Waarom 'Doctor Strange's' Tilda Swinton weigert een filmtrailer te hebben tijdens het filmen

Inhoudsopgave:

Waarom 'Doctor Strange's' Tilda Swinton weigert een filmtrailer te hebben tijdens het filmen
Waarom 'Doctor Strange's' Tilda Swinton weigert een filmtrailer te hebben tijdens het filmen
Anonim

The Marvel Cinematic Universe staat bekend om het hebben van een van de grootste collecties van toptalent die er zijn. Veel A-list acteurs, zoals Stanley Tucci of Tommy Lee Jones, zijn slechts in één Marvel-film verschenen. En sommigen van hen waren niet de grootste fans van hun werk in de MCU. Maar als je kijkt naar de enorme hoeveelheid talent die bij de films en tv-shows is betrokken, is het ronduit verbazingwekkend. En het wordt bijna een club waar mensen lid van willen worden. Veel beroemdheden wilden tenslotte in MCU-projecten zitten en konden dat niet. Tilda Swinton is echter niet een van deze mensen, aangezien haar mystieke karakter is verschenen in zowel Doctor Strange als Avengers: Endgame.

Terwijl Tilda al jaren een belangrijke acteur in Hollywood is, gedraagt ze zich absoluut alsof ze slechts een van de menigte is. Ze houdt niet van de grote, chique uitrustingen die bij Hollywood horen. Ze gebruikt bijvoorbeeld bijna nooit een aanhanger, tenzij het moet.

Hoewel trailers al tientallen jaren een belangrijk onderdeel zijn van het maken van films, zijn ze niet voor elke acteur. De grote, mooie, chique voertuigen waar sterren slapen, repeteren of een pauze nemen tijdens hun filmdagen, zijn gewoon niets voor Tilda. Ze zal ze misschien niet ronduit 'weigeren', maar ze doet zeker haar best om ze niet te gebruiken. Dit is waarom…

Zijn trailers over het ego van de acteur? …George Clooney lijkt te denken van wel

Het onderwerp van Tilda Swintons afkeer van trailers kwam ter sprake in een rondetafelgesprek met The Daily Beast TV. Dit was in 2012 voor de Academy Awards en bevatte een aantal A-lijststerren, met wie Tilda heeft gewerkt. Onder de sterren waren wijlen Christopher Plummer, Viola Davis, Charlize Theron, Michael Fassbender en George Clooney, die het segment begon door de ego's op de set te bespreken.

"Dat egoprobleem, dat is altijd interessant", zei George Clooney tegen zijn collega's en de twee Daily Beast TV-interviewers. "Wat er gebeurt, is dat je een beetje succes krijgt en dan wordt het de vreemdste shit die je ooit hebt gezien. Ik kom uit Kentucky, oké? We proberen niet in trailers te leven. We scheppen niet op dat we in een dubbel-brede of de grootste trailer."

George beschreef vervolgens zijn ervaringen met andere acteurs die boos waren omdat hun trailer niet zo groot was als ze wilden of zo groot als de zijne.

"En jij zegt: 'Neem mijn trailer! Want eerlijk gezegd vind ik het niet iets om over op te scheppen.'"

De kwestie van trailers heeft de neiging om op de proppen te komen met mensen die net een klein beetje succes hebben gehad en het naar hun hoofd is gestegen, of ze zijn iemand die hun succes verliest en het wil vasthouden, volgens George en een knikkende kamer met acteurs uit de A-lijst. Trouwens, alle acteurs in de kamer lijken het met George eens te zijn dat het beste deel van het filmen van een film daadwerkelijk op de set is.

"Mijn hele carrière en mijn leven is geweest… Ik vind het heerlijk om op sets te staan", legde George uit. "Sets zijn spannend voor mij. Dat is waar alle leuke dingen gebeuren. In een trailer zitten is niet leuk."

Tilda ziet trailers als iets meer dan alleen het ego van een acteur

Hoewel de trailers met een groot budget gevuld zijn met verprutste goederen, eten, douches, bedden en alles wat een acteur zich maar kan wensen, lijken de interacties op de set geweldige acteurs zoals George Clooney aan te trekken.

Tilda Swinton leek het hier absoluut mee eens te zijn. Er was echter nog een ander deel dat ze voelde dat George miste.

"Ik weet het niet, maar ik heb het gevoel dat de trailers niet echt voor de acteurs zijn," begon Tilda Swinton. "De trailers zijn voor de productie om te weten dat de goederen van de acteur worden beschermd."

"Absoluut!" riep Viola Davis uit.

"Ik bedoel, zodra we een contract tekenen en we in de trailer zijn, horen we bij de productie," vervolgde Tilda. "En we zijn iets dat naar de set wordt verplaatst. Dus het is niet … En ik spreek als iemand die heel, heel vaak geen trailer heeft omdat we op opnames zijn die, weet je, als je verander je in een café-wasruimte, je hebt geluk. En als dat het geval is, loop je misschien door het café en krijg je koffie en dan ben je je aan het omkleden en de rest. Je wordt een object dat toebehoort aan het productiebedrijf en daarom gaat het eigenlijk niet om het ego van de acteur."

Tilda's punt is uiteindelijk dat het lastig kan worden als een acteur niet goed gehuisvest is. Ze kunnen vies worden, beschadigd raken of gewoon verdwijnen. De productiebedrijven moeten weten waar ze zijn en ze in de buurt houden, zodat ze hun planning kunnen halen en binnen de budgetten kunnen blijven. Dus hoewel ego's zeker een rol spelen in de discussie over trailers, zijn ze echt veel gecompliceerder.

De rest van de acteurs in het interview zei echter dat trailers zeker een ego-component hebben, omdat ze sommige acteurs hebben zien gooien als ze niet de trailer krijgen die ze wilden.

Toch maakt Tilda een heel goed punt over wat trailers eigenlijk vertegenwoordigen op een set en in het maken van films en televisie. Het is dus logisch waarom ze ze vermijdt wanneer ze kan. Hoewel, afgezien van projecten als Doctor Strange, Tilda zeker kiest voor projecten met een lager budget die zich in het begin geen trailers kunnen veroorloven.

Aanbevolen: