Deze indrukwekkende Margot Robbie-scène uit 'Suicide Squad' was geen CGI

Inhoudsopgave:

Deze indrukwekkende Margot Robbie-scène uit 'Suicide Squad' was geen CGI
Deze indrukwekkende Margot Robbie-scène uit 'Suicide Squad' was geen CGI
Anonim

Voor degenen die de recente 'Suicide Squad' hebben gezien, nee, dat was geen dubbelganger, Margot Robbie heeft een echte achtergrond in trapeze, ze behaalde op achtjarige leeftijd een certificaat, maar daar zullen we naar kijken een beetje meer later.

Van jongs af aan hield de getalenteerde 31-jarige ervan om shows te geven, ze droomde ervan actrice te worden en tijdens haar opkomst had ze drie banen om de droom te ondersteunen. We kunnen gerust stellen dat de verbintenis in haar voordeel uitpakte, aangezien ze momenteel tot de top A-listers behoort.

Haar rol als Harley Quinn in de DC-film is zeer goed ontvangen en de eerste film verdiende een fortuin aan de kassa, met een brutowinst van meer dan $ 746 miljoen. De recensies waren echter niet de meest positieve, de tweede film maakte dit zeker goed en ontving veel lof.

Robbie verdient alle lof en in feite zijn een paar van de stunts in de film niet door een dubbelganger gedaan, maar door haar!

We zullen een aantal van die indrukwekkende prestaties bekijken, samen met wat meer informatie over hoe ze het optreden binnenhaalde en wat er nodig was om in haar rol te komen.

Robbie deed geen auditie voor de rol… maar het kostte veel werk om het te begrijpen

Dat klopt, Robbie deed geen auditie voor de film en in werkelijkheid kreeg ze de rol eigenlijk aangeboden. Verrassend genoeg geeft ze ook toe heel weinig over haar rol te weten.

"Ik kende de strips niet. Ik had er vaag van gehoord, maar ik had geen idee dat er zo'n grote fanbase voor Harley was. Ik wist dat het een grote verantwoordelijkheid zou zijn om te doen het karakter recht doen en de fans tevreden stellen."

Ze zou naast de Washington Post ook onthullen dat het een hele opgave was om een personage te worden. Regisseur David Ayer liet hen diep duiken, vooral als het ging om zelfreflectie: "Hij wil dat [ons] veel tijd besteedt aan het verkennen van niet alleen de personages, maar ook aan jezelf. In het begin is het ongemakkelijk, en je moet behoorlijk diep gaan, en je voelt je erg blootgesteld en kwetsbaar, maar de richting die hij als groep geeft, zijn we allemaal zo diep gegaan, we hebben ons allemaal aan elkaar blootgesteld. anders is het ongelooflijk effectief, zijn manier van regisseren."

Ondanks alle recente lof en succes van de film en het personage, onthulde Margot dat ze tijd nodig heeft voordat ze de rol weer op zich neemt: "Ik had zoiets van, oef, ik heb een pauze nodig van Harley omdat ze vermoeiend is, " vertelde de actrice in juni aan EW. "Ik weet niet wanneer we haar de volgende keer gaan zien. Ik ben net zo geïntrigeerd als alle anderen."

We zijn het er allemaal over eens, ze verdient de vrije tijd op basis van de training die ze deed voor bepaalde stunts alleen…

Haar adem 5 minuten onder water inhouden

Het draait allemaal om de kleine details die bepaalde actrices overdrijven. Robbie wilde een bepaalde scène perfectioneren, dus toen ze onthulde met Jimmy Fallon, trainde ze eigenlijk voor de korte scène.

Robbie moest een minuut onder water haar adem inhouden, hoewel ze het vijf minuten onder de knie had: Ik heb met deze geweldige freediver gewerkt en hij kwam binnen en ik heb vier sessies met hem gedaan. Zijn naam is Kirk. Het draait allemaal om het verlagen van je stofwisseling … Je mediteert een beetje onder water. Het is wat free-duikers doen, maar het is geweldig.”

"Ik kreeg vijf minuten en ik dacht: 'Weet je wat? Dit is meer dan ik dacht dat ik zou bereiken. Ik ben goed, ik ben goed met vijf."

Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, bloeide ze op met een andere vaardigheid in de film.

Ze voerde weer een ongelooflijke stunt uit

Herinner je je het tafereel van Harley Quinn die in de lucht bungelt en uit haar handboeien komt? Nou, volgens James Gunn was dat allemaal Robbie en geen dubbelganger! Haar trapeze-ervaring kwam goed van pas, het is een belachelijke daad om te volbrengen.

James Gunn prees Robbie voor de scène, hoewel hij samen met Collider onthulde dat hij spijt had van de manier waarop hij de scène neerschoot.

"Ik was zo blij dat het werkte en ik was erdoor gebiologeerd en toen ging ik de montagekamer binnen met de beelden en [zij] heeft een manchet op [haar] outfit die haar gezicht bedekt, zodat het lijkt alsof het is een stuntpersoon… Het is mijn grootste spijt."

Robbie heeft een geweldig optreden gegeven en we hopen het ooit nog eens te zien. Voor nu verdient ze wat tijd weg van het personage.

Aanbevolen: