Britney is terug! Spears bundelt krachten met Elton John voor spannend nieuw duet

Inhoudsopgave:

Britney is terug! Spears bundelt krachten met Elton John voor spannend nieuw duet
Britney is terug! Spears bundelt krachten met Elton John voor spannend nieuw duet
Anonim

Het is Britney b! The Princess of Pop heeft naar verluidt een nieuw duet opgenomen met muzieklegende Elton John.

Britney Spears werkt aan een nieuwe versie van Elton John's hit 'Tiny Dancer'

Bronnen vertellen Page Six dat Britney Spears, 40, samenwerkt met de 75-jarige Britse singer/songwriter om een nieuwe duetversie op te nemen van zijn iconische deuntje "Tiny Danser". De 'Overprotected'-artiest zou vorige week in Beverly Hills de vijfvoudig Grammy-winnende artiest John hebben ontmoet om het nummer op te nemen. "Tiny Dancer" verscheen voor het eerst op John's album "Madman Across The Water" uit 1971. Bronnen vertellen de celebrity-outlet dat Britney-fans niet lang hoeven te wachten om het nieuwe nummer te horen. De nieuwe bewerking van "Tiny Dancer" zal naar verwachting in augustus worden uitgebracht door Universal Music.

Elton John is een enorme Britney Spears-fan en heeft naar verluidt de nieuwe samenwerking voorgesteld

Het nieuwe duet zou het geesteskind van Elton John zijn, die een grote fan zou zijn van de zangeres "I'm Not A Girl, Not Yet A Woman". "Dit was het idee van Elton, en Britney is een grote fan. Ze hebben een remix van Tiny Dancer opgenomen als een volledig duet - en het is ongelooflijk", vertelde een insider uit de muziekindustrie aan Page Six.

"Britney was vorige week in de studio in Beverly Hills met Elton voor de supergeheime opnamesessie onder toezicht van uber-producer Andrew Watt," voegden ze eraan toe. Volgens TMZ hebben Spears en John het nummer vorige week dinsdag en woensdag opgenomen en wordt het nummer nu gemixt.

Volgens de bron is de nieuwe single van Britney en Elton al een hit bij platenmaatschappijbestuurders.

"Ze hebben het al gespeeld voor mensen op hun platenlabel, en iedereen is gek. Het is zo goed", spuiden ze. "Ze zeggen dat dit het lied van de zomer wordt."

"Britney is officieel terug", voegde ze eraan toe. "Ze is weer aan het werk en ze is super enthousiast." De bron beweerde ook dat ze een "recordbrekende deal" had gesloten om met John samen te werken.

Britney Spears zat 13 jaar in het conservatorium

Britney Spears mama en papa
Britney Spears mama en papa

Spears werd officieel "vrij" verklaard van haar "beledigende" 13-jarige conservatorschap op 12 november 2021.

In een rechtbankverklaring die de wereld schokte, beweerde de inwoner van Mississippi dat haar vader Jamie Spears en het conservatorium haar ervan weerhielden een gezin te stichten en te trouwen.

"Ik wil kunnen trouwen en een baby krijgen", zei Spears tegen de rechtbank."Er werd me op dit moment in het conservatorium verteld dat ik niet kan trouwen of een baby kan krijgen. Ik heb nu een spira altje in mezelf, dus ik word niet zwanger. Ik wilde het spira altje eruit halen zodat ik kon beginnen met proberen om nog een baby te krijgen, " onthulde ze.

Jamie Spears heeft zichzelf naar verluidt sinds 2008 $ 16.000 per maand betaald om het miljoenenfortuin van zijn dochter te beheren. Hij heeft naar verluidt slechts $ 2.000 per maand aan Britney betaald - ondanks haar talent dat de inkomsten binnenhaalde. Eerder deze maand beval een rechter van het Hooggerechtshof van Los Angeles hem om deel te nemen aan een verklaring over zijn acties.

Aanbevolen: