Nieuwe 'Black Widow'-poster ziet Natasha Romanoff met het stripboekkostuum

Inhoudsopgave:

Nieuwe 'Black Widow'-poster ziet Natasha Romanoff met het stripboekkostuum
Nieuwe 'Black Widow'-poster ziet Natasha Romanoff met het stripboekkostuum
Anonim

Spoiler Alter: als je Endgame nog niet hebt gezien

Black Widow van Scarlett Johansson trekt het witte pak uit de strips aan in een nieuwe poster gedeeld door Marvel!

Sinds het personage haar leven heeft opgeofferd om de Soul Stone in Avengers: Endgame terug te halen, hebben fans vol verwachting gewacht om Natasha Romanoff in haar eigen op zichzelf staande film te zien!

Natasha's jarenlange meedogenloze effectiviteit als huurmoordenaar heeft haar de codenaam 'Black Widow' opgeleverd, en de film zal naar verwachting meer onthullen over haar verleden. De film lijkt inspiratie te hebben ontleend aan Marvel's stripboek uit 2010, Black Widow: Deadly Origin-serie, omdat Natasha zichzelf een supercool uitziend pak heeft verdiend!

De oorsprong van het witte pak van Natasha Romanoff

Sinds de superheld voor het eerst werd geïntroduceerd in de MCU in 2010, heeft Natasha Romanoff een vrij grote, steeds veranderende variaties van haar traditionele zwarte pak gedragen. Dit is de eerste keer dat fans de kans krijgen om haar in een andere avatar te zien, en ze kijken er naar uit!

Zoals de trailer heeft onthuld, is het nieuwe, geheel witte kostuum van Black Widow bedoeld om haar te helpen op te gaan in haar omgeving. Romanoff vecht tegen de slechteriken op een onbekende missie tegen een zeer besneeuwd landschap, waar haar gebruikelijke pak het uiterlijk van de superheld veel prominenter zou hebben gemaakt.

In de strips werd Black Widow de hele wereld over gestuurd om te vechten tegen de Icepick Protocols, een kwaadaardige organisatie die was ontworpen om haar en iedereen om wie ze gaf te vermoorden.

Toen de superspion tegen haar vijand vocht in het besneeuwde Rusland, werd Natasha gedwongen haar oude pak te vervangen door een nieuw wit pak, in een poging onopvallend te blijven.

Of de film op deze plotlijn zal volgen, is onbekend, maar Natasha's avonturen in Oost-Europa en Rusland zullen een hele nieuwe reeks personages uit haar vorige leven introduceren. Florence Pugh speelt Yelena Belova, het tweede personage dat de naam "Black Widow" aanneemt.

Stranger Things-ster David Harbor speelt de Red Guardian, oftewel het antwoord van Rusland op Captain America… en de ex-man van Natasha. De film richt zich op haar geschiedenis als huurmoordenaar en spion, en de relaties die ze daarvoor had.

Het zal ook uitleggen wat er in Boedapest is gebeurd tussen Natasha en Hawkeye!

Aanbevolen: