Adam Sandler is helemaal voor een 'Happy Gilmore'-vervolg

Adam Sandler is helemaal voor een 'Happy Gilmore'-vervolg
Adam Sandler is helemaal voor een 'Happy Gilmore'-vervolg
Anonim

Toen Adam Sandler zijn iconische golfbalschommel opnieuw maakte voor het 25-jarig jubileum van Happy Gilmore, voelden fans overal een wijdverbreid gevoel van nostalgie en begonnen ze een vervolg op de klassieker uit 1996 te eisen. Hoewel een mogelijk vervolg niet is bevestigd, heeft Sandler interesse getoond om deel te nemen aan een dergelijk project.

Tijdens een speciaal optreden in The Dan Patrick Show, bespraken Sandler en Christopher McDonald openlijk hun ambitie om een Happy Gilmore 2 te maken.

“Het is niet besproken, maar het is zeker besproken op internet. Geloof me, dat idee van de Senior Tour, het zou zo geweldig zijn, 'zei Sandler.

Een vervolg is misschien niet in de maak, maar Sandler en McDonald zouden er in de toekomst geen nee tegen zeggen.

In het interview vroeg Patrick Sandler of hij groen licht kon geven voor een vervolg. Waarop hij antwoordde: “Ja. Ja, u kunt dit groen licht geven … ik weet niet of [we het kunnen]."

Sandler deelde een idee voor het vervolg waarbij Happy en Shooter terugkwamen voor een senior golftour.

McDonald, die de ongelooflijk arrogante golfer Shooter McGavin speelde in de originele film, zei dat hij "dubbel in" zou zijn bij het maken van een vervolg.

“Ja, ik zou het graag doen,” voegde hij eraan toe. Iedereen heeft erom geschreeuwd, zoals Adam zei, op internet. Ik moet alleen zeggen dat het een voltreffer zou zijn. De seniorentour met ons tweeën? Oh mijn god.”

Eerder deze maand deelde Sandler een eerbetoon aan de cultklassieker Happy Gilmore. "OK, het is 25 jaar geleden dat ik dit heb gedaan. Laten we eens kijken wat er gebeurt", zei hij in de clip. Hij riep McDonald door te zeggen: "Schutter McGavin, deze is voor jou!"

McDonald deelde een komische reactie op de video van Sandler op Instagram. Terwijl hij zijn karakter bleef, zei hij: "Het draait allemaal om het korte spel. Rijd voor de show, putt voor het deeg."

GERELATEERD: De theorie over waarom Adam Sandler en Rob Schneider samen in zoveel films verschijnen

Vorig jaar tekenden Sandler en Happy Madison Productions een deal met Netflix om nog vier films te produceren. Zijn nieuwste film, Hubie Halloween, werd dit jaar de meest bekeken originele film op het streamingplatform in de VS. Daarnaast zal hij de hoofdrol spelen in een door LeBron James geproduceerde film Hus t le, die momenteel in postproductie is.

Zou een van de films Happy Gilmore 2 kunnen zijn? We zullen gewoon moeten afwachten.

Aanbevolen: