‘Serving the Hamptons’: dit is wat fans kunnen verwachten van de nieuwe Discovery Plus-show

Inhoudsopgave:

‘Serving the Hamptons’: dit is wat fans kunnen verwachten van de nieuwe Discovery Plus-show
‘Serving the Hamptons’: dit is wat fans kunnen verwachten van de nieuwe Discovery Plus-show
Anonim

Streamingdiensten stappen op naar Netflix, dat al jaren domineert. Hoewel niemand er nog helemaal klaar voor is om Netflix van de troon te stoten, maken velen grote vooruitgang door hoogwaardige inhoud aan te bieden. Discovery Plus, bijvoorbeeld, gebruikt zijn originele shows, zowel goede als slechte, om vooruitgang te boeken.

Serving the Hamptons is een recente release van Discovery en er zijn veel mensen aan het praten. Voor degenen die niet hebben afgestemd, is er nieuwsgierigheid naar de show en waar het allemaal over gaat.

Laten we Serving the Hamptons eens nader bekijken.

Discovery Plus heeft een gestapelde line-up

Sinds de lancering stapelt Discovery Plus langzaam een indrukwekkende reeks aanbiedingen op waar fans van kunnen genieten. Ze hadden al een schat aan solide en sympathieke inhoud, maar ze hebben een enorme inspanning geleverd om zichzelf te vestigen als een vooraanstaande streamingdienst.

David Zaslav, de president en CEO van Discovery, had een sterk gevoel van overtuiging dat de streamingdienst een welkome aanvulling zou zijn op iemands streamingbibliotheek.

"Met discovery+ grijpen we de wereldwijde kans aan om 's werelds definitieve product te zijn voor het vertellen van verhalen zonder script, waarbij we huishoudens en mobiele consumenten een onderscheidend, duidelijk en gedifferentieerd aanbod bieden voor een waardevolle en duurzame levensstijl en levensechte branches. discovery+ is de perfecte aanvulling op elk streamingportfolio, en we kunnen niet enthousiaster zijn om samen te werken met Verizon om deze ongelooflijke inhoud naar hun klantenbestand te brengen, "zei Zaslav.

Het is twee jaar geleden sinds de lancering van de platforms en er gaan nu al dingen veranderen.

Volgens Variety heeft "Discovery - dat op het punt staat om Warner Bros. Discovery te worden binnen de volgende maand, wanneer de fusie met WarnerMedia van AT&T wordt afgerond - zijn plannen bevestigd om zijn huidige streamingdienst Discovery Plus en WarnerMedia's HBO Max te combineren in één dienst, in plaats van de twee platforms als een bundel aan te bieden."

Dit betekent een one-stop-shop om een aantal fantastische aanbiedingen te bekijken, waaronder een recent Discovery-project dat mensen aan het praten heeft gekregen.

'Serving The Hamptons' zou de volgende hit kunnen worden

Onlangs begon Serving the Hamptons een plons te maken voor Discovery, en fans hebben afgestemd om te zien waar alle ophef over gaat.

Dus, waar gaat Serving the Hamptons over? Volgens AMNY volgt "Serving The Hamptons" de bemanning van 75 Main, een hotspot in Southampton die ontbijt, lunch en diner serveert aan enkele van de meest elite klanten van de Hamptons. Het restaurant is eigendom van en wordt gerund door Zach Erdem en serveert klassieke Amerikaanse gerechten en bevat lokale ingrediënten afkomstig van boeren in de Hamptons."

Deze realityshow is duidelijk gericht op het schijnen van een licht op een restaurant, wat helpt om het voor veel mensen herkenbaar te maken. Een belangrijk verschil is echter dat het restaurant te maken heeft met de ultrarijken, wat betekent dat degenen onder ons die meer gewend zijn om bij Applebees te werken of te dineren, kunnen zien hoe de anderen dineren.

Het is geweldig dat de show dit luxe restaurant en zijn eersteklas klantenkring in de kijker zal zetten, maar de echte reden waarom mensen zullen afstemmen, is om het drama te zien dat zich afspeelt tussen het restaurantpersoneel.

Drama is om de hoek

Reality TV draait helemaal om genieten van drama op afstand, en je kunt maar beter geloven dat Serving the Hamptons veel drama zal bevatten waar fans graag naar zullen kijken.

De eerste neef van Lindsay Lohan (ja, die Lindsay Lohan), Jill Gough, zorgt bijvoorbeeld al voor opschudding in de show, waar de producenten op rekenden. Ze slaagde erin om werk te dumpen, het verjaardagsfeestje van haar baas te verpesten en op te treden.

Gough werd gevraagd naar het incident en naar haar diva-perceptie.

Mensen vertellen me dat. Maar zo zie ik het niet. En waarom is dat eigenlijk zo erg? Waarom was het zo erg dat ik naar een verjaardagsfeestje ging als ik niet was uitgenodigd? Dus wat als Ik had een ziektedag genomen. Ik heb deze zomer zoveel plezier gehad, ik zou het niet anders doen. De kijkers zullen een geweldige tijd hebben. Misschien niet zo goed als de onze, maar nog steeds behoorlijk goed.”

Geloof ons als we zeggen dat dit slechts een klein voorbeeld is van het drama dat de show te bieden heeft. Vanaf hier wordt het alleen maar gekker, en als de mensen die de show maken alles goed genoeg kunnen balanceren, dan krijgt Serving the Hamptons de kans om meer seizoenen op het kleine scherm te hebben.

Zorg ervoor dat je afstemt en zie hoe het allemaal afloopt tijdens het debuutseizoen.

Aanbevolen: