Fans verliezen het bij 'Rick And Morty' cameo in 'Space Jam: A New Legacy

Inhoudsopgave:

Fans verliezen het bij 'Rick And Morty' cameo in 'Space Jam: A New Legacy
Fans verliezen het bij 'Rick And Morty' cameo in 'Space Jam: A New Legacy
Anonim

Maak je klaar voor een geanimeerde crossover terwijl Rick en Morty de Looney Tunes ontmoeten in de nieuwe Space Jam-film, Space Jam: A New Legacy.

De wetenschapper en zijn kleinzoon verschijnen verrassend in het vervolg op de geliefde basketbalfilm uit 1996 met LeBron James in de hoofdrol.

King James, die ook als producer fungeert, speelt een fictieve versie van zichzelf naast een met sterren bezaaide live-action en stemmencast.

Space Jam-fans extatisch en verbaasd over Rick And Morty Cameo

Fans van de basketbal-geanimeerde saga waren even extatisch en verbaasd toen ze de twee personages uit de volwassen sci-fi Adult Swim-show zagen. Rick en Morty verschijnen kort naast James, Taz, Bugs Bunny en Daffy Duck.

“De Rick and Morty cameo in Space Jam: A New Legacy heeft deze film officieel goed gemaakt, ik was even op het hek”, schreef een fan op Twitter.

“Het zien van Rick en Morty in SpaceJamANewLegacy is best hilarisch”, was een andere opmerking.

"Ok, heeft iemand voorspeld dat Rick en Morty in Space Jam 2 zou zijn of," vroeg een verwarde fan.

"Rick en Morty in de nieuwe Space Jam is de beste crossover sinds ET in Phantom Menace", grapte een Twitter-gebruiker.

Een andere gebruiker was niet blij om Rick en Morty te zien terwijl er zoveel Looney Tunes-personages achterbleven.

"fking rick and morty halen het in space jam 2, maar niet een van mijn favoriete bijpersonages van de gekke tunes. zegt echt veel over onze samenleving", schreven ze.

Eindelijk roept iemand anders al Oscar buzz op in de basketbalfilm.

“Ik wil dat je je realiseert dat Space Jam: A New Legacy zowel Big Chungus als het theaterdebuut van Rick en Morty is. als deze film geen Oscar krijgt, is de volgende weddenschap Reddit Gold', schreven ze.

‘Space Jam 2’ bevat ook Zendaya als Lola Bunny

In de nieuwe film, geregisseerd door Malcolm D. Lee, werkt LeBron James samen met de Looney Tunes-bende om zijn zoon Dom (Cedric Joe) te redden, een ambitieuze ontwikkelaar van videogames die vastzit in een virtuele ruimte genaamd Serververse.

Naast James en Joe bestaat de cast van A New Legacy uit Don Cheadle en Sonequa Martin-Green in live-action rollen - evenals Zendaya, Eric Bauza en Jeff Bergman in stemrollen. Michael Jordan, die in de eerste film speelde, verschijnt in een cameo.

Space Jam: A New Legacy draait vandaag (16 juli) in de bioscoop en zal een maand na de release in de bioscopen te zien zijn op HBO Max

Aanbevolen: