Wat kunnen kijkers verwachten van seizoen 2 van The Kardashians?

Inhoudsopgave:

Wat kunnen kijkers verwachten van seizoen 2 van The Kardashians?
Wat kunnen kijkers verwachten van seizoen 2 van The Kardashians?
Anonim

Al meer dan een decennium houdt de Kardashian/Jenner-familie ons bezig vanuit het comfort van onze huizen en bouwt ze een leger van fans over de hele wereld op die kwijlen om hun ogen en oren te richten op het volgende stukje familiedrama dat wacht om zich te ontvouwen. Door zo'n loyale fanbase op te bouwen, heeft de familie een verbluffend fortuin kunnen opbouwen van samen meer dan $ 2 miljard dollar - en dat is allemaal te danken aan het bemachtigen van een plek in een reality-tv-show in het hart van Californië. Dit is een duizelingwekkend fortuin waar velen alleen maar van kunnen dromen

Nu heeft de familie miljoenen trouwe volgers verzameld, en het lijkt erop dat dit aantal zal groeien, aangezien het erop lijkt dat de geliefde familie niet snel van onze schermen zal verdwijnen. In hun meest recente zet heeft de familie fans wakker gemaakt door een nieuwe realityshow op Hulu te lanceren, die al een buzz heeft veroorzaakt.

Waarom stopte de familie Kardashian/Jenner met het bijhouden van een nieuwe show op Hulu?

De meeste fans van Keeping Up With The Kardashians kijken waarschijnlijk al jaren naar de show, en sommigen al meer dan een decennium sinds de eerste lancering in 2007. Maar in 2022, hun tijdperk op E! kwam officieel tot een einde toen de familie aankondigde dat ze de opnames voor hun Keeping Up With The Kardashians-serie aan het afronden waren - maar deze keer voorgoed.

Veel fans waren duidelijk bedroefd door dit nieuws en dachten dat het voor altijd het einde was. In echte Kardashiaanse stijl had de familie echter een verrassing in petto, die ze later aan fans zouden onthullen. De verrassing kwam voor veel fans als een schok. De familie kondigde in 2022 aan dat er een nieuwe reality-tv-serie zou komen die exclusief op Hulu zou worden gestreamd.

Hoewel veel fans blij waren met het nieuws, twijfelden anderen ook aan de motieven achter de verhuizing. De familie runt immers al zo lang Keeping Up With The Kardashians, waarom stoppen?

De redenen voor de verhuizing van het gezin naar Hulu lijken te wijten te zijn aan verschillende factoren, met als belangrijkste factor het element geld. Het lijkt erop dat Hulu aanzienlijk meer beta alt dan wat het gezin verdiende met hun vorige show, waarbij elk gezinslid miljoenen meer verdiende per seizoen.

Andere factoren lijken te maken te hebben met de flexibiliteit die de show de familie biedt als het gaat om hun schema's. Volgens Variety schiet de cast regelmatig individueel, terwijl Keeping Up With The Kardashians vaak iedereen bij elkaar had voor scènes. De nieuwe show laat fans ook zien wat er gebeurt dichter bij de tijd dat het in het echte leven gebeurt, dankzij de snelle doorlooptijd van de streamingstructuur.

Dit lijkt een bijzonder belangrijke factor te zijn voor het gezin en heeft waarschijnlijk hun uiteindelijke beslissing beïnvloed, waarbij Kim zei: "We haatten het hoe lang we moesten wachten. Dat was als de dood van ons, want toen we eenmaal over iets heen waren, moesten we het helemaal opnieuw doen."

Wat is er gebeurd tijdens seizoen 1 van de Kardashians?

Net als de originele versie van de show, was het eerste seizoen van The Kardashians gevuld met familiedrama's en hart tot hart terwijl fans zowel hun werk als hun persoonlijke leven van dichterbij bekeken.

Gedurende een groot deel van het seizoen krijgen we een intieme blik op de nieuwe romance van Kourtney en Travis (zonder al te veel weg te geven), iets waar Scott moeite mee lijkt te hebben. In een paar scènes is te zien hoe Scott worstelt met de nieuwe gezinsdynamiek, waarbij hij zijn gevoelens bij verschillende gelegenheden aan de familie uitspreekt en zegt dat hij het gevoel heeft dat hij 'weggeduwd' wordt. Hij laat ook horen dat hij het gevoel heeft dat de familie hem nu 'vermijdt' en dat ze hem niet langer uitnodigen voor speciale gelegenheden.

Tijdens het eerste seizoen van The Kardashians blijven we kijken hoe Kanye en Kim's inspanningen op het gebied van co-ouderschap ontrafelen terwijl ze samen blijven werken aan hun nieuwe gezinsdynamiek tijdens hun recente scheiding. We zien ook dat Kim schokkend nieuws over Tristan ontdekt, wat haar duidelijk woedend maakt.

Er is echter nog hoop. Zowel Kim als Khloe zijn onlangs begonnen met het zien van nieuwe mannen en beide lijken behoorlijk optimistisch over waar hun nieuwe relaties naartoe gaan.

Wat kunnen we verwachten van seizoen 2 van The Kardashians?

Fans zijn schijnbaar al halsoverkop verliefd geworden op het eerste seizoen van The Kardashians, wat geen verrassing is. Dus, wat heeft seizoen 2 in petto nu seizoen één officieel is afgelopen?

Het gerucht gaat dat het tweede seizoen van The Kardashians mogelijk een verkenning van de juridische strijd tussen Black Chyna en de Kardashian-familie inhoudt, hoewel niet in een intieme setting. Volgens E! News, de uitvoerend producent van de show verklaarde: "We kregen onderweg fragmenten en het eindigde in dit echt meeslepende verhaal."

Er doen ook geruchten de ronde dat Kim's nieuwe vlam, Pete Davidson, zelfs ergens in seizoen 2 zal verschijnen, maar iets officieels moet nog worden bevestigd.

Tegen het einde van seizoen 1 zagen we ook dat Kourtney en Travis hoopten op een baby, dus het is waarschijnlijk dat we meer van deze verhaallijn konden zien ontrafelen tijdens seizoen 2 van de show. We kunnen ook een deel van het publieke drama zien dat zich afspeelde tussen Kim, Pete en Kanye, maar dit is voorlopig slechts speculatie.

Over het algemeen lijkt het erop dat fans veel hebben om naar uit te kijken als het gaat om seizoen 2 van The Kardashians.

Aanbevolen: