Welke scène uit 'The Falcon and the Winter Soldier' 'triggerde' iedereen bij Marvel?

Inhoudsopgave:

Welke scène uit 'The Falcon and the Winter Soldier' 'triggerde' iedereen bij Marvel?
Welke scène uit 'The Falcon and the Winter Soldier' 'triggerde' iedereen bij Marvel?
Anonim

Zoals iedereen die bekend is met de filmindustrie inmiddels al zou moeten weten, is er een klein leger mensen nodig om een film of show met een groot budget te produceren. Aangezien er zoveel mensen bij betrokken zijn, zou je kunnen aannemen dat dit betekent dat er een intense hoeveelheid gedachte en conversatie nodig is op elk moment dat je op het scherm ziet. Dat is echter vaak niet het geval.

Hoewel zoveel mensen helpen om elke film- en televisiescène tot een goed einde te brengen, doen de meesten van hen gewoon hun werk. Natuurlijk wil de cameraman ervoor zorgen dat hij het moment goed vastlegt, maar als de volgorde die hij aan het filmen is om wat voor reden dan ook niet werkt, zal hij hem 's nachts niet wakker houden.

Gezien het feit dat het Marvel Cinematic Universe zoveel succes heeft gehad, zou het logisch zijn als de krachten van Marvel Studios het gevoel hebben dat ze het een beetje aankunnen eenvoudig. Het lijkt er tenslotte vaak op dat alles wat ze uitbrengen dat binnen de MCU plaatsvindt, een grote hit gaat worden. Desondanks werd een enkele scène uit een aflevering van The Falcon and The Winter Soldier zo belangrijk voor de meeste hoge heren in Marvel Studios dat ze zich erbij moesten aansluiten.

De valk en de wintersoldaat
De valk en de wintersoldaat

Een krachtig debuut

In de loop der jaren is de MCU om vele redenen een entertainment-moloch geworden, waaronder meeslepende personages, interessante verhaallijnen en geweldige superkrachten. Als gevolg van al die dingen zijn de meeste MCU-films geëindigd met een ongelooflijke vechtscène waarover fans sindsdien blijven praten.

De actiescène van de Falcon en de Winter Soldier
De actiescène van de Falcon en de Winter Soldier

Tijdens de openingsmomenten van de debuutaflevering van The Falcon en The Winter Soldier vindt een actiescène plaats die kan wedijveren met zowat elke reeks die zich op het grote scherm heeft afgespeeld. Ondanks dat, toen die aflevering eindigde, was er één scène waar de meeste fans het over hadden, de scène waarin Sam Wilson en zijn zus probeerden een banklening te krijgen. Gezien het feit dat naar een bank gaan verre van filmisch is en het soort dingen dat gemiddelde Joes elke dag doen, is het verbazingwekkend dat het krachtigste moment van de aflevering daaromheen draaide.

Alle hens aan dek

Na de release van de eerste aflevering van The Falcon and The Winter Soldier, ging de hoofdschrijver van de show, Malcolm Spellman, zitten met Entertainment Tonight. Het duurde niet lang of het interview ging over de volgorde waarin Sam Wilson met zijn zus naar een bank gaat, ervan overtuigd dat hij een lening voor hen kan krijgen, alleen om te mislukken. Het bleek dat Spellman tijdens dat interview onthulde dat de volgorde een punt van grote zorg was voor iedereen bij Marvel.

"Het is grappig omdat die scène, en dat moment, uiteindelijk iedereen bij Marvel triggerde," zei Spellman."We kregen telefoontjes van Kevin [Feige, president van Marvel Studios], van Lou [D'Esposito, co-president van Marvel Studios], van Victoria [Alonso, EVP of Production], van Nate [Moore, VP of Production &Development], zoals iedereen bij Marvel daar input wilde hebben."

De bankscène van Falcon en The Winter Soldier
De bankscène van Falcon en The Winter Soldier

Tijdens een ander interview met Variety wilde de interviewer weten of Malcolm Spellman Kevin Feige vroeg hoe Sam Wilson geld verdiende. Tijdens zijn antwoord legde Spellman uit waarom de bankscène iedereen bij Marvel bezielde.

"Wat een reis is, is toen we op dat moment kwamen, en die vraag kwam natuurlijk, de hele Marvel-structuur stemde in. Dat was een heel, heel leuk moment, waar wat een scène moest zijn die vooral behandelde de problemen van, weet je, een zwarte familie met een bepaalde achtergrond die te maken had met een banklening, en het feit dat hij een beroemdheid is, overstijgt niet dat hij zwart is, veranderde in veel leuker van, wacht, hoe maken superhelden hun geld? Ik kan je niet vertellen hoeveel documenten er naar voren zijn gekomen bij het bouwen van wat zoveel dialoog is [houdt vingers centimeters uit elkaar] in de aflevering.“

Reacties van fans

Aan de ene kant lijkt het voor sommigen misschien verrassend dat zoveel mensen bij Marvel input wilden hebben voor een enkele scène uit een aflevering van The Falcon and the Winter Soldier. Alles wat de MCU aanraakt, lijkt tenslotte in goud te veranderen, en fans waren zo geïnteresseerd in de show dat ze elk detail overspoelden toen een trailer voor de serie werd uitgebracht. Aangezien er echter zoveel gaande was tijdens de bankscène vanaf de eerste aflevering van de show, is het logisch dat mensen zich zorgen maakten dat er met zorg mee werd omgegaan.

Sebastian Stan en Anthony Mackie Serious
Sebastian Stan en Anthony Mackie Serious

Naast alle Marvel-medewerkers die veel om die scène gaven, gingen veel fans het internet op om hun reacties op de reeks te uiten. Een schrijver genaamd Briana Lawrence van themarysue.com schreef bijvoorbeeld een buitengewoon goed geschreven artikel over hoe de bankscene haar liet voelen. Als je bedenkt hoeveel mensen extreem sterke reacties hadden op de bakreeks, lijkt het duidelijk dat al het werk dat in die scène is gestoken de moeite waard was.

Aanbevolen: