudsopgave:

Is er een toekomst voor visie in de MCU na de WandaVision-serie van Disney Plus?
Is er een toekomst voor visie in de MCU na de WandaVision-serie van Disney Plus?
Anonim

Hoewel Vision (Paul Bettany) aan zijn einde kwam door Thanos' handen in Avengers: Infinity War, zal een of andere vorm van Android herrijzen in de WandaVision-show van Disney Plus.

Hoewel de omstandigheden rond de wederopstanding van Vision nog onbekend zijn, suggereert een glimp van Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) die in alternatieve versies van zichzelf en Vision gluurt, dat ze een magische tv zal gebruiken om haar geliefde weer te herenigen. De serie heet tenslotte WandaVision.

Bovendien toont een promotieafbeelding voor de Disney Plus-serie Wanda en een menselijke versie van Vision in een woonkamer - dezelfde die verscheen in de tv-spot van Super Bowl 2020. En ze kijken naar een televisietoestel uit de jaren 50 met een mysterieuze rode gloed die eruit komt.

WandaVision-serie herleeft pre-Infinity War Vision

Vision (Paul Bettany) en Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) in WandaVision-poster
Vision (Paul Bettany) en Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) in WandaVision-poster

De gloeiende tv is het vermelden waard, want Wanda's krachten laten alles ook rood gloeien. Telkens wanneer ze haar vaardigheden gebruikt, lichten Wanda's handen en ogen op met dezelfde kleur. Dat detail in combinatie met de televisie suggereert dat Wanda het object met haar kracht heeft doordrenkt. De Super Bowl-spot leek Scarlet Witch ook af te beelden die de tijd terugspoelt alsof ze bepa alt wat er in het tv-toestel gebeurt.

Vreemd genoeg, als Wanda Maximoff Vision terugbrengt in de vorm van een mentale constructie, bestaat hij misschien alleen in de magische tv. De Vision die tot nu toe is waargenomen, heeft de Mind Stone in zijn voorhoofd geïmplanteerd, wat betekent dat het een voormalige incarnatie van het personage is en geen huidige versie.

Aan de andere kant zou Disney/Marvel fans kunnen misleiden door dat kleine detail toe te voegen. Ze voerden een soortgelijke truc uit toen Avengers: Infinity War werd gelanceerd door een opname van Hulk (Mark Ruffalo) in de trailer op te nemen toen het Big Green Monster nooit naast zijn Avengers-kameraden marcheerde.

Omdat Disney's marketingteam bekend staat om het droppen van valse spoilers, kan er een verrassende onthulling in petto zijn voor Disney Plus-abonnees wanneer Vision terugkeert. Misschien zal de nieuwste versie het geheel witte kostuum aannemen.

Komt visie terug in een nieuwe vorm?

In een exclusieve uitgave van Entertainment Weekly, verwisselde een ongebruikt ontwerp voor Vision van Avengers: Age of Ultron het rode en groene ontwerp voor iets traditionelers naar de komische tegenhanger van Vision. De alternatieve look toont Vision voornamelijk in wit met enkele goudtinten, en de behuizing van de Mind Stone lijkt gebarsten. Dat laatste detail suggereert dat de witte versie is hoe Vision eruit zou zien zonder de steen die in zijn hoofd was ingebed.

De witte Visie lijkt om een andere reden een veilige gok.

Voor degenen die het zich herinneren, Thanos scheurde de Mind Stone van Vision's schedel in Infinity War en gooide zijn stoffelijk overschot opzij. De Android verloor alle kleur en werd daarna bleek wit. Dat feit alleen al is een teken dat Vision's Infinity Stone hem zijn kleur gaf.

Bovendien zou een herrezen Visie zonder de Geeststeen waarschijnlijk in een vergelijkbare vorm verschijnen. Het ontwerp van Age of Ultron is misschien bijgewerkt, maar de kans is groot dat Vision meer overeenkomsten zal delen met zijn komische tegenhanger.

Hoe Vision 2.0 er ook uitziet, het meest intrigerende aspect van zijn terugkeer is of het permanent is of niet. Wanda gaat er alles aan doen om hem terug te halen, vooral nadat ze heeft gezien hoe het leven met haar geliefde zou kunnen zijn.

Als ze kan, zal het volgende avontuur van Wanda en Vision waarschijnlijk Avengers-gerelateerd zijn. Geen van beiden is een grote fan van team-ups, maar zij zijn de enige twee leden die nodig zijn om een zeer recente incarnatie van de New Avengers te vormen.

In de animatieserie Marvel's Avengers Assemble is de traditionele groep helden vervangen door een nieuwe generatie. Dit team bestaat uit Captain Marvel, Black Panther, Wasp, Ant-Man, Ms. Marvel en Vision in plaats van Captain America, Iron Man en Thor.

Vision is de laatste held die nodig is om de 'New Avengers' te vormen

Marvel's Avengers Assembleren: Secret Wars
Marvel's Avengers Assembleren: Secret Wars

Toevallig zijn dat dezelfde superhelden die op de huidige selectie van de MCU staan. Kamala Khan is een uitzondering, maar ze zal haar live-action debuut maken in 2022, ruim voordat de volgende Avengers-film begint te filmen.

Omdat deze twee versies van de Avengers zoveel overeenkomsten hebben, is het logisch dat Disney een live-actionversie plant. De meeste stukken liggen al op tafel. Ze hebben alleen Vision en mevrouw Marvel nodig om het team te voltooien.

De vraag blijft echter. Zullen de Phase 4 Avengers eruitzien als hun geanimeerde tegenhangers van Marvel's Avengers Assemble ?

Aanbevolen: