Wat fans kunnen verwachten van Netflix' 'Zero Chill

Wat fans kunnen verwachten van Netflix' 'Zero Chill
Wat fans kunnen verwachten van Netflix' 'Zero Chill
Anonim

Er is echt niets beter dan een gloednieuwe Netflix-serie in de rij te zetten en vervolgens alles in één keer te binge-watchen. Helaas voor fans worden de nieuwste streamingshows in hapklare stukjes uitgebracht, met de belofte dat er nog meer zal komen.

Veel Netflix-originelen zijn nieuw voor 2021, en 'Zero Chill' is een langverwachte keuze voor tieners en, laten we eerlijk zijn, ook voor alle anderen. De serie is gepland om te beginnen op 15 maart, maar er v alt nogal wat te ontdekken voor de releasedatum.

Hoewel sommige shows op Netflix het doel hebben gemist - fans zijn het erover eens dat 'Marriage or Mortgage' meer deprimerend dan vermakelijk is - belooft 'Zero Chill' behoorlijk interessant te worden.

Dus het heeft misschien niet noodzakelijkerwijs een met sterren bezaaide cast. Maar als fans beter kijken, zien ze een paar dingen om enthousiast van te worden. De cast bevat namen als Grace Beedie, Jade Ma en Dakota Benjamin Taylor.

Grace is een vrij nieuwe naam in de branche (haar eerste project op IMDb was in 2020), maar ze staat al veel langer op schaatsen. Het "YA-kunstschaatsdrama" past precies in het straatje van Grace, zegt Women and Hollywood, omdat ze in de eerste plaats een kunstschaatsster is en op de tweede plaats actrice.

Het is één ding dat Netflix lijkt te pushen: echte schaatsers op het ijs, zowel kunstschaatsers als hockeyprofessionals, en een internationale cast om op te starten. Women and Hollywood vergelijkt de show met 'Spinning Out', maar suggereert dat het niet zo 'edgy' zal zijn. Maar dat is opzettelijk; de uitvoerend producent legde uit dat de show "iets heel speciaals is voor de kinderen en het familiepubliek."

Fans kunnen echte beelden van kunstschaatsen en hockey verwachten, met dank aan de veelzijdige cast, plus een "vloeiende camerastijl" om de beweging echt vast te leggen. Samen met Beedie kunnen kijkers Jade Ma zien, een andere schaatser en opkomende 'Black Widow'-actrice, plus Dakota Benjamin Taylor, een Canadese hockeyspeler die acteur is geworden.

Het maakt zich echt op om interessant te worden, ook al zal er niet zoveel drama zijn als andere aankomende Netflix-releases. Maar nogmaals, als fans op zoek zijn naar een realistisch sitcom-drama om met het gezin te kijken, is 'Zero Chill' waarschijnlijk een veilige gok.

Bovendien zijn nieuwe releases altijd interessant om nieuwe gezichten te bekijken. Niemand weet nog wat hij kan verwachten van Jade Ma in 'Black Widow' of wat Grace Beedie hierna gaat doen (buiten IG-beïnvloeding natuurlijk), dus deze show zou een startpunt kunnen zijn voor al hun carrières.

Hoewel de cast misschien niet zo snel beroemd wordt als bijvoorbeeld de crew van 'Bling Empire', heeft Netflix misschien nog een hitserie in handen. Trouwens, niemand zegt dat fans niet op beide kunnen afstemmen.

Aanbevolen: