Wat is er echt gebeurd tussen Amanda Bynes en Drake Bell?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Amanda Bynes en Drake Bell?
Wat is er echt gebeurd tussen Amanda Bynes en Drake Bell?
Anonim

Na groot succes met haar eigen Nickelodeon-serie, The Amanda Show, ging Amanda Bynes in 2010 met pensioen en ging van het hoogtepunt van het sterrendom naar haar ondergang.

Amanda Bynes verscheen als kindsterretje in veel komische tv-shows, waaronder haar eigen Nickelodeon-serie. Ze won verschillende prijzen en werd een van de meest veelbelovende actrices van haar generatie. Amanda verscheen ook in verschillende speelfilms als jonge volwassene, en iedereen kende toen haar gezicht en haar naam.

Haar opkomende carrière werd echter afgebroken toen ze in 2010 op 24-jarige leeftijd haar pensionering aankondigde. Maar dit betekende niet dat het voor Amanda gemakkelijk zou zijn om aan het publieke oog te ontsnappen.

Sindsdien ha alt ze constant de krantenkoppen vanwege haar grillige gedrag, waaronder verschillende arrestaties voor rijden onder invloed en een conservatorium waardoor Amanda niet in haar eentje beslissingen kan nemen.

Het vroege einde van een intense carrière

Tegen 2010 had Amanda al een geweldige acteercarrière na de hoofdrol in series als All That en grote films zoals Hairspray. Maar het leven begon ingewikkeld te worden voor de actrice nadat ze haar rol in de film Hall Pass met Owen Wilson in de hoofdrol en geregisseerd door de gebroeders Farrelly had opgegeven.

De officiële reden voor de uitval was een planningsconflict. Bronnen hebben echter gezegd dat Amanda onvoorbereid zou komen opdagen en dat haar houding paranoïde en angstig was.

Dit zouden de eerste tekenen zijn van Amanda's steeds vreemdere houding. Datzelfde jaar kondigde Amanda aan dat ze zou stoppen met acteren. Ze probeerde een tijdje uit de schijnwerpers te blijven, en er was een periode van twee jaar waarin er weinig van haar werd vernomen, maar in 2012 zou Amanda haar comeback maken, niet in een filmset maar in de kranten.

Problemen met de wet

Amanda was betrokken bij zeven auto-ongelukken, waaronder verborgen runs en rijden onder invloed. Op 23 mei 2012 bereikte Amanda's wangedrag een nieuw niveau toen ze werd gearresteerd wegens bezit. Vermoedelijk werd de politie aan de deur van de actrice geroepen nadat een agent haar had zien roken in de lobby van haar gebouw terwijl ze tegen zichzelf praatte.

Ze opende de deur voor de politie en raakte toen in paniek en gooide haar waterpijp uit het raam. Gelukkig deed het niemand kwaad, maar Amanda werd nog steeds aangeklaagd.

De Nickelodeon-ster bracht de nacht door in de gevangenis en de volgende dag verscheen ze voor de rechtbank in dezelfde kleding en de platina pruik die ze droeg op het moment van haar arrestatie. Een paar dagen later deelde ze een Twitter-bericht waarin ze alles ontkende waarvoor ze werd aangeklaagd en beweerde dat ze niet had gedronken of iets anders had gedaan.

Ze eindigde de tweet door te zeggen: "Ik krijg vorm en krijg een neuscorrectie! Ik kijk uit naar een lange en prachtige carrière als zanger/rapper!" helaas was dat niet het einde. Amanda's gedrag stond op het punt nog bizarder te worden.

Twitterclaims

In 2013 werd Amanda's aanwezigheid op Twitter heel raar. Ze begon tweets te plaatsen over Hitler en de Duitsers en noemde mensen ook lelijk. Zac Efron, Miley Cyrus en de Obama's waren onder hen. Later dat jaar werd Amanda in de psychiatrie geplaatst nadat ze een kleine brand had gesticht op de oprit van een oudere vrouw, een van de buren van haar ouders. Na dit incident besloten Amanda's ouders dat ze niet voor zichzelf kon zorgen en vroegen ze een conservatorium aan.

Ondanks het conservatorium ging Amanda's geestelijke gezondheid nog steeds achteruit. Op 10 oktober 2014 tweette ze een reeks ernstige beschuldigingen tegen haar vader en beweerde dat hij haar had mishandeld toen ze nog een kind was. Uiteindelijk zei ze dat ze een advocaat kreeg om een straatverbod tegen haar vader te krijgen.

Amanda's familie en hun advocaat ontkenden de beschuldigingen resoluut en gaven aan diepbedroefd te zijn door hen. Het voormalige kindsterretje werd gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis en manische depressie.

Wat is er echt gebeurd tussen Amanda Bynes en Drake Bell?

Amanda en Drake ontmoetten elkaar toen ze 13 jaar oud waren in de set van The Amanda Show. In een interview met Speech Bubble onthulde Drake dat Amanda een grote ster voor hem was. In die tijd keek hij op naar Amanda omdat hij haar op de tv zag opgroeien. Drake en Amanda hadden twee jaar een relatie, van februari 1999 tot december 2001.

Vijf jaar later zou Drake Bell zijn eigen show schitteren met Josh Peck. De succesvolle sitcom Drake & Josh duurde vier seizoenen. In een recent interview met ET Live onthulde Drake dat hij al een paar jaar niet meer met Amanda heeft gesproken.

Amanda Bynes De laatste tijd

Op Valentijnsdag 2020 kondigde Amanda haar verloving aan met Paul Michael, die ze ontmoette in de afkickkliniek. De voormalige beroemdheid plaatste een video waarin Paul aan haar volgers werd voorgesteld en beweerde dat ze erg blij was. Amanda beweert erg verliefd te zijn op Paul en ze wil heel graag met hem trouwen. Amanda's moeder is nog steeds haar conservator, dus ze kan niet legaal trouwen zonder haar toestemming. Momenteel krijgt ze hulp voor haar psychische problemen en is ze nuchter. Haar vrienden en advocaten zeggen dat Amanda nu op een veel gezondere plek is.

Aanbevolen: