WandaVision': wat heeft de toekomst in petto voor de nieuwe en verbeterde visie?

Inhoudsopgave:

WandaVision': wat heeft de toekomst in petto voor de nieuwe en verbeterde visie?
WandaVision': wat heeft de toekomst in petto voor de nieuwe en verbeterde visie?
Anonim

Het volstaat te zeggen dat de WandaVision Series Finale niet voldeed aan de verwachtingen van de MCU fans. Het bood een bevredigende conclusie voor Wanda Maximoff's reality-warp van Westview, hoewel verschillende subplots over het hoofd werden gezien. Visie, in het bijzonder, overboord gegooid zonder ook maar een woord.

Om het snel samen te vatten, gaf het overblijfsel van Vision de door SWORD bestuurde versie zijn herinneringen tijdens de finale. Het resultaat zag White Vision (Paul Bettany) voorbij de mentale blokkades breken die de waarheid tegenhielden. De glimp van zijn ogen die opengingen en de gloeiende omtrek van de Geeststeen op zijn voorhoofd bewees dat hij wakker werd. Het zicht verdween kort daarna, hoewel het er nu veel beter uitziet voor hem.

Zelfs zonder te zien waar de Android Avenger naartoe ging, is het veilig om te zeggen dat hij de stukjes van zijn geest weer in elkaar zet. Hij haastte zich niet terug naar Wanda (Elizabeth Olsen) of de S. W. O. R. D. operatiebasis, wat waarschijnlijk betekent dat hij een pauze neemt van de actie.

Wat deed Vision daarna

Afbeelding
Afbeelding

Het meest plausibele scenario is dat Vision terugging naar de Avengers-faciliteit, dezelfde die vermoedelijk nog steeds een hoop puin is. Bruce Banner (Mark Ruffalo) en de Avengers moeten Damage Control hebben ingeschakeld om het wrak op te ruimen. Het verandert natuurlijk niet waar hun gevallen kameraad heen zou gaan na de gebeurtenissen van WandaVision. Het is het enige huis dat hij ooit heeft gekend, dus de compound zou zijn eerste bestemming zijn.

Terugkomen bij de verwoeste Avengers-compound zou een grappige scène zijn om naar te kijken. Iedereen denkt dat hij dood is, en een witte versie die binnenvliegt zou ongetwijfeld wat wenkbrauwen doen fronsen. De vraag is, wie zou er zijn om Vision terug te verwelkomen?

Een plausibele kandidaat is Bruce Banner. Hij was dicht bij Tony Stark (Robert Downey Jr.), en Banner voelde zich waarschijnlijk verplicht om de Avengers Compound direct na het eindspel te plaatsen. Rhodey zou er ook kunnen zijn om een handje te helpen, maar we moeten niet vergeten dat hij net zoveel rouwt als Pepper, Happy en Morgan, dus hij kan ook ergens anders zijn.

Abandoned Avengers Facility

Afbeelding
Afbeelding

Aan de andere kant, misschien keert Vision terug naar een leeg terrein. We moeten nog zien hoe diep Tony's vrienden waren getroffen door zijn dood, en er is reden om aan te nemen dat ze allemaal rouwen. Dat zou betekenen dat de Avengers Compound leeg is.

Het intrigerende aan de terugkeer van Vision naar een leeg terrein is dat dit misschien precies is wat de MCU nu nodig heeft.

Zoals het er nu uitziet, hebben de Avengers zich over de wereld en het universum verspreid. Elk lid gaat op solo-avonturen waarbij ze niet meer kunnen reageren op bedreigingen zoals vroeger. Dit feit is relevant voor Vision omdat hij een versie van de West Coast Avengers kan vormen op dezelfde manier als zijn komische tegenhanger.

West Coast Avengers

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien de meeste levende leden van het team elders bezig zijn, zou Vision de gelegenheid kunnen gebruiken om een nieuw team samen te stellen. Het goede nieuws is dat hij niet helemaal opnieuw hoeft te beginnen, want verschillende van zijn kameraden uit de strips zijn al in de strijd.

Scarlet Witch en Hawkeye, twee prominente leden van de West Coast Avengers, kunnen worden opgenomen in Vision's iteratie van het team zodra hij het volgende Avengers-initiatief start. Ze zijn echter niet de enige helden in de kaarten.

The West Coast Avengers speelde ook James Rhodes als Iron Man in de strips. Hij nam het over van Stark toen deze het slachtoffer werd van verslavingsproblemen. Rhodes nam toen de mantel van zijn beste vriend aan als de onoverwinnelijke ijzeren man. De MCU-tegenhanger van Rhodos zou een soortgelijk pad kunnen inslaan, ondanks het feit dat hij verschillende banen heeft in Armor Wars, zoals het begeleiden van Riri Williams. Bovendien wordt het tijd dat Rhodey wordt geüpgraded van B-lister naar teamleider.

In ieder geval vallen de stukjes op hun plaats zodat Vision een iteratie van de West Coast Avengers kan samenstellen. Het is misschien niet identiek aan de interpretatie van de strips, maar met het grootste deel van de hoofdopstelling al in de MCU, is de kans groot dat ze zullen samenwerken om de volgende band van Earth's Mightiest Heroes te worden.

Aanbevolen: