Wat Keanu Reeves-fans kunnen verwachten van 'John Wick 4

Inhoudsopgave:

Wat Keanu Reeves-fans kunnen verwachten van 'John Wick 4
Wat Keanu Reeves-fans kunnen verwachten van 'John Wick 4
Anonim

Het is bijna twee jaar geleden sinds de release van John Wick: Chapter 3 - Parabellum met in de hoofdrol Keanu Reeves en Halle Berry, en Lionsgate heeft al bevestigd dat ze aan een vierde en vijfde deel werken, wat niet zo is een schok als je bedenkt hoeveel deze films hebben verdiend aan de kassa.

De nieuwste actievolle film verdiende wereldwijd maar liefst $ 326 miljoen, en hoewel een vervolg naar verwachting in mei 2022 in de bioscopen zal verschijnen, zijn fans nu al benieuwd wat er gaat gebeuren in de populaire franchise - vooral omdat Aan twee films wordt back-to-back gewerkt voor 2022 en 2023.

Tot nu toe is Keanu de enige persoon die gehecht is aan de aankomende vierde film, die geweldig werk heeft geleverd door de legendarische huurmoordenaar te spelen, maar insiders die dicht bij het productieteam staan, hebben enkele details bekendgemaakt over wat fans volgend jaar kunnen verwachten. Spoilers vooruit!

Wat zal er gebeuren in 'John Wick 4'?

Volgens Men's Journal is het waarschijnlijk dat een reeks acteurs hun rol in de aanstaande film zullen herhalen, waaronder Bowery King van Lauren Fishburne, Asia Kate Dillon als jurylid van de High Table, Ian McShane als Winston, en Jason Mantzoukas als Tick Tock Man.

Hoewel Halle een cruciale rol speelde in de derde aflevering als Sofia, hoewel het niet beperkt is of ze aan boord is voor een andere film, is haar betrokkenheid bij het project nog niet uitgesloten.

In hoofdstuk 3 wordt de Bowery King het doelwit van de moordenaar Zero en schijnbaar gedood omdat hij John Wick hielp ontsnappen in de vorige film. Tegen het einde van de film ontdekken we echter dat de Bowery King toch niet dood is - hij heeft de gruwelijke zwaardaanvallen overleefd.

Na herenigd te zijn met een gewonde John Wick dankzij de hulp van de Tick Tock Man, zijn ze allebei van plan wraak te nemen op de High Table.

In hoofdstuk 4 lijkt het alsof er een volledige oorlog zal uitbreken tussen de High Table tegen John Wick en de Bowery King. Laten we niet vergeten dat laatstgenoemde een leger van dakloos uitziende huurmoordenaars heeft verspreid over de stad, en nu John nog steeds woedend is nadat hij is neergeschoten door zijn ex-medewerker Winston, is het onvermijdelijk dat hij terug wil naar degenen die hem schade hebben toegebracht. manier.

Wat nog beter is, is dat Matrix-fans meer schermtijd te zien krijgen tussen Laurence en Keanu, die voor het eerst samenwerkten aan de blockbuster uit 1999.

Interessant genoeg waren Chad en Keanu niet van plan om aan een vierde deel te werken, ervan overtuigd dat de derde film de laatste in de franchise zou zijn - maar wat overtuigend uit de studio en ideeën die ze niet konden implementeren in eerdere John Wick-films verliet het paar het akkoord om samen te werken aan nog minstens één film.

Winston heeft de meesten van ons waarschijnlijk verrast toen hij John twee keer neerschoot en toekeek hoe hij van het dak van het hotel viel, waardoor Winston tegen het einde van hoofdstuk 3 de controle over The Continental verwierf, maar dit kwam ook op de kosten van zijn vroegere nauwe banden met John - voor nu.

Hoewel Winston aan het begin van hoofdstuk 4 zeker aan de slechte kant van John staat, wordt gesuggereerd dat de twee zich mogelijk ergens langs de lijn kunnen herenigen en hun verschillen kunnen verpletteren, hoewel ze worden neergeschoten en bijna sterven door twee geweerschoten wonden is niet echt iets wat je een vriend kan vergeven.

Toch kan John uiteindelijk de hulp van Winston nodig hebben om tegen de High Table te vechten.

In een interview met Collider in april 2020 gutste Chad: "Toen ontmoetten we elkaar een beetje toen we de publiciteitstour deden en ik denk dat we in Japan waren, en Keanu zegt: 'Ik denk dat ik nog één in mij, ' en we hadden een idee dat we niet gebruikten en waar we echt van hielden en we moeten het uit nummer drie [Parabellum] knippen, we hadden er gewoon de ruimte niet voor.

“Dus we hebben zoiets van, 'Oké, we doen een vierde. Dat wordt geweldig. We maken een plan.' De studio's […] zeiden: 'We snappen helemaal wat je probeert te doen.' We hebben een idee of thematisch [plan] ingediend en het was echt groot. Dus we hebben het over iets meer doen dan een [John Wick 4], of iets dergelijks, en proberen dat te ontwikkelen. We zullen zien hoe dat gaat.”

Chad sloot af met te zeggen dat de volgende aflevering ongelooflijk moeilijk zal worden om te fotograferen op basis van alle creatieve concepten die hij en zijn team bedachten voor hun behandelplan, maar als alles goed gaat, zou het ongetwijfeld kunnen zijn de beste film die hij tot nu toe heeft geregisseerd.

“Ik denk dat ik veel echt coole ideeën heb voor de volgende die volgens mij anders en schokkend en leuk en uniek zijn. Hoe ik ze moet doen, ik heb nu geen flauw idee. Ik ben het nog aan het uitzoeken.”

Aanbevolen: