De echte reden dat 'Joey' werd geannuleerd

Inhoudsopgave:

De echte reden dat 'Joey' werd geannuleerd
De echte reden dat 'Joey' werd geannuleerd
Anonim

Zelfs vóór de eerste aflevering stond 'Joey' onder enorme druk, toen hij uit de finale van 'Friends' kwam. Matt LeBlanc debuteerde met zijn nieuwe show in de herfst van 2004. In de zomer van 2006 was de show al afgelopen na twee seizoenen en 46 afleveringen.

Ondanks dat de show zo snel eindigde, geeft Matt toe dat hij trots was op het project: "Ik vond het een goede show, echt waar. Was het vrienden? Nee, dat was het niet - niets zou zijn geweest. Maar ik was er trots op. De druk was enorm… Ik kan het gewicht dat zes mensen optilden niet optillen. Dat waren grote schoenen om te vullen."

Fans genoten ook grotendeels van de show. Bovendien, als het vandaag zulke beoordelingen had, zou het zeker hebben overleefd en er een zijn geworden. Uiteindelijk speelden de kijkcijfers en de toon van de show een grote rol bij het abrupte einde, voordat veel fans klaar waren om afscheid te nemen.

Ratings &Joey's karakterrichting

Joey tv-show screenshot
Joey tv-show screenshot

'Friends' had een bepaalde toon die het publiek wekelijks naar zich toe trok. Helaas gaf de uitvoerend producent en regisseur van de show, Kevin S. Bright, toe dat het die soortgelijke magie niet kon heroveren. Bovenal waren de plot en regie met Joey niet wat fans gewend waren te zien: "Het stond Matt [LeBlanc] niet toe om deze zorgeloze levensstijl te hebben, en het probeerde Joey op te laten groeien - en ik denk dat dat was een grote fout. Joey had naar mijn mening een kind voor het leven moeten zijn, totdat hij de juiste vrouw vond die bereid was om voor dit kind te zorgen - en hem te accepteren zoals hij was. Ik denk dat de transformatie van Joey in een man die niet weet hoe hij een date moet krijgen, die geen vrienden heeft - ik denk dat dat het publiek deed verdwijnen."

Door Joey in een kwetsbaar personage te veranderen, weg van zijn vrienden, was de overgang moeilijk om naar te kijken, vooral voor het 'Friends'-publiek. Hoewel dat meespeelde, waren het de nummers van de show die de kers op de taart vormden. Hoewel we vandaag terugkijken op diezelfde cijfers, zou het hebben gedijen in deze generatie tv-streaming, en in feite zou het een van de huidige topprogramma's zijn geweest: "Als de show vandaag was, wed ik dat we' opnieuw in de top 10… met de kijkcijfers waarmee we destijds werden afgezegd!" hij zei. "Maar ja, [terugkijkend], ik zou het zeker anders hebben gedaan."

LeBlanc heeft op zijn minst geen spijt als het gaat om de show en de snelle exit. De meeste fans zijn het erover eens dat als de show in een andere richting was gegaan, het had kunnen gedijen en zich had kunnen ontwikkelen tot een nieuwe grote hit. Het sleutelen aan Joey's karakter bleek een grote fout te zijn en een die uiteindelijk de fans al vroeg wegdreef.

Aanbevolen: