Bates Motel': fans hebben nog steeds een ongemakkelijke vraag

Bates Motel': fans hebben nog steeds een ongemakkelijke vraag
Bates Motel': fans hebben nog steeds een ongemakkelijke vraag
Anonim

De serie 'Bates Motel' is misschien afgelopen in 2017, maar fans hebben nog steeds vragen over het verhaal van Norman Bates en zijn moeder, Norma.

De prequel-serie gaf invulling aan het verhaal van Norman en zijn moeder na de dood van zijn vader, maar toen Norma nog in de buurt was (spoiler: Norman neemt zijn moeder mee naar buiten voordat de serie eindigt). Dat was natuurlijk op het punt waar de twee het Bates Motel exploiteerden.

En de acteur die de supergriezelige Norman speelde, was niemand minder dan de goede dokter Dr. Shaun Murphy. Het was jaren geleden dat Freddie Norman speelde, natuurlijk, en het is interessant dat hij de rol van een totaal-niet-psycho-dokter kon spelen na zijn epische 'Bates Hotel'-uitvoering.

Hoe dan ook, Norman op het scherm en zijn moeder Norma, ook bekend als Vera Farmiga, hadden het grootste deel van de serie een zeer ongemakkelijke relatie. En de belangrijkste vraag die fans nog steeds hebben over de show was: waren Norma en Norman fysiek dichterbij dan ze leken?

Hoewel de show zinspeelde op een ongepaste relatie tussen de moeder en zoon (behalve dat ze mensen samen trakteren, natuurlijk), was er nooit een duidelijke uitleg in de show over hoe hecht hun relatie werd.

Maar zoals EW het samenvatte, waren er een paar momenten die suggereerden dat er iets anders aan de hand was tussen Norma en Norman dan het normale moeder-zoon gedoe. Om te beginnen deelden ze een ongemakkelijke maar zeker romantische kus. Maar was dat de omvang van hun fysieke relatie?

'Bates Motel' Freddie Highmore als Norman en Vera Farmiga als Norma
'Bates Motel' Freddie Highmore als Norman en Vera Farmiga als Norma

EW suggereert dat hoewel in een paar scènes Normal met zijn moeder in bed kruipt, dat niet betekent dat er iets met hen is gebeurd. Ze lepelden natuurlijk, maar dat was om warm te blijven, weet je nog?

Fans op Reddit zijn het erover eens dat, hoewel de relatie tussen Norman en Norma totaal raar was, deze niet helemaal overging in volledig fysiek territorium. Afgezien van Normans hallucinaties, was hij nooit intiem met Norma op het scherm.

One Redditor legde zelfs uit dat in één interview de producenten en schrijvers toegaven dat de relatie tussen Norma/n meer op 'een getrouwd stel' of zelfs 'intenser' leek. Tegelijkertijd was de fysieke spanning tussen hen "opzettelijk", aldus de producer, Carlton Cuse.

De relatie tussen Norma/n -- en die aanhoudende spanning -- maakte deel uit van Normans motivatie om vrouwen te versieren waartoe hij zich aangetrokken voelde, suggereert een Redditor. Deze theorie was ook logisch voor andere fans van de serie, en het zou kunnen worden beredeneerd dat de relatie die Norman met zijn moeder had, een van de hoofdoorzaken was van zijn uitdagingen in het leven. Het was zeker wat hem ertoe bracht Bradley Martin kwijt te raken, ook bekend als actrice Nicola Peltz, die nog een aantal andere verrassende items op haar acteer-cv heeft staan.

Maar fans waren het er ook over eens dat, hoewel de relatie van het paar emotioneel totaal ongepast was, de show zelf nooit iets fysieks suggereerde dan die kus, en nou ja, ze lepelden in bed.

Aanbevolen: