Marvel-fans denken dat dit 'WandaVision'-personage niet goed is

Inhoudsopgave:

Marvel-fans denken dat dit 'WandaVision'-personage niet goed is
Marvel-fans denken dat dit 'WandaVision'-personage niet goed is
Anonim

WandaVision spoilers hieronder!

Elke Marvel-fan die WandaVision heeft bekeken, weet dat alles wat er gebeurt in de "Westview-anomalie" een reden heeft. De show volgt Wanda en Vision terwijl ze hun dromen van een stel in de buitenwijken waarmaken tegen de achtergrond van sitcoms, en speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame.

Onnodig te zeggen dat Wanda, ook bekend als Scarlet Witch, verdrietig is na de dood van Marvel's favoriete Android-fan, en ze heeft haar krachten gebruikt om The Vision terug te brengen en een nieuwe stad tevoorschijn te toveren die ze hun thuis kunnen noemen.

Dottie keert terug in aflevering 7

In de serie speelt Buffy the Vampire Slayer-acteur Emma Caulfield als Dottie, een vriend van Wanda en Vision's nieuwsgierige buurvrouw Agnes. Wanda wordt gewaarschuwd voor Dottie's invloed in Westview in de tweede aflevering van de show, wat een beetje raadselachtig is, aangezien zij degene is die ze allemaal controleert.

De meest recente, zesde aflevering van WandaVision onthulde dat Dottie niet werd geïdentificeerd als een echte persoon op de SWORD-basis en niet door hen werd gevolgd. Het heeft de toch al verwarde fans van de show in de war gebracht, die veel theorieën hebben over haar ware identiteit.

Dottie is niet meer teruggekomen in de show sinds haar verschijning in aflevering 2, maar acteur Emma Caulfield heeft fans reden gegeven om te geloven dat ze terug zal zijn… deze vrijdag.

"Waar is Dottie?" Caulfield deelde het op Twitter en fans reageerden snel met hun theorieën over het personage.

@graciellafound deelde een uitgelekt still uit de volgende aflevering van WandaVision, waar Dottie er verdachter uitziet dan normaal, terwijl ze naar haar tuin neigt.

Een andere gebruiker, @Matthew93213112 deelde dat Marvel de acteur nooit zou hebben ingehuurd voor een kort optreden.

"Ze is absoluut niet goed van plan. Ik heb het gevoel dat ze ons op Agnes hebben laten focussen terwijl Dottie iets groots aan het voorbereiden is. We maken kennis met haar, dan verdwijnt ze en we zijn allemaal "ooh, Agnes heeft geen echte wereld-ID. Vergeten dat Dottie daar niet eens een foto heeft, "zeiden ze.

@xixuefu gelooft dat "ofwel Dottie en Pietro beide Mephisto zijn, of de ene Mephisto en de andere Nightmare."

Mephisto en Nightmare zijn beide superschurken van Marvel. Hoewel Nightmare voornamelijk wordt afgeschilderd als een vijand van Doctor Strange, heeft Mephisto een connectie met Wanda in de strips, aangezien hij hielp bij het maken van haar kinderen.

WandaVision Aflevering 7, we kijken naar je voor antwoorden!

Aanbevolen: