Nathan Fillion speelt misschien toch de Wonder Man van de MCU

Inhoudsopgave:

Nathan Fillion speelt misschien toch de Wonder Man van de MCU
Nathan Fillion speelt misschien toch de Wonder Man van de MCU
Anonim

Kort voor Guardians of the Galaxy Vol. 2's debuut, vroege plagen en geruchten wezen erop dat Nathan Fillion Simon Williams/Wonder Man speelde. Sommige nepposters voor films met Williams die online werden gepost, leenden nog meer geloof aan die beweringen, maar uiteindelijk werd Fillions deel uit de MCU-film geknipt.

Verrassend genoeg speelt Fillion Wonder Man in een ander Marvel-project. Disney heeft hem gecast als de stem van de held in Marvel's M. O. D. O. K. serie. Het nieuws over zijn casting komt samen met berichten dat Jon Hamm zich bij het project voegt als Iron Man. Ze worden vergezeld door Bill Hader, Whoopi Goldberg en Patton Osw alt als de titulaire schurk.

Wat hier interessant is, is dat Disney Fillion terugbrengt voor de rol die ze aanvankelijk voor hem hadden bedoeld. Toegegeven, het zijn twee verschillende versies, de ene een live-action-aanpassing en de andere een geanimeerd personage, ze zijn nog steeds in wezen hetzelfde. En omdat de mediagigant dat heeft gedaan, zijn er misschien nog steeds plannen om van Fillion de Wonder Man van de MCU te maken.

Blijft Nathan Fillion in de buurt?

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen, past het feit dat Fillion zich bij het live-actieveld voegt perfect in het bouwen van een plot in fase 4. Vooral Zemo maakt een comeback en zou een team van superschurken kunnen samenstellen zoals hij deed in de strips. Zijn doelen moeten nog worden onthuld, hoewel hints van The Falcon And The Winter Soldier-promo's hem laten zien dat hij het iconische Zemo-masker draagt, wat suggereert dat hij loyaal zal zijn aan de naamgenoot van de strip. Als het waar is, klinkt de Masters of Evil als een duidelijke mogelijkheid.

Wonder Man is vooral belangrijk omdat hij misschien wel de eerste rekruut van Zemo is. De complexe antiheld heeft zijn live-action debuut nog steeds niet gemaakt, maar als Zemo een team samenstelt zoals we veronderstellen, zal hij Williams waarschijnlijk uit zijn glamoureuze leven als filmster halen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat hij met pensioen is sinds de Blip. In dat geval zou hij een ellendige puinhoop kunnen zijn zoals Thor was in Endgame.

Nogmaals, er is een andere route die Disney kan nemen met het live-actiondebuut van Williams, en dat is als lid van de West Coast Avengers. Ook zij zijn een ander superteam dat geen deel uitmaakt van de MCU. De bouwstenen zijn echter aanwezig om dit te doen.

Simon Williams en de West Coast Avengers

Afbeelding
Afbeelding

Personages als White Vision (Paul Bettany) en Hawkeye (Jeremy Renner) zijn prominente leden van de in Californië gevestigde Avengers in de strips. En aangezien hun MCU-tegenhangers open-end futures hebben, bevinden ze zich in de uitstekende positie om het volgende Avengers-initiatief te leiden. Met name visie is de betere kandidaat.

De reden dat Vision de ware is, is dat hij een held is zonder huis of gezin. Hij is niet de SWORD-gecontroleerde versie of Wanda's voormalige minnaar. The White Vision is een geheel nieuwe persoon. WandaVision EP Matt Shakman bevestigde dat de Vision die aan het einde van de serie wegvloog niet Wanda's voormalige minnaar is. Hij heeft misschien de herinneringen van de Android, maar hij is niet dezelfde.

Omdat de White Vision technisch gezien een nieuwe held voor de MCU is, heeft hij een doel in de wereld nodig. De Avengers zijn er niet, dus hij kan niet naar hen teruggaan, maar wat hij wel kan doen is een eigen team samenstellen, en dat is waar Simon Williams in past.

Desalniettemin is de kans groot dat Fillion Wonder Man op meer dan één medium zal spelen. Hij speelt de geanimeerde versie al. Het is alleen maar logisch dat hij ook de live-action-adaptatie uitbeeldt, vooral wanneer de acteur jaren geleden al klaar was voor de rol.

Aanbevolen: