De echte reden waarom Nina Dobrev 'The Vampire Diaries' verliet

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Nina Dobrev 'The Vampire Diaries' verliet
De echte reden waarom Nina Dobrev 'The Vampire Diaries' verliet
Anonim

Nina Dobrev is misschien beroemd geworden nadat ze tienermeisje Elena Gilbert speelde in The Vampire Diaries, maar ze was altijd voorbestemd om actrice te worden. Ze speelde op Degrassi met haar vriend Drake en heeft een innemende en charmante kwaliteit.

Ondanks de hoofdrol in zo'n populaire tv-show, heeft Nina Dobrev zich altijd een normaal persoon gevoeld die erg inspirerend is, of ze nu hard aan het werk is in de sportschool of praat over haar geboortestad Toronto. De actrice nam een zeer interessante beslissing toen ze ervoor koos om The Vampire Diaries na het zesde seizoen te verlaten. Waarom heeft ze deze keuze gemaakt? Waarom de show niet tot het einde zien? Laten we kijken.

De reden

Er zijn veel coole dingen die fans kunnen leren over Nina Dobrev. Een ding waar niet veel over wordt gesproken, is waarom ze besloot te stoppen met de show die haar beroemd maakte.

Nina Dobrev vertrok omdat ze nerveus was omdat ze niet werd aangenomen voor meer acteerrollen. Volgens Raffinaderij 29 zei ze: "Dat was het plan vanaf het begin. Het feit dat [verlaten] me doodsbang maakte, dreef me zelfs nog meer. Ik moest die angst voelen van, Oh, mijn God, wat als Krijg ik nooit meer een baan? Dat zorgde ervoor dat ik vijf keer zo hard wilde werken om ervoor te zorgen dat dat niet gebeurde."

paul wesley en nina dobrev spelen stefan salvatore en elena gilbert in de vampire diaries tv-show die buiten in het bos staat
paul wesley en nina dobrev spelen stefan salvatore en elena gilbert in de vampire diaries tv-show die buiten in het bos staat

Dobrev heeft ook gesproken over hoeveel ze opgroeide met Elena Gilbert. Ze zei: "Ik heb altijd grote risico's willen nemen. Ik begon Vampire Diaries toen ik 20 was, en ik speelde een jong tienermeisje. Ik speelde ook Katherine, deze oude vixen die manipulatief en gek was. Toen groeide ik in mezelf als vrouw - ik vond dat deel van mezelf tijdens het spelen van die rol - ik groeide mee met de show en ik wilde daarbuiten blijven groeien", aldus Elite Daily.

Ze zei dat toen ze stopte met The Vampire Diaries, ze 27 jaar oud was, en ze wist dat het het juiste moment was om er echt voor te gaan en haar acteerdromen waar te maken.

Meer diverse onderdelen

Volgens Raffinaderij 29 is Dobrev geïnteresseerd in het verbreden van de rollen die ze speelt, en ze wilde niet voor altijd een middelbare scholier blijven spelen. Ze zei: "Ik wil geen tiener meer spelen. Ik wil volwassen rollen spelen en uitgedaagd worden en werken met geweldige filmmakers en ongelooflijke verhalen vertellen, en dat betekende dat ik erg kieskeurig moest zijn."

Dobrev heeft in de loop der jaren zeker veel rollen gespeeld en ze waren erg ver weg van Elena Gilbert. In 2009 speelde ze Maria in de thrillerfilm The Roommate. Ze speelde Vicki in de horrorfilm The Final Girls die werd uitgebracht in 2015 en Ashley in de film Run This Town uit 2019, die gaat over de burgemeester van Toronto, Rob Ford.

Er jong uitzien

In een interview met Toronto Life zei Nina Dobrev dat haar om haar identiteitsbewijs wordt gevraagd. regelmatig en ze denkt dat mensen niet beseffen hoe oud ze is. Ze legt uit: "Omdat ik op zo'n jonge leeftijd begon te werken, groeide ik sneller op dan sommige van mijn leeftijdsgenoten. Ik moet mezelf eraan blijven herinneren dat ik er veel jonger uitzie dan ik ben."

Ze vervolgde dat haar jeugdige uiterlijk belangrijk is als ze probeert gecast te worden: ze zei: Als ik regisseurs ontmoet, zeggen ze dat ik er nog steeds als een baby uitzie. Dat is best een goede zaak, en Ik heb het geaccepteerd. Misschien heb ik daardoor een langere carrière.'

Afscheid nemen

Soms verlaat een geliefd, belangrijk personage een paar seizoenen voordat de show uit de lucht gaat en komen ze niet terug voor de finale. Het is vreemd om afscheid te nemen van de show zonder hen en het lijkt gewoon niet goed. Gelukkig, hoewel ze The Vampire Diaries na seizoen zes verliet, kwam Nina Dobrev terug voor de seriefinale, wat fans zeker op prijs stelden.

Dobrev zei dat het bijzonder was om het personage weer te kunnen spelen. Ze zei: "Ik denk dat de show een bevredigend, geweldig [einde] had. Voor mij was het geweldig omdat ik terug mocht gaan en deel mocht uitmaken van de finale en hulde moest brengen aan personages. Ik was er zeker heel blij mee, " volgens Bustle.com.

Hoewel het jammer was voor fans om te stoppen met het kijken naar Elena Gilbert op hun tv-schermen, heeft Nina Dobrev in ieder geval zo fantastisch werk geleverd door het personage te spelen gedurende de vele seizoenen die ze deed. En de actrice heeft sindsdien een aantal interessante rollen op zich genomen, wat bewijst dat vertrekken een goed idee was en dat ze haar carrièredromen najaagt.

Aanbevolen: