Seth Rogen nodigt fans uit om 'Superbad' met hem te kijken

Seth Rogen nodigt fans uit om 'Superbad' met hem te kijken
Seth Rogen nodigt fans uit om 'Superbad' met hem te kijken
Anonim

Wie had gedacht dat de aanstaande presidentsverkiezingen van 2020 de cast van een film zouden herenigen waarvan niemand ooit had gedacht dat die een comeback zou maken?

Het is echter waar: hoe onverwacht het ook is, Superbad is terug!

Om steun te krijgen voor de Democratische Partij van Wisconsin, organiseren Superbad-leiders Jonah Hill en Seth Rogen een castreünie en kijken ze naar een feest voor hun beroemde film. De hele cast zal op één plek samenkomen, waaronder Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse, Bill Hader en Martha MacIssac, samen met regisseur Greg Mottola, schrijver Evan Goldberg en producer Judd Apatow.

Fans kunnen de film live bekijken met hun favoriete acteurs en luisteren naar live commentaar door simpelweg een bedrag te doneren aan de Democratische Partij.

Superbad heeft zijn weg gevonden naar de lijst van de vele fondsenwervers voor film- en tv-reünies die zijn bijeengekomen om te proberen de deelname aan de komende verkiezingen te verhogen. Aangezien Wisconsin een belangrijk slagveld is in de verkiezing tussen president Donald Trump en de Democratische kandidaat Joe Biden, maakt de watch party deel uit van de poging van de laatste groep om te voorkomen dat Trump wint.

Op de uitnodiging voor de watch party staat: "Als Trump Wisconsin wint, neemt zijn pad naar een overwinning in het kiescollege dramatisch toe. Jouw donatie zal worden gebruikt om te voorkomen dat Trump het Witte Huis terugwint."

Hill en Rogen twitterden over het evenement en spoorden fans aan om deel te nemen aan het feest en een klein bedrag te pinnen.

Het evenement wordt op dinsdag 27 oktober om 20.00 uur CT live gestreamd. Het enige dat u hoeft te doen om u te registreren, is op de link naar de uitnodiging te klikken en een donatie te doen met uw PayPal- of ActBlue-account. U wordt dan doorgestuurd naar een bedankberichtpagina, die de link naar het live-evenement zal bevatten.

Superbad is de film die Jonah Hill en Michael Cera hun eerste doorbraak in Hollywood bezorgde. Het verhaal gaat over twee onafscheidelijke vrienden, Seth (Hill) en Evan (Cera), die op zoek zijn naar een manier om hun maagdelijkheid te verliezen voordat ze hun middelbare school afmaken.

Ze worden uitgenodigd voor een laatste huisfeest met een andere vriend, Fogell (Mintz-Plasse), wat de perfecte gelegenheid lijkt voor hen om eindelijk "hun bloemen weg te geven". De situatie wordt echter gecompliceerd wanneer ze twee onhandige agenten tegenkomen (Hader en Rogen).

Afbeelding
Afbeelding

Deze inzamelingsacties om steun bij de verkiezingen te krijgen, zijn wijdverbreid en lijken echt te werken. In feite nodigde de cast van The Princess Bride eerder 110.000 donateurs uit.

Ben Wikler, voorzitter van de Democratische Partij van Wisconsin, zei in een verklaring: "We zijn zeer verheugd dat de cast van Superbad zich bij ons voegt in de strijd om onze verschrikkelijke president te verslaan. Met de hulp van onze getalenteerde gasten, we weten dat we deze verkiezing voor Wisconsin en voor het land kunnen winnen. Lach met ons mee terwijl we het geld inzamelen en de vrijwilligers mobiliseren die we nodig hebben om deze race sterk te eindigen."

Met nog maar een paar dagen te gaan tot 3 november, de verkiezingsdag, wenden Democraten zich tot Hollywood om donoren aan te trekken en meer stemmen te krijgen - maar de tijd zal leren of het werkt.

Aanbevolen: