Hier is hoeveel 'Eddie Murphy Raw' opbracht aan de kassa

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel 'Eddie Murphy Raw' opbracht aan de kassa
Hier is hoeveel 'Eddie Murphy Raw' opbracht aan de kassa
Anonim

Eddie Murphy is een geliefde komiek en acteur en het is interessant om op te merken dat hij zes jaar niet meer acteerde. Murphy is beroemd om zijn vele rollen, waaronder het uiten van de ezel in Shrek, een rol die hem $ 3 miljoen betaalde voor de eerste film.

Naast de films waarin hij speelde, staat Eddie Murphy bekend om zijn stand-up, en in 1987 bracht hij zijn documentaire Raw uit. Dit wordt door Box Office Mojo omschreven als "Eddie Murphy in een live opgenomen stand-up performance. Anderhalf uur lang vertelt hij over zijn favoriete onderwerpen: seks en vrouwen."

Hoeveel heeft deze film opgebracht aan de kassa? Laten we eens kijken.

$50,5 miljoen

Met een nettowaarde van $ 130 miljoen is Eddie Murphy's carrière indrukwekkend, en veel fans herinneren zich Raw uit de jaren 80. Het was zeker een hit, te oordelen naar de kassanummers.

Murphy's Raw deed het heel goed aan de kassa en het aantal is zeer indrukwekkend: de film verdiende $ 50, 504, 655, volgens Box Office Mojo.

De website merkt op dat het brutobedrag voor de opening van de film $ 9. 077, 324 was in 1, 3i1-theaters.

Het is heel nostalgisch om terug te kijken op een tijd waarin fans naar de film konden gaan en dit soort comedyspecial konden zien. Tegenwoordig wordt er meestal een stand-upspecial uitgebracht op een streamingdienst als Netflix, en als mensen comedy willen zien, kunnen ze liveshows bijwonen. Het is vrij zeldzaam geweest om naar het theater te kunnen gaan en dit soort films te zien.

Murphy's stand-upspecials Raw en Delirious worden volgens The New York Times beschouwd als zeer impactvol in de wereld van stand-upcomedy. Over Raw gesproken, Murphy zei dat hij te maken had gehad met het einde van een relatie. Hij zei: "Ik was een jonge kerel die een gebroken hart verwerkte, je weet wel, een beetje een gat."

Murphy vertelde de publicatie: "Ik ben papper dan ik vroeger was", en het is logisch dat hij in de loop der jaren zou veranderen.

Beroemd worden

Eddie Murphy doet stand-upcomedy in zijn film Raw
Eddie Murphy doet stand-upcomedy in zijn film Raw

Tijdens een gesprek met Interview Magazine vertelde Murphy dat hij zijn carrière begon met komedie, dus hij beschouwt zichzelf meer als een komiek dan als een acteur. Dit is echt interessant omdat veel mensen in beide creatieve werelden leven, en het is cool om te weten welke eerst was.

Murphy legde uit: "Ik ben een komiek die in films is beland, dus ik beschouw mezelf niet echt als een acteur. Ik begon als een stand-upcomedian. En dat is waar ik me het meest op mijn gemak voel aan het doen. Films maken is tijdrovend en saai. Je brengt het grootste deel van je tijd door met wachten tussen de takes. Het is als een grote machine die langzaam beweegt. En je moet werken in wat je doet met wat iemand anders doet. Het moet allemaal bij elkaar passen."

Murphy deelde ook wat over wie hij is: hij zei dat hoewel mensen hem zeiden dat hij voorzichtig moest zijn met wat hij zei omdat hij zo beroemd is geworden, hij altijd trouw is gebleven aan zichzelf. Op de middelbare school had hij een aktetas en droeg hij een pak. Het klinkt absoluut alsof hij al sinds zijn vroege jaren een gevoel van eigenwaarde heeft.

Na bij de Comic Strip in New York te hebben gewerkt, werd hij aangenomen bij Saturday Night Live en toen begon zijn comedycarrière echt te bloeien. Enkele van zijn opmerkelijke filmrollen zijn onder meer Imagine That uit 2009, Tower Heist uit 2011 en Dolemite Is My Name uit 2019.

Problematische grappen en terugkomen op stand-up

Volgens NY Daily News bevatte Raw van Eddie Murphy homofobe grappen, en hij heeft gezegd dat hij spijt heeft van dat aanstootgevende materiaal. Hij sprak ook over soa's en hij zei in zijn interview met de New York Times dat dit "een beetje veel" was.

In een interview met CBS zei Murphy: "Sommige ervan krimp ik ineen als ik ernaar kijk. Ik heb zoiets van, 'Oh mijn God, ik kan niet geloven dat ik dat heb gezegd.'"

Volgens Complex zei Eddie Murphy dat hij weer op wilde staan, en toen gebeurde de COVID-19-pandemie. Hij zei: "Mijn plan was om Dolemite, Saturday Night Live, Coming 2 America te doen, en dan stand-up te doen. En toen sloeg de pandemie toe…" Hij vervolgde dat hij aan zijn materiaal zou gaan werken, maar hij moest dit afwachten.

Murphy vertelde de New York Times dat hij leer droeg in zijn twee stand-upspecials Raw en Delirious en dat hij niet meer dezelfde kledingkeuze zal maken: hij legde uit: "Nee, man, je kunt niet dragen een leren pak op 58."

Eddie Murphy zei dat hij wil reizen en stand-upshows wil doen zodra het veilig is, en fans kijken daar zeker naar uit.

Aanbevolen: