Rachael Leigh Cook keert terug op gender-flipped remake van Cult Romcom 'She's All That

Inhoudsopgave:

Rachael Leigh Cook keert terug op gender-flipped remake van Cult Romcom 'She's All That
Rachael Leigh Cook keert terug op gender-flipped remake van Cult Romcom 'She's All That
Anonim

Netflix zal het verhaal van de iconische romcom omdraaien met het aankomende 'He's All That'.

He's All That is Netflix' gender-omgedraaide kijk op de romcom uit 1999 met in de hoofdrol Rachael Leigh Cook als het ongemakkelijke buurmeisje dat prom queen werd.

In de nieuwe film speelt TikTok-sensatie Addison Rae de rol van Padgett Sawyer, een personage geïnspireerd door Zackary Siler, de rol van Freddie Prinze Jr. in de originele film. Net als Zackary gaat Padgett de uitdaging aan om van de meest nebbish, impopulaire student van haar school (Tanner Buchanan) de koning van het bal te maken.

Buchanan, bekend van zijn rol in Cobra Kai van Netflix, speelt de verlegen, suffe student Cameron Kweller, vergelijkbaar met Leigh Cooks Laney Boggs in de film uit 1999.

Twee originele castleden keren terug voor gender-flipped 'He's All That'

Geregisseerd door Mark Waters, He's All That zal romcom-koningin Leigh Cook zien terugkeren in deze nieuwe iteratie. Ze zal echter een andere rol spelen. Op IMDb wordt ze gecrediteerd als Anna Sawyer, wat aangeeft dat ze familie is van Rae's personage Padgett en waarschijnlijk de moeder van de tiener speelt.

Maar Leigh Cook is niet het enige originele castlid dat op He's All That. verschijnt

Matthew Lillard, die Zackary's vriend Brock Hudson speelde in de film uit 1999, zal terugkeren in een niet nader genoemde rol voor de herstart van geslacht. Hoewel er nog geen nieuws is over een terugkeer van Prinze Jr., zijn fans nog steeds hoopvol.

“We hebben ook een Freddie Prinze Jr. cameo nodig!!!!” was één opmerking.

De film heeft nog geen officiële releasedatum. Extra cast bestaat uit Madison Pettis, Peyton Meyer, Isabella Crovetti, Annie Jacob en Myra Molloy.

Netflix's Massive Film Slate bevat originelen en acquisities

He's All That maakt deel uit van de enorme filmreeks van Netflix voor 2021, inclusief meer dan 70 titels.

Eerder dit jaar kondigde de streaminggigant aan dat het één nieuwe film per week zou uitbrengen.

“2021=ELKE WEEK een nieuwe film op Netflix. Hier is een voorproefje van 27 van de grootste, slimste, snelste, grappigste, feel-good, feel-everything-films en sterren die dit jaar naar Netflix komen”, twitterde @NetflixFilm in januari, Sterren van de aankomende overvalfilm Red Notice, Ryan Reynolds, Wonder Woman-ster Gal Gadot en Dwayne Johnson introduceerden enkele films die dit jaar naar de streamer komen in een speciale video. De clip zag ook Watchmen-ster Regina King en Lin-Manuel Miranda.

De catalogus zal voornamelijk bestaan uit originele producties, maar het zal ook enkele aankopen bevatten voor in totaal 71 titels in verschillende genres.

Aanbevolen: