Natasha Romanoff gaat eindelijk naar huis in nieuwe 'Black Widow'-trailer

Natasha Romanoff gaat eindelijk naar huis in nieuwe 'Black Widow'-trailer
Natasha Romanoff gaat eindelijk naar huis in nieuwe 'Black Widow'-trailer
Anonim

Eindelijk, na in elf verschillende films in het Marvel Cinematic Universe te hebben gespeeld, heeft Scarlett Johansson nu een op zichzelf staande film voor haar personage, Black Widow, ook bekend als Natasha Romanoff.

Marvel heeft gisteren, 3 april, een nieuwe Black Widow-trailer uitgebracht, meer dan een jaar na de eerste officiële trailer die op 9 maart 2020 werd uitgebracht.

De nieuwe trailer van 2 minuten begint met Johansson die vertelt als Romanoff, waardoor een mysterieuze sfeer ontstaat wanneer ze zegt: Je weet niet alles over mij. Ik heb veel levens geleefd.”

De trailer begint met een montage van haar personage in verschillende Marvel-films, zoals The Avengers, Avengers: Age Of Ultron, Captain America: Civil War en Avengers: Endgame.

“Voordat ik een Avenger was, voordat ik deze familie kreeg, maakte ik fouten bij het kiezen tussen wat de wereld wil dat je bent en wie je bent.”

Deze woorden van Natasha verwijzen rechtstreeks naar haar 'donkere' verleden en in het algemeen naar haar leven voordat ze samenwerkte met Nick Fury en S. H. I. E. L. D.

Verder in de trailer ontmoet Romanoff haar zus, Yelena Belova, (Florence Pugh) en ze wisselen stoten en beleefdheden uit, voordat ze besluiten om terug te gaan naar waar het allemaal begon, zodat ze dat nooit iemand aandoen weer.”

De nieuwe trailer geeft ons ook een beter beeld van de belangrijkste schurken van de film; Dreykov (Ray Winstone) en Taskmaster, een voormalig S. H. I. E. L. D. agent werd huurling in de strips. Hij bezit het vermogen om fysieke vaardigheden te repliceren.

Dreykov wijst Taskmaster toe aan "Breng haar (Natasha) naar huis", waarna hij op een explosieve reis vertrekt om de taak te volbrengen.

De nieuwe trailer bevat David Harbor als Alexie Shostakov/Red Guardian en Rachel Weisz als Melina Vostokoff: respectievelijk de vader- en moederfiguren van Romanoff.

Terwijl je een jongere Sjostakov (Harbour) kunt zien die haar meisjes 'de stoerste meisjes ter wereld' noemt, ziet Vostokoff (Weisz) zich verontschuldigen tegenover Natasha over iets in het verleden en zegt: 'Het spijt me, we hadden onze orders en we speelden onze rollen.”

Met dit alles verpakt in de nieuwste trailer van Black Widow, heeft de film ongetwijfeld veel meer te bieden, met de cameo-rol van Robert Downey Jr. als Tony Stark/Iron Man als eerste.

Afbeelding
Afbeelding

Nadat hij zichzelf aan het einde van Avengers: Endgame had opgeofferd, wilden fans Stark nog maar één keer zien, en Marvel lijkt dat pleidooi te hebben gehoord.

De film is aanzienlijk vertraagd vanwege de COVID-19-pandemie, gaande van de oorspronkelijke releasedatum van 24 april 2020 tot een release op Disney+ op 9 juli 2021. Fans zijn echter enthousiast om te horen dat de film zal ook in de bioscoop verschijnen.

Fans zijn verheugd dat de mysteries van Black Widow's verleden eindelijk zullen worden opgelost wanneer Romanoff eindelijk naar huis terugkeert om de onafgemaakte zaken van haar familie af te ronden.

Aanbevolen: