Obi-Wan Kenobi': Star Wars-fans wachten op de reünie van Ewan McGregor en Hayden Christensen

Inhoudsopgave:

Obi-Wan Kenobi': Star Wars-fans wachten op de reünie van Ewan McGregor en Hayden Christensen
Obi-Wan Kenobi': Star Wars-fans wachten op de reünie van Ewan McGregor en Hayden Christensen
Anonim

Disney+ maakte het groot met The Mandalorian, een Star Wars spin-off tv-serie met in de hoofdrol Pedro Pascal als Din Djarin en zijn lieve metgezel Grogu (of zoals fans hem noemen, schat Yoda). De aankomende lei bevat The Book of Boba Fett; gebaseerd op de titulaire premiejager en Obi-Wan Kenobi, die de terugkeer zal markeren van de legendarische Jedi-meester en zijn vriend die vijand is geworden.

De streamingdienst deelde een update over de verwachte Obi-Wan Kenobi-serie en onthulde dat de opnames gepland zijn om in april 2021 te beginnen. Er werden 10 nieuwe castleden aangekondigd, waaronder Kumail Nanjiani, Simone Kessell en Rupert Friend!

Fans kunnen niet wachten om Darth Vader en Obi-Wan samen te zien

The Mandalorian heeft een behoorlijke standaard gezet voor de aankomende reeks Star Wars-televisieseries van Disney+. In Obi-Wan Kenobi keren Star Wars-favorieten Ewan McGregor en Hayden Christensen terug om de legendarische Jedi-meester en de kwaadaardige Sith Lord Darth Vader, ook bekend als Anakin Skywalker, te spelen.

Star Wars-fans zijn verheugd dat het duo terugkeert!

@ShivamChatak schreef: "Stel je voor dat er een flashback-scène is van Hayden Christensen's Anakin Skywalker en Ewan McGregor's Obi-Wan Kenobi in hun kloonoorlogspantser."

Er zijn verschillende online rapporten geweest die tot een gesprek leidden over de Jedi die in hun prequel-pantser past, maar er is nog geen poster om het nieuws te bevestigen.

@vadersanakin deelde: "zij zijn [Christensen en McGregor] de beste waar we ooit om kunnen vragen."

@sw_holocron herhaalde dat prequel-acteurs Joel Edgerton en Bonnie Piesse hun rol als oom Owen en tante Beru zullen hernemen. De serie speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen van Star Wars: Revenge of the Sith af, en in die specifieke tijdlijn voedde het paar een jonge Luke Skywalker op.

Hun casting suggereert dat Star Wars-fans de kans krijgen om het personage terug te zien sinds zijn epische cameo in The Mandalorian!

Andere castleden zijn onder meer Indira Varma, die naar verluidt Satine, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Sung Kang, Benny Safdie en O'Shea Jackson Jr gaat vertolken. Obi-Wan Kenobi gaat in december 2021 in première. worden geregisseerd door Deborah Chow die aan het hoofd stond van twee veelgeprezen afleveringen van The Mandalorian seizoen 1.

In de laatste momenten van Revenge of the Sith zagen fans Obi-Wan Kenobi zich voorbereiden terwijl hij onderduikte op Tattooine. De serie speelt zich tien jaar later af, dus het zal interessant zijn om te zien waar de eerbiedwaardige Jedi-meester naartoe gaat!

Aanbevolen: