Eugene Levy die Dan ondersteunt op 'SNL' is te gezond om aan te pakken

Inhoudsopgave:

Eugene Levy die Dan ondersteunt op 'SNL' is te gezond om aan te pakken
Eugene Levy die Dan ondersteunt op 'SNL' is te gezond om aan te pakken
Anonim

Trotse papa alert! Terwijl Dan Levy het op het scherm doodde als presentator van 'Saturday Night Live' van dit weekend, was Eugene achter de schermen zijn zoon alle liefde aan het geven.

Dit komt niet als een verrassing voor 'Schitt's Creek'-fans die weten dat deze twee een super hechte band hebben. Toch zien we het graag! Dit is wat er gisteravond gebeurde in de 'SNL'-studio's tussen Dan en Eugene.

Ze deelden een moment in de lucht

Om de avond te beginnen, bevatte Dan's monoloog zelfs een kleine Eugene cameo! Het betrof Eugene in een quarantainebox die zijn zoon vertelde dat hij vanuit Los Angeles was overgevlogen om hem geluk te wensen. Het publiek vond het zo leuk dat ze bij de eerste paar regels van het gesprek van de Levys klapten.

Bekijk het zelf in deze clip:

Eugene Bekeken vanuit Backstage

Het leukste en meest ondersteunende 'SNL'-moment kwam toen comedylegende Eugene zijn zoon bekeek vanuit een verborgen plek achter de schermen van de set van de show.

Dankzij stiekeme videobeelden die zijn gepost door het @NBCSNL Twitter-account, merkten fans dat Eugene van links naar rechts klapte en heen en weer wiegde toen Dan werd voorgesteld aan het publiek. Ze begrepen zijn bewegingen om aan te geven dat hij zowel trots als nerveus was voor Dan toen hij centraal stond. Aw!

Dit is niet de eerste keer dat Eugene zijn kinderen buiten de camera steunt. Fans van 'Schitt's Creek' weten dat hij Dan en zijn dochter Sarah hun scènes via een monitor buiten de camera zag uitvoeren.

Dan bevestigde dit zelf op een podcast met David Tenant.

"Andere castleden zouden hem beschrijven terwijl hij naar de monitors keek terwijl ik of mijn zus aan het acteren waren en de regels samen met ons uitspraken," zei Dan, "als een soort toneelouder of dansmoeder of zoiets."

De enige scènes die Eugene niet wilde zien, waren de kussende scènes van Dan, maar alleen omdat Dan erop stond.

"Hij vindt het gewoon leuk om er deel van uit te maken. Op de intieme momenten met mijn vriend in de show, heb ik de PA gevraagd: 'Mijn vader hoeft niet toe te zien hoe ik mijn vriend honderd keer kus vandaag Hij kan gaan en iets anders doen,'" legde hij uit. Gelukkig was Dan's 'SNL'-uiterlijk behoorlijk gezinsvriendelijk. (Als je het niet kunt streamen, bekijk dan hier enkele clips!)

Dan voelde de liefde

Dan zelf becommentarieerde een enkele emoji met een rood hart op NBC's beelden van zijn vader backstage. Hij gaf ook een hart aan de boodschap van zijn moeder over hoe Dans voormalige pestkoppen hun woorden zouden opeten als ze hem nu konden zien.

Dan's avond eindigde op het podium met zijn vader aan zijn zijde, een moment waar hij zijn dankbaarheid voor deelde in de uren sinds:

En we vonden de Roses de liefste familie!

Aanbevolen: