Was Monica echt de lijm die de groep bij elkaar hield op 'Friends'?

Was Monica echt de lijm die de groep bij elkaar hield op 'Friends'?
Was Monica echt de lijm die de groep bij elkaar hield op 'Friends'?
Anonim

Als het erop aankomt de details van 'Friends' uit te pluizen, maakt het fans niet uit dat de show meer dan 15 jaar geleden eindigde. De zes hoofdpersonages zitten nog vers in het geheugen van de fans, en er wordt nog volop gediscussieerd over waarom de dingen gebeurden zoals ze op het scherm gebeurden.

De dynamiek onder de cast is ook iets dat vaak wordt besproken. Per slot van rekening zijn sommige personages, zoals Carol, tijdens de serie veranderd, wat een moersleutel in de zaken had kunnen gooien.

Maar de zes hoofdpersonages (Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler en Joey) waren waar fans het meest op gefixeerd waren. Iedereen was bijna de tweede viool, zelfs Carol, ondanks het feit dat ze de baby-mama van Ross was.

En als het erom gaat te beslissen welke 'vriend' echt de lijm was die de hele groep bij elkaar hield, zijn sommige fans besluiteloos. Maar anderen zijn er vast van overtuigd dat Monica degene is die hen echt aan elkaar heeft gebonden en daardoor de show heeft gedragen.

Veel van de cast van 'Friends' offerden andere rollen en zelfs hun uiterlijk op voor de show. Jennifer Aniston verloor zelfs gewicht voordat ze Rachel werd in 'Friends'. Wat de personages betreft, zijn de meeste fans op Quora het er echter over eens dat Monica de meest onbaatzuchtige was en daarom het middelpunt van de groep.

Waarom? Een fan legt uit dat terwijl het appartement van de jongens recht tegenover dat van Monica lag, de meeste opnames in haar plaats plaatsvonden. Dat is veelzeggend, zeggen ze, net als het feit dat Phoebe blijkbaar deel uitmaakte van de groep omdat ze oorspronkelijk kamergenoten was met Monica.

Monica Geller op Vrienden
Monica Geller op Vrienden

Diezelfde fan gelooft ook dat "Monica ofwel de kern of de aanstichter was van enkele van de beste afleveringen en verhaallijnen." Als ik terugdenk, is het duidelijk dat de relatie tussen Monica en Chandler een van de hoogtepunten van de serie was. Sommige afleveringen gingen zelfs over hun huwelijk.

En hoewel het drama tussen Ross en Rachel veel woede en meningen van fans opriep, waren Monica en Chandler gewoon oud betrouwbaar. Het was hartverwarmend om hun relatie te zien groeien, vooral in vergelijking met de schijnbaar giftige combinatie van Ross en Rachel.

Een andere fan wijst er ook op dat Ross iets zegt dat Monica de lijm is die de groep bij elkaar houdt in één aflevering. Nog een andere fan benadrukt dat toen Rachel de groep bedankte voor het verwelkomen van haar, Joey antwoordde met iets in de trant van: 'Nou, Monica heeft ons gemaakt.'

Natuurlijk zijn veel fans het er niet mee eens dat Monica de 'Friends'-lijm was. In feite, in een "rangschikking" van de zes centrale karakters, beoordeelt Independent Phoebe als de beste/meest populaire. Een combinatie van veel komedie, sympathie en dramapotentieel leverde haar de eerste plaats op, terwijl Monica met Ross de vijfde plaats behaalde.

Natuurlijk zullen niet alle fans het ermee eens zijn, maar het is duidelijk dat Monica iets speciaals had dat de show vorm heeft gegeven tot de epische sitcom die het werd.

Aanbevolen: