Money Heist's Álvaro Morte is onherkenbaar naast Rosamund Pike in 'Wheel of Time

Inhoudsopgave:

Money Heist's Álvaro Morte is onherkenbaar naast Rosamund Pike in 'Wheel of Time
Money Heist's Álvaro Morte is onherkenbaar naast Rosamund Pike in 'Wheel of Time
Anonim

Spoilers voor The Wheel of Time Aflevering 4 hieronder!=Amazon's The Wheel of Time, die naar verwachting de volgende Game of Thrones zal zijn, uitgezonden zijn vierde aflevering op 26 november. De aflevering, getiteld The Dragon Reborn, werd geïntroduceerd Money Heist-ster Álvaro Morte (die The Professor speelde) als Logain Ablar, een mystieke man met het vermogen om de One Power te hanteren.

De Spaanse acteur kreeg wereldwijde erkenning na zijn rol in Netflix's Money Heist, waar hij het brein speelde dat de groep dieven verzamelde en de overvallen leidde. Hoewel het overvaldrama niet vereiste dat Morte een kostuum droeg, heeft de acteur zichzelf volledig getransformeerd voor zijn rol in The Wheel of Time!

Álvaro Morte Is Logain Ablar

Verdwenen zijn de grote zwarte bril van de Professor, de keurig verzorgde baard en het formele pak en stropdas. In zijn nieuwe rol draagt Morte's formidabele Logain een pruik en heeft hij donker, golvend haar dat tot op zijn schouders komt, bruine en blauwe gewaden en een gevaarlijke uitdrukking.

De zelfverklaarde held bracht het grootste deel van de aflevering door in de kooi van de Aes Sedai - een orde van vrouwen met toegang tot de Ene Kracht, totdat hij in staat was zich te bevrijden en ze allemaal tegelijk te schaden.

De rol lijkt in niets op Morte's berekenende, intelligente en soms geweldloze professor in geldroof, en toont het acteerpotentieel van de acteur. Hij lacht maniakaal als hij door een stad paradeert, en huilt als zijn krachten hem worden afgenomen, een verfrissende afwisseling van het zien van de acteur aan de telefoon, die een overval leidt.

In één scène komt Logain oog in oog te staan met Rosamund Pike's almachtige Moirane, die hem informeert dat hij niet de "Dragon Reborn", de geprofeteerde reïncarnatie van de mannelijke channeler die de Ene Kracht hanteert en zal red de wereld.

Fans of Morte waren onder de indruk van zijn rol in The Wheel of Time en schreven lof in de commentaren.

"Alvaro is zo'n goede Logain!" een fan deelde en een ander zei: "Kunnen we het er allemaal over eens zijn dat het uitbreiden van de verhaallijn van Logain HET BESTE is wat de show tot nu toe heeft gedaan?"

The Wheel of Time is een bewerking van het 14-boek fantasy-epos van auteur Robert Jordan met dezelfde naam. Samen met Morte en Pike, schitteren Josha Stradowski (Rand), Daniel Henney (Lan Mandragoran), Madeleine Madden (Egwene) en Marcus Rutherford (Perrin) in de achtdelige serie.

Aanbevolen: