Prime previews Rosamund Pike in Fantasy-serie 'The Wheel Of Time

Inhoudsopgave:

Prime previews Rosamund Pike in Fantasy-serie 'The Wheel Of Time
Prime previews Rosamund Pike in Fantasy-serie 'The Wheel Of Time
Anonim

De Engelse actrice speelt hoofdrolspeler Moiraine Damodred in de komende serie.

Een bewerking van de nieuwe serie met dezelfde naam door Robert Jordan, de serie ziet Pike als hoofdrolspeler Moiraine Damodred, een lid van een krachtige, volledig vrouwelijke organisatie van channelers - magische gebruikers - genaamd de Aes Sedai.

Om Moiraine te spelen, heeft de I Care a Lot Golden Globe-winnende actrice tijdelijk afscheid genomen van haar blonde bob.

Rosamund Pike wordt donkerder voor 'The Wheel Of Time'

Prime Video heeft een eerste sneak peek vrijgegeven die fans een kijkje geeft in Pike's vertolking van Moiraine.

Het is een knipoog en je zult het missen, maar Pike draagt donkerdere lokken en gouden oorbellen om de populaire heldin te spelen.

“Onderschat de vrouwen in deze toren niet”, zegt Moiraine in de teaser.

The Wheel of Time speelt zich af in een alternatief universum en begint met Moiraine die vijf mensen uit haar dorp meeneemt om bij haar te wonen, nadat ze hen heeft gered van een aanval van een kwaadaardige kracht die bekend staat als de Dark One. Onder haar vijf nieuwe vrienden is Moiraine ervan overtuigd dat er de reïncarnatie is van de Draak, een oude channeler met het vermogen om de wereld te redden of te vernietigen.

In de serie spelen ook Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Zoë Robins, Barney Harris en Madeleine Madden mee.

Rosamund Pike onder water gefilmd voor 'I Care A Lot'

Pike heeft zojuist een Golden Globe Award ontvangen voor de rol van Marla Grayson in de donkere komedie I Care a Lot.

De actrice speelt een amorele wettelijke voogd die fantastische pakken draagt en de meest gestroomlijnde blonde bob uit de recente filmgeschiedenis draagt. Als Marla een rijke oudere genaamd Jennifer Peterson (Dianne Wiest) probeert uit te buiten, heeft ze geen idee dat de vrouw sterke banden heeft met de Russische maffia.

Pike deed ook de meeste van haar eigen stunts in de film, waaronder filmen in een onderwaterauto. De paniekerige scène waarin Marla probeert te ontsnappen uit de zinkende auto is gefilmd in een watertank in de Pinewood Studios in Londen.

"Voor mijn film moest ik uit een zinkende auto zwemmen. Ik denk dat ik dat liever doe dan in een kamer te zijn met Rudy Giuliani," zei Pike tijdens haar Golden Globe-toespraak, een knipoog naar mede-genomineerde, Borat 2-sterren Maria Bakalova.

Aanbevolen: