Netflix bevestigt dat deze schattige café-locatie in 'To All The Boys' 3 echt is

Inhoudsopgave:

Netflix bevestigt dat deze schattige café-locatie in 'To All The Boys' 3 echt is
Netflix bevestigt dat deze schattige café-locatie in 'To All The Boys' 3 echt is
Anonim

To All The Boys: Always and Forever brengt fans naar Zuid-Korea met hoofdrolspeler Lara Jean en verkent de mooiste plekken in Seoul, waaronder een schattig, echt koffiehuis.

In het derde en laatste hoofdstuk in de trilogie zien we Lara Jean Song Covey, gespeeld door Lana Condor, en haar zussen Margot (Janel Parrish) en Kitty (Anna Cathcart) op vakantie in het land van hun overleden moeder. De zussen zijn op pad in de hoofdstad van Zuid-Korea en stoppen voor een koffiepauze in een café dat zo uit een stripboek lijkt te komen.

Het schattige café waar Lara Jean naar toe gaat in Seoul is een waar genot

Café Yeonnam-Dong 223-14 staat bekend als het Drawing Café en bestaat echt. De schijnbaar tweedimensionale coffeeshop en het zwart-wit geschetste decor hebben de Instagram-feed van veel reizigers verzadigd toen we allemaal veilig op vakantie konden gaan.

“Leuk weetje: dit schattige café in To All the Boys: Always and Forever is echt!” Netflix Film tweette naast een foto van de Song-Covey-zussen.

"Het heet Café Yeonnam-dong 223-14 (vernoemd naar het adres) en is een van de meest Instagram-ruimtes in Seoul", luidde de tweet ook.

“googlet hoe je hier kunt teleporteren,” antwoordde het officiële account voor de filmtrilogie.

Is ‘To All The Boys: Always And Forever’ het einde van Lara Jean en Peter?

Een bewerking van de romans van Jenny Han, de filmtrilogie begon met To All The Boys I've Loved Before in 2018.

In de eerste film realiseert tiener Lara Jean zich dat alle geheime brieven die ze door de jaren heen aan haar verliefden heeft geschreven, zijn verstuurd. Om de ex-vriend van haar zus Josh - een van haar verliefden - weg te jagen, beginnen Lara Jean en de populaire student Peter (Noah Centineo) met nepdating.

Han en Condor hebben een schattige relatie in het echte leven, een band die ver teruggaat tot het castingproces voor de eerste film.

"Ik ben gewoon zo trots op haar", zei Han in een interview met Popsugar over haar vriendschap met Lana.

"Ze is gewoon een komeet. Ik denk dat ze gewoon geweldige dingen gaat doen, en ik zal altijd haar grootste fan blijven. Ik wil alleen dat ze gelukkig is en projecten doet die haar gelukkig maken."

Bekijk alle drie de To All The Boys-films op Netflix

Aanbevolen: